Sijainti Montreal Forum
Kaupunki Montreal
Paras pelaaja -
Varallisuus 14 153

7 th All-Star Game on NHL käytiin3. lokakuuta 1953Montreal Canadiensin kotona , Montreal Forum . NHL päätti palata Stanley Cup -voittajien väliseen näyttelyyn Liigatähtiä vastaan ​​otettuaan kahden edellisen vuoden aikana vastaan ​​vain liigan parhaat pelaajat. NHL-tähdet voittivat pelin pisteillä 3: 1 kiitos osittain kahden nopean maalin ensimmäisen jakson alussa Wally Hergesheimerilta . Jean Béliveau, joka allekirjoitti ensimmäisen ammattisopimuksensa ajoissa tälle ottelulle, sai apun Maurice Richardin maalilla kolmannella jaksolla. Alex Delvecchio sai toisen NHL: n kaikkien tähtien maalin, kun Canadiens vetäytyi maalivahdista Gerry McNeil kuudennen hyökkääjän hyväksi.

Ei tavoitetta
Rangaistuspotku: Mortson (NHL) lauennut 05:03; Saint-Laurentin (Mtl) häiriöt 11:28;
Howe (LNH) säilytti 12:52; Richard (Mtl) epäkohteliaisuus 15:18;
Mosdell (Mtl) kaksoistarkastus 19:58 .
Kolmas jakso
3 2- 1 Montreal Richard (Harvey - Béliveau) 4.30 VUOSI
4 3 -1 NHL Delvecchio 19:27 FD
Rangaistus: Kelly (NHL) majuri, taistelu 2:34; Olmstead (Mtl) majuri, taistelu 2:34;
Smith (NHL) kompastui 3:30.