Päivämäärä 26. helmikuuta - 12. maaliskuuta 2017

Tavoitteet 50
Paras pelaaja Patson daka
Paras maalintekijä Edward Chilufya Patson Daka Luther Singh

Navigointi

Vuoden 2017 alle 20-vuotiaiden Afrikan kansakupit (tunnetaan myös nimellä  Total U-20 Africa Cup of Nations tai U20 CAN) pidettiin Sambiassa 26. helmikuuta - 12. maaliskuuta 2017. Sen voitti isäntämaa.

Kunkin ryhmän kaksi parasta pääsevät vuoden 2017 alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuihin .

Valmistelu ja organisointi

Isäntämaan nimeäminen

Kaupungit ja stadionit

Kaksi isäntäkaupunkia ovat Sambia-sivulla. Lusaka Ndola Kaksi isäntäkaupunkia (Sambia)

Kilpailu järjestetään kaupungeissa Lusakan , pääoman Sambian ja Ndola , pääkaupunki Copperbeltin alueella.

Katsomo Levy Mwanawasan isännät kokousten ryhmän B ja toisen välierässä, kun National Heroes stadion tyytyväinen ne ryhmässä A, ensimmäinen välierässä, ottelun kolmannesta sijasta ja lopullinen. Jotta kunkin altaan kaksi viimeistä ottelua tapahtuisi samanaikaisesti, Guinea-Mali-ottelu (ryhmä A) pelataan Ndolassa ja Sudan-Etelä-Afrikka-ottelu (ryhmä B) pelataan Lusakassa.

Tutkinnot

Sambia luokitellaan automaattisesti isäntämaaksi. Pudotuspelit järjestetään kahden kaksisuuntaisen ottelun kolmen kierroksen muodossa nimittämään muut seitsemän osallistujamaata.

Suurin osa poissaolosta on Nigeria, tittelin haltija ja seitsemän kertaa kilpailun voittaja, jotka eivät ole päässeet ensimmäistä kertaa finaalin alusta vuonna 1991.

Tiimi Osallistuminen Paras suorituskyky
Etelä-Afrikka 7 th Finalisti ( 1997 )
Kamerun 9 th Voittaja ( 1995 )
Egypti 11 th Voittaja ( 1991 , 2003 ja 2013 )
Guinea 3. päivä Ryhmävaihe ( 1995 , 1999 )
Mali 11 th Kolmas ( 2003 )
Senegal 4 th Finalisti ( 2015 )
Sudan 2 ND Ryhmävaihe ( 2007 )
Sambia 7 th Neljäs ( 1991 , 1999 ja 2007 )

Ryhmävaihe

Piirrä

Arvonta järjestetään maanantaina 24. lokakuuta 2016 Kairossa . Kahdeksan pätevää joukkuetta on jaettu neljään hatkuun. Hattu 1 sisältää isäntämaan Sambian ja edellisen painoksen finalistin Senegalin (Nigeria, puolustava mestari, ei pätevä). Muut joukkueet jaetaan CAN-junior 2015 -tulosten mukaan:

15:00
Touré Maali teki maalin 79. minuutilla79 th Abdalla Maali teki maalin 37. minuutilla37 th Välimiesmenettely: Jackson Pavaza
1. st Maaliskuu 2017 Mali 1-6 Sambia Kansallinen sankarien stadion , Lusaka
18:00
DANTE Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Sakala Maali teki maalin 7. minuutilla7 e Maali teki maalin 65. minuutilla 65 e
E.Banda Maali teki maalin 24. minuutilla24 e
Mwepu Maali teki maalin 37. minuutilla37 e
Chilufya Maali teki maalin 49. minuutilla49 e Maali teki maalin 53. minuutilla 53 e
Tuomari: Joshua Bondo
4. maaliskuuta 2017 Sambia 3-1 Egypti Kansallinen sankarien stadion , Lusaka
15:00
Daka Maali teki maalin 48. minuutilla48 th Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen 90 th
F. Sakala Maali teki maalin 72. minuutilla72 th
Nedved Maali teki maalin 35. minuutilla35 th Välimiesmenettely: Hélder Martins de Carvalho
4. maaliskuuta 2017 Guinea 3-2 Mali Levy Mwanawasa -stadion , Ndola
15:00
Mr. Sylla Maali teki maalin 49. minuutilla49 : nnen ( kynä. ) Maali teki maalin 59. minuutilla59 : nnen
Mr. Aly Camara Maali teki maalin 72. minuutilla72 th
Koíta Maali teki maalin 2. minuutilla2 nd
M. Diakité Maali teki maalin 52. minuutilla52 nd ( kynä. )
15:00
Niane Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen88 th Mutwakil Maali teki maalin 21. minuutilla21 e ( kynä ) Välimiesmenettely: Ibrahim Nour El Din
27. helmikuuta 2017 Kamerun 1-3 Etelä-Afrikka Levy Mwanawasa -stadion , Ndola
18:00
Ayuk Maali teki maalin 14. minuutilla14. th Singh Maali teki maalin 16. minuutilla16 th Maali teki maalin 26. minuutilla 26 th ( kynä. ) Maali teki maalin 57. minuutilla57 th Välimiesmenettely: Thierry Nkurunziza
2. maaliskuuta 2017 Sudan 1-4 Kamerun Levy Mwanawasa -stadion , Ndola
15:00
W. Mohamed Maali teki maalin 79. minuutilla79 th Ketu Maali teki maalin 8. minuutilla8 e
Ndiaye Maali teki maalin 48. minuutilla48 e
Diagne Maali teki maalin 53. minuutilla53 e Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen 60 e
Diatta Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 e
Välimiesmenettely: Louis Hakizimana
5. maaliskuuta 2017 Senegal 2-0 Kamerun Levy Mwanawasa -stadion , Ndola
15:00
Niane Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen45 th
Diatta Maali teki maalin 47. minuutilla47 th
5. maaliskuuta 2017 Sudan 1-3 Etelä-Afrikka Kansallinen sankarien stadion , Lusaka
15:00
Osman Maali teki maalin 24. minuutilla24 th Mahlambi Maali teki maalin 13. minuutilla13 th
Margeman Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 th
Mbatha Maali teki maalin 66. minuutilla66 th
Välimiesmenettely: Sékou Ahmed Touré

Viimeinen vaihe

Välierät

8. maaliskuuta 2017 Sambia 1-0 Etelä-Afrikka Kansallinen sankarien stadion , Lusaka
18:00
Chilufya Maali teki maalin 109 minuutin jälkeen109 th Välimiesmenettely: Sadok Selmi
9. maaliskuuta 2017 Senegal 1-0 Guinea Levy Mwanawasa -stadion , Ndola
18:00
Badji Maali teki maalin 12. minuutilla12 th Välimiesmenettely: Louis Hakizimana

Kolmas sija

12. maaliskuuta 2017 Etelä-Afrikka 1-2 Guinea Kansallinen sankarien stadion , Lusaka
14:00
Jordania Maali teki maalin 5. minuutilla5. th Mohamme Maali teki maalin 6. minuutilla6 th
Bangoura Maali teki maalin 85. minuutilla85 : nnen ( kynä. )

Palkinnot

Sambia voitti ensimmäisen CAN-juniorinsa, kun taas Senegal epäonnistui toisen kerran finaalissa.

Sambian hyökkääjä Patson Daka nimetään kilpailun parhaaksi pelaajaksi, hän voittaa myös CAF Awards -palkinnon parhaalle nuorelle afrikkalaiselle pelaajalle vuonna 2017. Neljällä maalilla hän on myös kilpailun paras maalintekijä, sidottu joukkuetoverinsa Edward Chilufyan kanssa. ja eteläafrikkalainen Luther Singh . Kilpailun tyypilliseen joukkueeseen kuuluu viisi sambialaista, neljä senegalilaista, yksi eteläafrikkalainen ja yksi guinealainen.