Tottenham Hotspur -joukkueen kuva ennen finaalia.
Tottenham Hotspur 5 - 1 Atlético Madrid
Puoliaika 2 - 0 0
Suurimmat pelaajat
Välimiesmenettely Andries van Leeuwen

1962-1963 Euroopan cup-voittajien Cupin finaalissa on 3 rd  lopullinen Euroopan Cup-voittajien cup , järjestämä UEFA . Tämä jalkapallo-ottelu tapahtuu15. toukokuuta 1963Feyenoord Stadium vuonna Rotterdam , The Netherlands .

Se lyö englantilaisen Tottenham Hotspurin joukkueen Atlético Madridin espanjalaisia ​​vastaan . Ottelu päättyi londonilaisten voittoon lopputuloksella 5 maalia yhteen, mikä on heidän ensimmäinen kruunajaisensa kilpailussa ja heidän ensimmäinen eurooppalainen tittelinsä.

Finalistien reitti

Huomaa: alla olevissa tuloksissa finalistin pisteet annetaan aina ensin (D: koti; E: vieras).

Tottenham Hotspur Atlético Madrid
Vastustaja Kaikki yhteensä Mennä Palata Torni Vastustaja Kaikki yhteensä Mennä Palata
Glasgowin vartijat 8 - 4 5 - 2 (D) 3 - 2 (E) Ensimmäinen kierros Hibernians FC 5 - 0 4 - 0 (D) 1 - 0 (E)
Slovan Bratislava 6 - 2 0 - 2 (E) 6 - 0 (D) Puolivälierä Botev Plovdiv 5 - 1 1-1 (E) 4 - 0 (D)
OFK Belgrad 5 - 2 2-1 (E) 3 - 1 (D) Välierät 1. FC Nürnberg 3 - 2 1-2 (E) 2 - 0 (D)

Ottelu

15. toukokuuta 1963 Tottenham Hotspur 5 - 1 Atlético de Madrid Feyenoord-stadion , Rotterdam
20.15 CEST
Eläinrasvan sulatusjätteet Maali teki maalin 16. minuutilla16 th Maali teki maalin 80. minuutilla 80 th
Valkoinen Maali teki maalin 35. minuutilla35 th
Dyson  (in) Maali teki 67 minuutin pelin jälkeen67 th Maali teki maalin 85. minuutilla 85 th

Bill Nicholson
Sarjan vasen käsivarsi punaiset raidat.png Sarjan runko punaiset raidat.png Pakkaa oikean varren punaiset raidat.png Kit shorts.png Kit socks.png