West Ham United 2 - 0 TSV 1860 München
Puoliaika 0 - 0 0
Suurimmat pelaajat
Välimiesmenettely István Zsolt

1964-1965 Euroopan cup-voittajien Cupin finaalissa on 5 : nnen  lopullinen Euroopan Cup-voittajien cup , järjestämä UEFA . Tämä jalkapallo-ottelu tapahtuu19. toukokuuta 1965klo Wembley Stadium on Lontoossa , Englannissa .

Se haastaa englantilaisen West Ham Unitedin joukkueen TSV 1860 Münchenin saksalaisia ​​vastaan . Ottelu päättyy londonilaisten voittoon, jonka lopputulos on 2 maalia 0: een, mikä muodostaa heidän ensimmäisen kruununsa kilpailussa ja heidän ensimmäisen eurooppalaisen tittelinsä.

Finalistien reitti

Huomaa: alla olevissa tuloksissa finalistin pisteet annetaan aina ensin (D: koti; E: vieras).

West Ham United TSV 1860 München
Vastustaja Kaikki yhteensä Mennä Palata Torni Vastustaja Kaikki yhteensä Mennä Palata Tuki ottelu
Gantoise 2 - 1 1 - 0 (E) 1-1 (D) Ensimmäinen kierros Union Luxembourg 10 - 0 4 - 0 (E) 6 - 0 (D)
Sparta Praha 3 - 2 2 - 0 (D) 1-2 (E) Toinen käännös FC Porto 2 - 1 1 - 0 (E) 1-1 (D)
Lausanne-Sport 6 - 4 2-1 (E) 4 - 3 (D) Puolivälierä Legia Varsova 4 - 0 4 - 0 (E) 0 - 0 (D)
Todellinen Zaragoza 3 - 2 2-1 (D) 1-1 (E) Välierät Torino FC 3 - 3 2 - 0 (korkeus) 1-3 ap (E) 2 - 0

Ottelu

19. toukokuuta 1965 West Ham United 2 - 0 TSV 1860 München Wembley-stadion , Lontoo
19.30 CEST
Sealey  (en) Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 e Maali teki maalin 72. minuutilla 72 e ( 0-0 ) Katsojat: 97 974
Tuomari: István Zsolt