(2. liiga, 2-2 [4-5])
Liggen kuppi 2 toinen pyöreä
SC Bastia
(National (D3), 0-0 [3-4])
Paras hyökkääjä Mestaruus: Belkacem Zobiri (11) Kaikki kilpailut: Belkacem Zobiri (12)

Neuleet

Sarja vasen käsivarsi. Png Kit body.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarja vasen käsivarsi. Png Kit body.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

2010-2011 kausi Amiens SC näki seuran Evolve National toisena peräkkäisenä kausi.

Ilmoitettu tavoite kauden on nousu Ligue 2 jälkeen pettymys 13 th  paikka edellisen kauden , se ymmärrä seuran menettää ammattiasema. Siksi työvoima uusitaan 90 prosentilla, kun taas edellisen kauden valmentaja Ludovic Batelli nimitetään uudelleen.

Kausi alkoi vaikeuksilla Amiens SC: lle, joka kärsi kahdesta takaiskusta kolmen ensimmäisen päivän aikana, mukaan lukien yksi tulevaa mestaria Bastiaa vastaan . Amiensin sitten yhteyden neljä voittoa viidessä päivässä ja saavutti jopa ensimmäinen paikka mestaruuden ilta 8 : nnen  päivän. Jälkeen menetys Rouen vuonna 16 : nnen  päivän seura koota pitkä lyömätön aikavälillä ja rakentaa sen nousevan yli otteluissa. Amiens SC: llä on mahdollisuus vahvistaa lippu Ligue 2: een kolme kertaa kauden aikana. Kun vastaan Strasbourg klo 38 : nnen  päivän, jos voittaa tarpeeksi asentaa Amiens, joka myöntää 1-1 tasapeliin. Sama skenaario toistetaan seuraavalla viikolla Cannesissa , jossa Amiensin on myönnettävä 1-1 tasapeli pelin lopussa.

Kolmas kerta on hyvä, jossa Amiens SC vahvistaa Eurosportin kameroiden edessä lippunsa Ligue 2: een yli 10000 katsojan edessä voittamalla 2-1 Guingampia vastaan Kharbouchin ja Touzgharin maalien ansiosta. 20 minuuttia. Amiens SC voi siis juhlia arvokkaasti liittymistään Ligue 2: een kahden vuoden kuluttua poistumisestaan.

Lamine Djaballah Siirtää FC Gap Basil Camerling Vapaa
Manasse Enza-Yamissi Siirtää FC Sochaux Amine Dennoun Lainan palautus Marseilles

1 re istui 7.8.2010 15 SC Bastia Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-0 Amiens SC
2 ND pe 13.8.2010 11 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 SR Colmar Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th Mohamed Meliani
3. päivä La 21.8.2010 14 Pariisin FC Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-0 Amiens SC
4 th La 28.8.2010 11 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 Gap FC Maali teki maalin 49. minuutilla49 th Lamine Djaballah
5 th La 4.9.2010 6 FC Gueugnon Symboli tukee äänestystä. Svg 1-2 Amiens SC Maali teki maalin 15. minuutilla15 e Thomas Mienniel Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen68 e Lamine Djaballah
6 th pe 10.9.2010 4 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 Plabennec Maali teki maalin 24. minuutilla24 th Mohamed Meliani
7 th Ti 14.9.2010 6 AS Beauvais Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 Amiens SC
8 th La 18.09.2010 1 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 Fréjus-Saint-Raphaël Maali maalasi 74 minuuttia74 e Clément Tainmont
9 th pe 24/09/10 3 Pacy-sur-Eure Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-1 Amiens SC Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 th Lamine Djaballah
10 th Ti 28.9.2010 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 3-1 UJA Alfortville Maali teki maalin 66. minuutilla66 th (sp) Abdellah Kharbouchi Maali teki maalin 78. minuutilla78 th Yoann TouzgharMaali teki maalin 80. minuutilla 80 th Omar Kossoko
11 th pe 01/10/10 2 Yhdysvaltain Creteil Symboli tukee äänestystä. Svg 1-3 Amiens SC Maali teki maalin 14. minuutilla14 e Hervé LibohyMaali teki maalin 21. minuutilla 21 e Yoann TouzgharMaali teki maalin 62. minuutilla 62 e Belkacem Zobiri
12. th pe 08/10/10 3 Amiens SC Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 Yhdysvaltain Luzenac Maali teki 39 minuutin pelin jälkeen39 th Thomas Mienniel
13 th Ke 10/13/10 3 Yhdysvaltain Orleans Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 Amiens SC
14 th 6 Vapauttaa
15 th pe 05/11/10 3 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 5-1 Rodez AF Maali teki maalin 2. minuutilla2 e Johann Paul Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen40 e Lamine DjaballahMaali teki maalin 45 + 2 minuutin kuluttua 45 + 2 eMaali teki 76 minuutin pelin jälkeen 76 th Mohamed MelianiMaali teki maalin 82. minuutilla 82 th omar kossoko
16 th Ti 09.10.2010 6 FC Rouen Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-0 Amiens SC
17 th istui 13.11.2010 5 Amiens SC Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 Bayonne Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th Abdellah Kharbouchi
18 th pe 26/11/10 5 RC Strasbourg Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 Amiens SC Maali teki maalin 54. minuutilla54 th Belkacem Zobiri
19 th pe 03/12/10 5 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 AS Cannes Maali teki maalin 20. minuutilla20 th Nicolas Raynier Maali maalasi 74 minuuttia74 th Belkacem Zobiri
20 th Pe 12/17/10 4 EA Guingamp Symboli tukee äänestystä. Svg 1-2 Amiens SC Maali teki maalin 2. minuutilla2 toinen Clément Tainmont Maali teki maalin 22. minuutilla22 nd Belkacem Zobiri
21 th 4 Amiens SC Lykätty Niort FC
22 ND La 15.1.2011 3 SR Colmar Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 Amiens SC
21 th Ke 26.01.2011 3 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-1 Niort FC Maali teki maalin 12. minuutilla12 th Yoann TouzgharMaali teki maalin 82. minuutilla 82 th Mohamed Meliani
23. päivä 3 Amiens SC Lykätty Pariisin FC
24 th 3 Gap FC Lykätty Amiens SC
25 th pe 04/02/11 3 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 3-2 FC Gueugnon Maali teki maalin 23. minuutilla23 th Johann Paul Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 e Yoann TouzgharMaali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 e Lamine Djaballah
23. päivä Ti 08.02.2011 3 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 Pariisin FC Maali teki maalin 45. minuutilla45 th Belkacem ZobiriMaali teki maalin 52. minuutilla 52 nd (sp) Omar Kossoko
26 th pe 11.2.2011 2 Plabennec Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 Amiens SC
27 th La 19.2.2011 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 AS Beauvais Maali teki maalin 29. minuutilla29 eMaali teki 73 minuutin pelin jälkeen 73 e (sp) Rafik Saïfi
28 th La 26.2.2011 2 Fréjus-Saint-Raphaël Symboli tukee äänestystä. Svg 0-1 Amiens SC Maali teki maalin 17. minuutilla17 e Yoann Touzghar
29 th Pe 03/04/11 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 Pacy-sur-Eure Maali teki maalin 19. minuutilla19 th Omar Kossoko Maali teki maalin 84. minuutilla84 th Rafik Saïfi
24 th Ti 3.8.2011 2 Gap FC Symboli tukee äänestystä. Svg 0-1 Amiens SC Maali teki maalin 22. minuutilla22 ND Omar Kossoko
30 th La 12.3.2011 2 UJA Alfortville Symboli tukee äänestystä. Svg 2-4 Amiens SC Maali teki maalin 10. minuutilla10 th Lamine DjaballahMaali teki maalin 34. minuutilla 34 th Belkacem ZobiriMaali teki maalin 40 minuutin jälkeen 40 th Clément Tainmont 75 th ( CSC ) Sofikitis Rekisteröitynyt leiriään vastaan ​​75 minuutin kuluttua
31 th Pe 18.3.2011 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-1 Yhdysvaltain Creteil Maali teki maalin 31. minuutilla31 e Yoann TouzgharMaali teki maalin 53. minuutilla 53 e Clément Tainmont
32 ND Pe 25.3.2011 2 Yhdysvaltain Luzenac Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 Amiens SC Maali teki maalin 26. minuutilla26 th (sp) Rafik Saïfi
33 th pe 01/04/11 2 Amiens SC Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 Yhdysvaltain Orleans
34 th 2 Vapauttaa
35 th La 16.4.2011 2 Rodez AF Symboli tukee äänestystä. Svg 0-2 Amiens SC Maali maalasi 81 minuuttia81 e Belkacem ZobiriMaali teki maalin 90 + 3 minuutin kuluttua 90 + 3 e omar kossoko
36 th pe 22.4.2011 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-1 FC Rouen Maali teki maalin minuutin kuluttua1 re Belkacem ZobiriMaali teki 75 minuutin pelin jälkeen 75 e Clément Tainmont
37 th Ti 26.4.2011 2 Bayonne Symboli tukee äänestystä. Svg 0-2 Amiens SC Maali teki maalin 32. minuutilla32 nd Rafik Saïfin Maali teki maalin 90 + 1 minuutin kuluttua90 + 1 e Belkacem Zobiri
38 th La 30.4.2011 2 Amiens SC Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 RC Strasbourg Maali teki maalin 3. minuutilla3 e Belkacem Zobiri
39 th pe 06/05/11 2 AS Cannes Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 Amiens SC Maali teki maalin 32. minuutilla32 nd Yoann Touzghar
40 th Pe 05/13/11 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 2-1 EA Guingamp Maali teki maalin 8. minuutilla8 e Abdellah KharbouchiMaali teki maalin 17. minuutilla 17 e Yoann Touzghar
41 th pe 20.5.2011 2 Niort FC Symboli neutraali äänestys. Svg 2-2 Amiens SC Maali teki maalin 80. minuutilla80 th (sp) Lamine DjaballahMaali teki maalin 84. minuutilla 84 th Thomas Mienniel
42 ND Pe 27.5.2011 2 Amiens SC Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 SC Bastia Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 th Belkacem Zobiri

Kurssi Coupe de Francessa

Torni Kotijoukkue Pisteet Ulkojoukkue Amiens SC maalintekijät
5 th  kierros Ribécourt (PH) Symboli tukee äänestystä. Svg 0-4 Amiens SC Maali teki maalin Maali teki maalin Nicolas Raynier Maali teki maalin Belkacem Zobiri Maali teki maalinYoann Touzghar
6 th  kierros Creil (DH) Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 (3-4 välilehti) Amiens SC
7 e  torni Chauny (DH) Symboli tukee äänestystä. Svg 0-2 Amiens SC Maali teki maalin Nicolas Raynier Maali teki maalin Lamine Djaballah
8 e  torni Marck (CFA2) Symboli tukee äänestystä. Svg 1-2 ap Amiens SC
32 e lopullinen Yhdysvaltain Boulogne (L2) Symboli neutraali äänestys. Svg 2-2 (5-4-välilehti) Amiens SC Maali teki maalin Nicolas Raynier Rafik SaïfiMaali teki maalin

League Cup -kurssi

1 st  kierros Dijon FCO (L2) Symboli tukee äänestystä. Svg 1-2 ap Amiens SC Maali teki maalinSébastien Atlan Maali teki maalinDavid Steppe
2 th  kierros Amiens SC Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 (3-4 välilehti) SC Bastia (N)