(6 maalia)
Paras ohikulkija Laurie Saulnier
(3 syöttöä)

Kronologia

2015-2016 kausi naisjalkapallon Nîmes Métropole Gard on ensimmäinen kausi Gardin seuran ensimmäisen divisioonan Ranskan mestaruuden .

Emmanuel Gros on ollut Nîmesin henkilöstön kärjessä vuodesta 2008 lähtien ja duossa Gilles Agnielin kanssa vuodesta 2012 lähtien tällä uudella kaudella, joka seuraa klubin nousua 2000-luvulta lähtien, jolloin hän pääsi eliittiin ensimmäistä kertaa. Tämän kauden tavoitteina on siis saavuttaa tämä erittäin kovassa mestaruudessa ylennetyille. Kuitenkin Nîmes epäonnistui, kuten kaksi muuta ylennettiin ja sijoittui viimeiseksi mestaruuskilpailujen synonyyminä karsinnalle.

FF Nîmes Métropole Gard pelaa myös kauden aikana Coupe de Francessa, ja Rodez AF (0-2) pudottaa sen neljännesvälierissä .

Ennen kautta

Siirrot

Kaksi ulkopuolista pelaajaa on liittynyt ryhmään tällä kaudella, Audrey Gaillardet, oikea puolustaja FCF Monteux'sta , sekä Laurie Saulnier , hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jolla on ollut kansainvälistä kokemusta nuorisojoukkueissa 19 kertaa.

Symboli vastustaa äänestystä.svg Lähdöt
Laëtitia Massies Ranska Siirtää Yhdysvaltain Villeneuve-lès-Maguelone Kunniajako

Ennen kauden valmistelua

Nîmes pelaa ensimmäisen valmistautumisottelunsa 8. elokuutain Nîmes päin Olympique Lyonnais .

Valmistautumisottelut kaudelle 2015-2016
Päivämäärä Vastustaja Sijainti Tulos MHSC: n maalintekijät Varallisuus
8.8.2015 Olympique Lyonnais ( divisioona 1 ) Nimes 0-10 - -
15.8.2015 Olympique de Marseille ( divisioona 2 ) Méjannes-le-Clap 3-4 Maali teki maalin 16. minuutilla16 ja Élodie Ramos
Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Agnes Oura Kouamé
Maali teki maalin 90. minuutilla90 e Agnes Oura Kouamé
-
18.8.2015 AS Saint-Etienne ( divisioona 1 ) Valenssi 0-2 -
22.8.2015 AS Véore-Montoison ( divisioona 2 ) Piolenc 3-0 Maali teki maalin 10. minuutilla10 e Agnes Oura Kouamé

1 FFNMG 0-7 Montpellier HSC 11 th (-3)
2 Olympique lyonnais 9-0 FFNMG 12 th (-6)
3 VGA Saint-Maur 3-1 FFNMG 12 th (-9)
4 FFNMG 0-2 EA Guingamp 12 th (-12)
5 Pariisin SG 8-0 FFNMG 12 th (-15)
6 FFNMG 1-2 AS Saint-Etienne 12 th (-18)
7 ESOFV La Roche 1-3 FFNMG 12 th (-21)
8 FFNMG 1-1 ASPTT Albi 12 th (-23)
9 FCF Juvisy 5-0 FFNMG 12 th (-26)
10 FFNMG 2-4 Rodez AF 12 th (-29)
11 ASJ Soyaux 0-0 FFNMG 12 th (-29)
Selite: () = pisteiden ero ensimmäisessä tai, jos MHSC on ensimmäinen, toisessa.

Korkean tason oppiminen on vaikeaa Gilles Agnielin tytärille, jotka häviävät raskaasti ensimmäisessä eliittiottelussa Montpellier HSC : tä vastaan ​​pisteillä seitsemän maalia nollaan, ennen kuin heidät korjataan päivän aikana. Seuraavaksi puolustava mestari, Olympique Lyonnais pisteillä yhdeksän maalia nollaan. Ensimmäisessä ottelussaan tavoitettavissa olevaa joukkuetta vastaan ​​Nîmes hävisi kolme maalia yhdellä VGA Saint-Mauria vastaan , sitten kaksi maalia nollaan nurmikollaan EA Guingampia vastaan . Gardoises upposi jälleen Pariisin SG : tä vastaan kahdeksan maalin nollalla, ennen kuin antautui jälleen kotona heidän korkeudeltaan vastustavaa AS Saint-Étienneä vastaan, kun hän teki kaksi maalia yhteen. Aikana 7 : nnen  päivän Gilles Agniel tyttäret jälleen epäonnistua toisia edistetään menettää kolme maalia yhteen nurmikolla ESOFV La Roche , sitten pidetään kurissa niiden nurmikolla seuraavana päivänä maalin kaikkialle ASPTT Albi . Yhdeksäntenä päivänä Gardoises upposi FCF Juvisyn nurmikolla , joka oli yksi kilpailun neljästä suosikista ja jonka pisteet olivat viisi maalia nollaan, ja sitten upposivat kotona Rodez AF : tä vastaan neljällä maalilla kahteen ennen lopettamista. ensimmäisen osuuden ottelut rohkaisevalla tasapelillä ASJ Soyauxilla .

Paluuvaihe - päivät 12-22 Mestaruuspäivät 12-22
12 Montpellier HSC 1-0 FFNMG 12 th (-32)
13 FFNMG 0-10 Olympique lyonnais 12 th (-35)
14 FFNMG 3-2 VGA Saint-Maur 12 th (-35)
15 EA Guingamp 1-0 FFNMG 12 th (-37)
16 FFNMG 0-5 Pariisin SG 12 th (-40)
17 AS Saint-Etienne 2-2 FFNMG 11 e (-42)
18 FFNMG 2-4 ESOFV La Roche 11 th (-45)
19 ASPTT Albi 2-1 FFNMG 11 e (-48)
20 FFNMG 0-3 FCF Juvisy 11 e (-48)
21 Rodez AF 3-1 FFNMG 11 th (-51)
22 FFNMG 2-2 ASJ Soyaux 12 th (-53)

Palautuspelien ensimmäisen päivän aikana Gilles Agnielin tyttäret pysyivät hyvin kiinni Montpellier HSC: tä vastaan , jotka olivat kuitenkin vaikeita tällä kaudella menettämällä vain yhden maalin nollaan, mutta upposivat seuraavana päivänä Olympique Lyonnais'ta vastaan kymmenen maalia kohti. nolla. Neljäntenätoista päivänä krokotiilit saivat historiansa ensimmäisen voiton ensimmäisessä divisioonassa voittamalla kolme maalia kahteen VGA Saint-Mauria vastaan , jättäen hyvin vähän toivoa kaudensa pelastamisesta, mutta heidän illuusionsa jäähtyivät nopeasti. maali nollaan EA Guingampia vastaan , sitten uudella nöyryytyksellä Pariisin SG: tä vastaan, joka voitti viisi maalia nollaan costièresissa. Tytöt Gilles Agniel hyvä suorituskyky on 17 : nnen  päivän ottaminen kurissa ulos, AS Saint-Etienne kaksi maalia kaikkialla jälkeen johtava pisteet kaksi maalia nollaan, mutta sitouttaa tahdittomat liian seuraavana päivänä vastaan ESOFV La Roche , he menettivät neljä maalia, mikä sinetöi heidän tulevaisuutensa ensi kaudelle, joka pelataan alemmalla tasolla. Kauden lopussa ilman panosta, Gardoises jatkoi tappiota ASPTT Albia vastaan , hävisi sitten kotona FCF Juvisyä vastaan kolmen maalin nollalla, ennen kuin hävisi Rodezille. AF kolme maalia yhteen. Nîmes päätti ensimmäisen kaudensa huippulennolla hyvällä vedolla ASJ Soyauxin nurmikolla (2-2), mutta sijoittui silti viimeiseksi mestaruudessa ja palaa divisioonaan 2 ensi vuonna.

Lopputulos ja tilastot

FF Nîme MG sijoittui mestaruuden kahdestoista sijalle yhdellä voitolla, 4 tasapelillä ja 16 tappiot. Neljä pistettä ansainnut voitto, kaksi tasapeliä ja yksi piste tappionsa ansiosta MHSC on saanut yhteensä 28 pistettä eli viisikymmentäkolme pistettä vähemmän kuin klubin kruunattu mestari Olympique Lyonnais . Nîmeillä on mestaruuden pahin hyökkäys ja huono puolustus.

Olympique Lyonnais kelpuutettu finaaliin Mestarien liigan 2016-2017 ja Paris SG , joka on toinen. Kolme divisioonaan pudotettua seuraa ovat ESOFV La Roche-sur-Yon , FF Nîmes Métropole Gard ja VGA Saint-Maur vuoden kuluttua korkeimmalla tasolla.

1/ 8 e FFNMG 0-2 Rodez AF D1

Ranskan cup 2015-2016 on 15 : nnen  painoksen Ranskan Cupin , tyrmäys kilpailu pistekorroosiota jalkapalloseurat koko emämaan ja merentakaisilla alueilla . Sen järjestävät FFF ja sen alueelliset liigat.

Aikana 1/32 toinen lopullinen, Nimesin kohtasi toisen divisioonan joukkue , Olympique de Marseille ja voitti rangaistuspotkukilpailun jälkeen pidetään kurissa tavoite kaikkialla. Seuraavalla kierroksella Gardoises murskaa pääosastokilpailijansa nollatasolla kolme maalia, AS Saint-Christol-lez-Alès. Mutta he putosivat kotona seuraavalla kierroksella toista eliittiryhmää, Rodez AF: tä vastaan , kahden maalin nollaan.

Kauden viralliset ottelut

Alla olevassa taulukossa esitetään Football Féminin Nîmes Métropole Gardin viralliset ottelut kauden aikana. Maalintekijöiden mukana on maininta peliminuutista, kun maali on tehty, ja tietyistä saavutuksista sen luonne ( rangaistus tai leiriä vastaan).

Yhteenveto virallisista otteluista kilpailun mukaan
Kilpailu Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Pelatut ottelut Voitti Tasapeli Kadonnut Tavoitteet Maaleja vastaan Ero
Division 1 - 12. th 22 1 4 17 17 79 -62
Ranskan Cup 1/32 finaali 1/8 finaali 3 1 1 1 4 3 +1
Kaikki yhteensä - - 25 2 5 18 21 82 -61
Viralliset ottelut kaudella 2015-2016
Päivämäärä Kilpailu Vastustaja Sijainti Tulos MHSC: n maalintekijät Neliö Varallisuus
30.8.2015 Päivä 1 Montpellier HSC Dom. 0-7 - 11. th 800
6.9.2015 Päivä 2 Olympique lyonnais Alanumero. 0-9 - 12. th 1000
13.9.2015 Päivä 3 VGA Saint-Maur Alanumero. 1-3 Maali teki maalin 59. minuutilla59 e Marine Hawk 12. th 160
26.9.2015 Päivä 4 EA Guingamp Dom. 0-2 - 12. th 100
10.4.2015 Päivä 5 Pariisin SG Alanumero. 0-8 - 12. th 529
10.11.2015 Päivä 6 AS Saint-Etienne Dom. 1-2 Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th Sabrina Oumeur 12. th 100
18.10.2015 Päivä 7 ESOFV La Roche-sur-Yon Alanumero. 1-3 Maali teki maalin 53. minuutilla53 e Sabrina Oumeur 12. th 304
11.11.2015 8. päivä ASPTT Albi Dom. 1-1 Maali teki maalin 35. minuutilla35 th Élodie Ramos 12. th 100
08.11.2015 Päivä 9 FCF Juvisy Alanumero. 0-5 - 12. th 252
22.11.2015 Päivä 10 Rodez AF Dom. 2-4 Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 ja Élodie Ramos
Maali teki 61 minuutin pelin jälkeen61 e Sabrina Oumeur - -
17.1.2016 Päivä 14 VGA Saint-Maur Dom. 3-2 Maali teki 39 minuutin pelin jälkeen39 th Sabrina Oumeur
Maali teki maalin 56. minuutilla56 th Ludivine Diguelman
Maali maalasi 81 minuuttia81 th Élodie Ramos
12. th 100
31.1.2016 1/ 16 th Final
Cup France
AS Saint-Christol-lez-Alès (DH) Alanumero. 3-0 Maali teki maalin 47. minuutilla47 th Samira Tebbi
21.2.2016 Päivä 16 Pariisin SG Dom. 0-5 - 12. th 355
13.3.2016 Päivä 17 AS Saint-Etienne Alanumero. 2-2 Maali teki maalin 36. minuutilla36 th Elodie Ramos
Maali teki maalin 45. minuutilla45 th Laurie Saulnier
11. th 100
27.3.2016 Päivä 18 ESOFV La Roche-sur-Yon Dom. 2-4 Maali teki maalin 7. minuutilla7 th Elodie Ramos
Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th Laurie Saulnier
11. th 100
3.4.2016 Päivä 19 ASPTT Albi Alanumero. 1-2 Maali teki 44. minuutilla maalin44 ja Élodie Ramos 11. th -
24.4.2016 Päivä 20 FCF Juvisy Dom. 0-3 - 11. th 95
5.8.2016 Päivä 21 Rodez AF Alanumero. 1-3 Maali teki maalin 12. minuutilla12 th Laurie Saulnier 11. th 348
21.5.2016 Päivä 22 ASJ Soyaux Dom. 2-2 Maali teki maalin 59. minuutilla59 th Sabrina Oumeur
Maali teki 75 minuutin pelin jälkeen75 th Laurie Saulnier
12. th 135

Pelaajat ja tekninen tuki

Tekninen tuki

Joukkueen valmentajana toimii kesästä 2012 lähtien toiminut Gilles Agniel, joka on valmentanut FC Bagnols-Pontissa ja FCF Monteux'ssa ennen saapumistaan ​​Gardin pääkaupunkiin. Häntä avustaa Emmanuel Gros, seurassa kesästä 2008 lähtien, missä hän oli päävalmentaja, kun Gilles Agniel saapui.