(0-1)
Paras maalintekijä Sofia Jakobsson (15 maalia)
Paras ohikulkija Sandie Toletti (8 syöttöä)

Neuleet

Sarja vasen käsivarsi MHSC Dom 2017.png MHSC Dom 2017 body kit.png Sarja oikea käsivarsi MHSC Dom 2017.png MHSC Dom 2011 shortsit .png Sarjasukat Montpellier HR domicile.png Koti Sarja vasen käsivarsi MHSC Ext 2017.png Runkosarja MHSC Ext 2017.png Sarja oikea käsivarsi MHSC Ext 2017.png Sarjashortsit MHSC Ext 2017.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

2016-2017 kausi Montpellier Hérault Sport Clubin naisten jakso on kahdeskymmenes peräkkäisen kauden Héraultin seuran ensimmäisen divisioonan Ranskan mestaruuden ja seuran kahdeskymmenesneljäs kausi tällä tasolla vuodesta 1985 .

Jean-Louis Saez on Montpellierin henkilökunnan kärjessä tällä uudella kaudella, joka seuraa useita kausia klubin eturintamassa onnistumatta kuitenkaan voittamaan kansallista titteliä. Tämän kauden tavoitteet ovat siten identtiset edellisten kausien tavoitteiden kanssa, ja johtajat toivovat ainakin yhtä eurooppalaista karsintaa, joka on välttänyt pailladiinit kuuden kauden ajan. Vaikka Olympique Lyonnais ja Paris Saint-Germain näyttävät lähtäneen kaksintaisteluun kauden alussa, pailladiinit ovat edelleen etsimässä ja hyödyntävät pariisilaisen klubin huonoa syöttöä kauden lopussa saavuttaakseen toisen sijan mestaruus, synonyymi Mestarien liigan karsinnalle .

Montpellier HSC kehittyy myös kauden aikana Coupe de Francessa , jossa AS Saint-Étienne eliminoi ne puolivälieristä finaalin ollessa nolla.

Ennen kautta

Siirrot

Pailladiinien johtajat eivät ole kovin aktiivisia siirtomarkkinoilla tänä offseasonina, mieluummin vakautta kuin impulsiivista rekrytointia. Lopussa kesäkuun seura vielä ilmoittanut saapumisesta Clarisse Le Bihan päässä EA Guingamp ja lähdön niiden Brasilian keskikenttäpelaaja, Andressa Alves da Silva , sillä FC Barcelona niin hyvin kuin Rumi Utsugi joka jätti seuran kuuden vuoden hyvä ja uskollinen palvelu liittyä Seattle Reign FC: hen .

Tammikuussa belgialainen kansainvälinen Janice Cayman ja ruotsalainen kansainvälinen Stina Blackstenius liittyivät klubiin sen jälkeen, kun he olivat viettäneet kauden New York Flash Westernissä arvostetussa American National WSL : ssä ensimmäisen ja neljän vuoden ajan hyvää ja uskollista palvelua Linköpings FC : lle kotimaassaan. toiselle.

Ennen kauden valmistelua

Montpellier HSC: n naiset jatkavat harjoittelua 25. heinäkuuta ja heidän valmentajansa on jo suunnitellut heille ainakin kolme ystävyysottelua mestaruuden alkuun mennessä.

9 MHSC 1-0 Gir. Bordeaux 2 nd (-3)
10 Olympique lyonnais 2-1 MHSC 2 nd (-6)
11 ASJ Soyaux 0-2 MHSC 2 nd (-3)
Selite: () = pisteiden ero ensimmäisessä tai, jos MHSC on ensimmäinen, toisessa.

Kausi alkoi hyvällä pohjalla Jean-Louis Saezin tyttärille voittamalla helposti kauden avajaisissa FC Metziä vastaan viidellä maalilla nollaan, sitten toisen päivän kotona vastaan EA Guingampia vastaan. kolmesta maalista nollaan. Edessä Olympique de Marseille , joka oli voittanut vastaan pailladines aikana valmistetta ottelun, nämä eivät anna heille mitään lahjoja ja curry jumalat niiden nurmikon viisi maalia nollaan, ennen kuin voittaminen " AS Saint-Étienne jälkeen kansainvälinen tauon , kolmen maalin nollasta. Seuraavat kaksi päivää ovat ensimmäinen käännekohta mestaruudessa, koska pailladiinit siirtyvät peräkkäin FCF Juvisyyn ja Paris Saint-Germainiin , jotka ovat kaksi suoraa vastustajaa mestaruuden kahdessa ensimmäisessä paikassa. He neuvottelivat erittäin hyvin ensimmäisen näistä vaarallisista matkoista voittamalla kaksi maalia yhteen Sandie Tolettin ja Sofia Jakobssonin ansiosta , ennen kuin he pudottivat suorien tavoittelijoidensa puoleen nollaan seuraavana päivänä. Seuraavat lykkäämisestä ottelun vastaan ASPTT Albi , odota 8 : nnen päivän nähdä pailladines vastata voittamalla neljä maalia yhtä vastaan Rodez AF kanssa Brace väistämätön Sofia Jakobsson , sitten voittaa pienen tavoite nollaan vastaan Girondins de Bordeaux seuraavana päivänä. Kymmenes päivä on kauden käännekohta, koska vaikka pailladiinit siirtyvät Olympique Lyonnaisiin , heidän suorat vastustajansa pelaavat myös monimutkaisia ​​otteluita, ja valitettavasti jälleen kerran voittavat useat Ranskan hallitsevat mestarit. . Montpellier-joukkue viimeisteli ensimmäisen osuuden voittamalla ASJ Soyaux -pelissä kahden maalin nollaan, mikä säilyttää pienen mahdollisuuden sijoittaa yksi mestaruuden kahdesta ensimmäisestä sijasta. Jean-Louis Saezin tyttäret päättivät vuoden pelin seitsemäntenä päivänä voittamalla suurelta osin ASPTT Albia vastaan seitsemän maalia nollaan, mukaan lukien Sofia Jakobssonin nelinkertaistuminen .

Paluuvaihe - päivät 12-22 Mestaruuspäivät 12-22
12 MHSC 2-1 Pariisin SG 2 nd (-3)
13 MHSC 0-0 FCF Juvisy 3. päivä (-5)
14 Gir. Bordeaux 1-2 MHSC 3. päivä (-5)
15 MHSC 0-3 Olympique lyonnais 3. päivä (-8)
22 Rodez AF 0-4 MHSC 2 nd (-8)

Vuoden 2017 alkaa Pölykapselisetti tytöille Jean-Louis Saez voittamalla klo 12 : nnen päivän pisteet kaksi maalia yksi vastaan Paris Saint-Germain , joka oli alennettu kolmanneksi tauolla jälkeen lainvastaisuuden vuoksi ensimmäisen päivän ja näin Hérault-klubi pystyi vahvistamaan toista sijaaan hieman enemmän sijoituksessa. Mutta Jean-Louis Saezin tyttäret pysähtyivät seuraavana päivänä pitämällä nollasta nollaan nurmikon tarkastusta FCF Juvisy -yrityksellä , sitten voittamalla vaikeuksia Girondins de Bordeaux'ta vastaan kaksi maalia yhteen, ennen kuin putosivat kovasti kotona vastaan Lyonnaisin lyömättömät pelaajat , kolme maalia nollaan, ajattelevat hyvästelemään kaikki toivot Euroopan Cupista. Mutta seuraavana päivänä, kun pailladiinit voittivat kaksi maalia nollaan EA Guingampin nurmikolla , pariisilaiset kumartuivat Marseillelle ja aloittivat näin mestaruuden lopun. Pailladiinit jatkavat ja pitävät paineita vastustajiaan asettamalla tavoite nollaan ASPTT Albin nurmikolle seuraavana päivänä, ennen kuin murskaavat Olympique de Marseille viisi maalia nollaan, mikä jatkoi Pariisin mestaruuden toista sijaa. tarkistus EA Guingampilta . Seuraavan päivän aikana, kun vastustajat ovat kiireisiä Mestarien liigassa , pailladiinit voittivat kahdeksan maalia nollaan AS Saint-Étiennen nurmikolla ja seurasivat sitten suurta voittoa kuusi maalia nollaan FC Metziä vastaan, mutta taistelivat silti sen ylläpidosta ja ASJ Soyauxia vastaan , jonka pisteet olivat kymmenen maalia nollaan, jolloin Montpellier pääsi Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa vuodesta 2009. He päättävät kauden Rodez AF : n nurmikolla , jossa he voittivat neljä maalia nollaan, kiitos erityisesti tupla Valérie Gauvinilta .

Lopputulos ja tilastot

Montpellier HSC sijoittui mestaruuden toiseksi 18 voitolla, 1 tasapelillä ja 3 tappiot. Voitto ansaitsee nyt kolme pistettä ja tasapeli yhden pisteen, joten MHSC: llä on 55 pistettä, kahdeksan pistettä vähemmän kuin seuran kruunattu mestari Olympique Lyonnais . Montpellierillä on mestaruuden toiseksi paras hyökkäys ja toinen puolustus.

Olympique Lyonnais kelpuutettu finaaliin Mestarien liigan 2017-2018 seurassa Montpellier HSC kuka on toinen. Kaksi divisioonaan pudotettua seuraa ovat AS Saint-Étienne kymmenen kauden jälkeen korkeimmalla tasolla ja FC Metz vuoden kuluttua korkeimmalla tasolla.

1/4 MHSC 0-1 AS Saint-Etienne D1

Ranskan cup 2016-2017 on 16 : nnen  painoksen Ranskan Cupin , tyrmäys kilpailu pistekorroosiota jalkapalloseurat koko emämaan ja merentakaisilla alueilla . Sen järjestävät FFF ja sen alueelliset liigat.

Aikana 1/32 toinen lopullinen, pailladines kohtaavat Olympique de Marseille , joka on ainoa vastakkainasettelu ensimmäisen disvision joukkue tällä tasolla kilpailun. Ottelun vaikean alun jälkeen he voittivat lopulta kaksi maalia yhteen yhdessä uuden rekrytoidun Janice Caymanin maalin ja avun ansiosta . Seuraavina pyöreä, Montpellier voitti ilman suuria vaikeuksia kotona vastaan Toulouse FC, joka pelaa toisen divisioonan , tuloksella neljä maalia nollaan. Sillä välin, kun pelataan neljännesvälierää, pailladiinit matkustavat FC Domontiin, joka on vaatimaton klubi Division d'Honneurissa, ja asettavat itselleen kuusitoista maalia nollaan, eivätkä jätä mahdollisuutta Ile-de-France -tytöille, mutta he saavuttavat miinukset seuraavalla kierroksella menettämällä kotona AS Saint-Étiennelle yhden maalin nollasta, kun he olivat suosikkeja kokouksen isäntänä.

Kauden viralliset ottelut

Alla olevassa taulukossa esitetään Montpellier HSC: n viralliset ottelut kauden aikana. Maalintekijöiden mukana on maininta peliminuutista, kun maali on tehty, ja tiettyjen saavutusten osalta sen luonteesta ( rangaistus tai leiriä vastaan).

Yhteenveto virallisista otteluista kilpailun mukaan
Kilpailu Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Pelatut ottelut Voitti Tasapeli Kadonnut Tavoitteet Maaleja vastaan Ero
Division 1 - 2 ND 22 18 1 3 73 10 +63
Ranskan Cup 1/32 finaali 1/4 finaali 4 3 0 1 22 2 +20
Kaikki yhteensä - - 26 21 1 4 95 12 +83
Viralliset ottelut kaudelle 2016-2017
Päivämäärä Kilpailu Vastustaja Sijainti Tulos MHSC: n maalintekijät Neliö Varallisuus
11.9.2016 Päivä 1 FC Metz Alanumero. 5-0 Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Laëtitia tonazzi
Maali teki maalin 8. minuutilla8 e Lindsey Thomas
Maali teki maalin 13. minuutilla13 e Lindsey Thomas
Maali teki maalin 86. minuutilla86 th Virginia Torrecillan
Maali teki maalin 89. minuutilla89 th Sofia Jakobsson
2 ND 410
25.09.2016 Päivä 2 EA Guingamp Dom. 3-0 Maali teki maalin 6. minuutilla6 th Sofia Jakobsson
Maali teki maalin 37. minuutilla37 th Sofia Jakobsson
Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th Clarisse Le Bihan
2 ND 161
10.2.2016 Päivä 3 Olympic Marseille Alanumero. 5-0 Maali teki maalin 36. minuutilla36 th Laura Agard
Maali teki maalin 43. minuutilla43 th Marie-Charlotte Leger
Maali teki maalin 61 minuutin jälkeen61 th Lindsey Thomas
Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 e Valérie Gauvin
Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen90 th Sofia Jakobsson
2 ND 378
10.9.2016 Päivä 4 AS Saint-Etienne Dom. 3-0 Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen45 th Marine Haupais
Maali teki maalin 57. minuutilla57 th Anouk Dekker
Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th Sofia Jakobsson
2 ND 195
15.10.2016 Päivä 5 FCF Juvisy Alanumero. 2-1 Maali teki maalin 29. minuutilla29 th Sandie Toletti
Maali teki maalin 49. minuutilla49 th Sofia Jakobsson
2 ND 529
30.10.2016 Päivä 6 Pariisin SG Alanumero. 0-1 - 2 ND 1,171
20.11.2016 8. päivä Rodez AF Dom. 4-1 Maali teki maalin 7. minuutilla7 e Sofia Jakobsson
Maali teki maalin 38. minuutilla38 e laëtitia tonazzi
Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 e Sofia Jakobsson
Maali teki maalin 69. minuutilla69 e ( csc ) Audrey Cugat
2 ND 156
12.4.2016 Päivä 9 Bordeaux'n girondiinit Dom. 1-0 Maali teki maalin 72. minuutilla72 th Laëtitia tonazzi 2 ND 131
12.10.2016 Päivä 10 Olympique lyonnais Alanumero. 1-2 Maali teki maalin 42. minuutilla42 nd Anouk Dekker 2 ND 961
18.12.2016 Päivä 11 ASJ Soyaux Alanumero. 2-0 Maali teki maalin 9. minuutilla9 th Sofia Jakobsson
Maali teki maalin 20. minuutilla20 th Lindsey Thomas
2 ND 450
21.12.2016 Päivä 7 ASPTT Albi Dom. 7-0 Maali teki maalin 34. minuutilla34 e Sofia Jakobsson