Kioton Dynamo 2 - 0 Tšahtar Donetsk
Puoliaika 1 - 0 0
Suurimmat pelaajat
Välimiesmenettely Vitaliy Hodulian

2006 Ukrainan Supercupiin ( ukraina  : Суперкубок України з футболу 2006 , transkriptio: Superkubok 2006) on kolmas painos Ukrainan Supercup , tapahtuman välillä Ukrainan mestari ja voittaja Ukrainan Cupissa. Kiistautettu16. heinäkuuta 2006klo Chernomorets Stadium vuonna Odessa , Ukraina vuonna edessä 35000 katsojaa, Dynamo Kiova voitti ottelun kustannuksella Chakhtar Donetsk jonka 2-0.

Osallistujat

Kokouksen myötä Kiovan Dynamo vastaan Chakhtar Donetsk . Tšahtar saavutti voitonsa Ukrainan jalkapallomestaruuskilpailuissa 2005-2006 Kiovan seuran delfiininä. Dynamo pääsee Supercopaan voitonsa ansiosta 2005–2006 Ukrainan jalkapallokupissa , etenkin voittamalla Metalurg Zaporizhjyen finaalissa tai FC Karpaty Lvivin välierässä.

Tavata

Ottelu tapahtuu yhdeksänkymmentä minuuttia. Tasapelitilanteessa rangaistuspotkukilpailu tapahtuu ilman edeltävää jatkoaikaa. Kolmen vaihtosääntöä ei sovelleta tähän otteluun. Dynamo tekee kuusi muutosta pelin aikana ja Shakhtar tekee viisi muutosta.

Kioton Dynamo johti maalin nollaan kymmenennellä peliminuutilla Marjan Markovićin avaajan ansiosta . Kolmen minuutin kuluttua sääntelyajan päättymisestä Dynamo-pelaaja Artem Milevskyi tekee toisen maalin. Kiova voittaa Supercopan lopputuloksella kaksi maalia nollaan.

Ottelulista

16. heinäkuuta 2006 Kioton Dynamo 2 - 0 Tšahtar Donetsk Chernomorets-stadion , Odessa
Crystal Clear -sovellus kworldclock.png Treffihistoria Marković Maali teki maalin 10. minuutilla10 th
Milevskyi Maali teki maalin 87. minuutilla87 th
( 1 - 0 ) Katsojat: 35000
Sarja vasemman käsivarren olkapää raidat siniset raidat alt.png Body dynamo kit0608h.png Sarja oikean käsivarren olkapää raidat siniset raidat alt.png Kit shortsit adidasblue.png Sarjan sukat 3 raitaa sininen.png

Sarja vasemman käsivarren olkapää raidat valkoiset raidat alt.png Sarjan runko olkapää raidat valkoiset raidat.png Sarja oikean käsivarren olkapää raidat valkoiset raidat alt.png Kit shortsit adidaswhite.png Sarjan sukat 3 raitaa, musta.png