Päivämäärä 21. syyskuuta 2019
Osallistujat 2

Navigointi

2019 painos Trophée des championnes on 1 kpl  painos Trophée des championnes ja tapahtuu21. syyskuuta 2019klo Stade de Roudourou vuonna Guingamp .

Sääntöjä ottelun ovat seuraavat: kesto ottelu on 90 minuuttia, mutta sitten itse tasapelin sattuessa, kaksi joukkuetta päättää suoraan aikana rangaistus shoot-out . Kullekin joukkueelle on sallittu kolme vaihtoa.

Ottelun kauhuissa Olympique Lyonnais , joka on voittanut vuosien 2018-2019 divisioona 1 ja 2018-2019 Ranskan cupin , vastaan Ranskan varavoimamestari Paris Saint-Germain .

Ottelulista

Lopullinen Olympique lyonnais 1 - 1 ap Pariisin Saint Germain Roudourou-stadion , Guingamp
Lauantai 21. syyskuuta 2019
15.30
Majri Maali teki maalin 31. minuutilla31 th ( 1-1 ) Maali teki maalin 43. minuutilla43 rd Nadim Katsojat: 12558
Esittäjä: Canal +
Tuomari: Marie-Soleil Beaudoin Assistant erotuomareita  : Jennifer Maubacq Camille Soriano Neljäs tuomari: Maika Vanderstichel

PuuteGeyoro

Sarja vasen käsivarsi ol1920h.png Body kit ol1920h.png Sarja oikea käsivarsi ol1920h.png Kit shortsit ollyon1920h.png Kit-sukat ol1920h.png Lyon

Jean-Luc Vasseur
Sarjan vasen käsivarsi. Png Body kit parissg1920h.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shortsit parissg1920h.png Kit-sukat nikefootballwhitelogo.png Pariisin SG