Mokedadit



Tiedot, jotka olemme pystyneet kokoamaan Mokedaditsta, on tarkistettu ja jäsennelty huolellisesti, jotta niistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä. Tulit luultavasti tänne saadaksesi lisätietoja hotellista Mokedadit. Internetissä on helppo eksyä sellaisten sivustojen sekamelskaan, jotka puhuvat Mokedaditsta, mutta eivät kuitenkaan kerro sitä, mitä haluat tietää Mokedaditsta. Toivomme, että kerrot meille kommenteissa, jos pidät siitä, mitä olet lukenut Mokedadit alla. Jos tarjoamamme tiedot Mokedadit eivät ole sitä, mitä etsit, ole hyvä ja kerro meille, jotta voimme parantaa tätä verkkosivustoa päivittäin.

.

Mokedadit
Kuva Infoboxissa.
Elämäkerta
Toiminta-aika
Siitä asti kun
Muita tietoja
Taiteellinen genre
Web-sivustot
Diskografia
Mocedades-diskografia ( d )

Mocedades on baski yhtyeen välillä Bilbao muodostettiin 1967 hyvin suosittu Espanjassa ja Etelä-Amerikassa . Toisella sijalla vuoden 1973 Eurovision laulukilpailussa , heidän laulunsa Eres Tú tulee olemaan valtava menestys kaikkialla Euroopassa , Latinalaisessa Amerikassa, ja se on jopa standardi sen englanninkielisessä versiossa "Touch the Wind" Yhdysvalloissa ja Kanadassa .

Ryhmädiskografia

  • 1969 Mocedades (tai Mocedades 1 tai Pange Lingua )
  • 1970 Mocedades (tai Mocedades 2 tai Más allá )
  • 1971 Mocedades (tai Mocedades 3 tai Otoño )
  • 1973 Mocedades (tai Mocedades 4 tai Eres tú )
  • 1974 Mocedades 5
  • 1975 La otra España
  • 1976 El color de tu mirada
  • 1977 Mocedades 8
  • 1978 Kantaldia
  • 1978 Mocedades 10
  • 1980 Amor
  • 1981 Desde que tú te on ido
  • 1982 Amor de hombre
  • 1983 Musiikki
  • 1984 Willy Fogin vuelta al mundo
  • 1985 15 Años de Música (live-disko)
  • 1986 värit
  • 1989 Sobreviviremos
  • 1992 tarkkaan
  • 1995 suave luz
  • 1997 Mocedades voi laulaa Walt Disneyn
  • 2007 Mocedades voi laulaa Juan Luis Guerran

Ulkoinen linkki

Toivomme, että keräämämme tiedot Mokedaditsta ovat olleet sinulle hyödyllisiä. Jos näin on, älä unohda suositella meitä ystävillesi ja perheellesi ja muista, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset meitä. Jos parhaista yrityksistämme huolimatta sinusta tuntuu, että tarjoamamme tiedot _title eivät ole täysin tarkkoja tai että meidän pitäisi lisätä tai korjata jotain, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit siitä meille. Parhaan ja kattavimman tiedon tarjoaminen Mokedaditsta ja mistä tahansa muusta aiheesta on tämän verkkosivuston ydin; meitä ohjaa sama henki, joka innoitti Encyclopedia Projectin luojia, ja tästä syystä toivomme, että se mitä olet löytänyt Mokedaditsta tältä verkkosivustolta, on auttanut sinua laajentamaan tietojasi.

Opiniones de nuestros usuarios

Robert Kokkonen

Isäni haastoi minut tekemään kotitehtäväni käyttämättä lainkaan Wikipediaa, ja sanoin hänelle, että voin tehdä sen etsimällä monilta muilta sivustoilta. Isäni haastoi minut tekemään kotitehtäväni käyttämättä lainkaan Wikipediaa. Onneksi löysin tämän verkkosivuston ja tämä artikkeli Mokedadit auttoi minua saamaan kotitehtäväni valmiiksi. Olin vähällä mennä Wikipediaan, koska en löytänyt mitään Mokedaditsta, mutta onneksi löysin sen täältä, koska sitten isäni tarkisti selaushistoriani nähdäkseen, missä olin käynyt. Voitko kuvitella, jos pääsisin Wikipediaan? Onneksi löysin tämän verkkosivuston ja artikkelin Mokedaditsta täältä. Siksi annan teille viisi tähteä

Eila Hakala

Hyvä artikkeli aiheesta _muuttuja

Rolf Eskola

Tämä viesti Mokedaditsta oli juuri sitä, mitä halusin löytää.