Pilkallinen



Tiedot, jotka olemme pystyneet kokoamaan Pilkallinensta, on tarkistettu ja jäsennelty huolellisesti, jotta niistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä. Tulit luultavasti tänne saadaksesi lisätietoja hotellista Pilkallinen. Internetissä on helppo eksyä sellaisten sivustojen sekamelskaan, jotka puhuvat Pilkallinensta, mutta eivät kuitenkaan kerro sitä, mitä haluat tietää Pilkallinensta. Toivomme, että kerrot meille kommenteissa, jos pidät siitä, mitä olet lukenut Pilkallinen alla. Jos tarjoamamme tiedot Pilkallinen eivät ole sitä, mitä etsit, ole hyvä ja kerro meille, jotta voimme parantaa tätä verkkosivustoa päivittäin.

.

Pilkallinen
Kuva Infoboxissa.
Mocky Kölnissä vuonna 2006
Elämäkerta
Syntymä
Syntymänimi
Dominic saloli
Salanimi
Pilkallinen
Kansalaisuus
Toiminta
Toiminta-aika
Siitä asti kun
Muita tietoja
Tarra
Taiteellinen genre
Pop
Verkkosivusto

Mocky (salanimi Dominic Salole , syntynyt) On muusikko , laulaja ja säveltäjä kanadalainen .

Elämäkerta

Kanadassa (Saskatchewanin maakunnassa) syntynyt anglo-somali-vanhempi Mocky aloitti punk-yhtyeen perustamisen Torontossa lapsuudenystäviensä Jasonin ja Merillin kanssa, jotka tunnetaan nykyään paremmin nimellä Gonzales ja Peaches .

Vankan jazztaustan jälkeen Mocky nousi tunnetuksi muusikkona, säveltäjänä, sovittajana ja tuottajana, yhteistyössä Feistin (etenkin The Reminder -levyllä ), Jamie Lidellin (jonka kaksi viimeistä albumia hän tuotti yhdessä, Multiply and Jim ) ja Gonzales. Hän osallistui Jane Birkinin Fictions-albumiin ja oli myös osa Puppetmastaz- kollektiivia .

Mocky tunnettiin sooloartistina kolmella albumilla ( Mesopotamiassa vuonna 2002, Are ja + Be vuonna 2004, Navy Brown Blues vuonna 2006), tyylillä elektroninen, funk ja hip hop, aina koristeltu hyvällä annoksella energiaa ja huumori.

Hänen uuden albuminsa nimi on Sasakamodie . Retro-futuristisempi suunta (koska se luo eräänlaisen elokuvan ääniraidan 60- tai 70-luvuilta, jazzivärillä, mutta tuotettu nykyisellä herkkyydellä), tämän albumin tuotti Mocky tuottaja Renaud Letangin seurassa , ja näkyyklo täynnä levyjä .

Diskografia

Albumit

  • 2002: Mesopotamiassa
  • 2004: Are + Be
  • 2006: Navy Brown Blues
  • 2009: Saskamodie

Sinkut

  • 2005: "Ota kiinni hetkessä"
  • 2006: "Fightin 'Away the Tears" (mukana Feist )
  • 2006: "Mistä tunnen sinut" (mukana Jamie Lidell )
  • 2009: "Birds Of A Feather" (mukana GZA du Wu-Tang-klaani )

Tuotannot ja osallistuminen

  • 2002: Gonzales - viihdyttäjä
  • 2002: Puppetmastaz - Eläintiede
  • 2003: Gonzales - Presidenttisviitti
  • 2005: Studio R - Clapz
  • 2005: Puppetmastaz - Creature Shock Rock Radio
  • 2005: Kevin Blechdom - Syö sydämeni pois
  • 2005: Jamie Lidell - Kerro
  • 2006: Jane Birkin - Fiktiot
  • 2006: Jamie Lidell - moninkertaiset lisäykset
  • 2006: Soffy O - sen kauneus
  • 2007: Micky Green - valkoinen t-paita
  • 2007: Teki Latex - Pleasure Party
  • 2007: Feist - Muistutus
  • 2008: Jamie Lidell - Jim
  • 2008: Puppetmastaz - haltuunotto
  • 2008: Nikka Costa - Pebble to a Pearl

Remiksit

Ulkoiset linkit

Toivomme, että keräämämme tiedot Pilkallinensta ovat olleet sinulle hyödyllisiä. Jos näin on, älä unohda suositella meitä ystävillesi ja perheellesi ja muista, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset meitä. Jos parhaista yrityksistämme huolimatta sinusta tuntuu, että tarjoamamme tiedot _title eivät ole täysin tarkkoja tai että meidän pitäisi lisätä tai korjata jotain, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit siitä meille. Parhaan ja kattavimman tiedon tarjoaminen Pilkallinensta ja mistä tahansa muusta aiheesta on tämän verkkosivuston ydin; meitä ohjaa sama henki, joka innoitti Encyclopedia Projectin luojia, ja tästä syystä toivomme, että se mitä olet löytänyt Pilkallinensta tältä verkkosivustolta, on auttanut sinua laajentamaan tietojasi.

Opiniones de nuestros usuarios

Irma Nieminen

Tarvitsin jotain erilaista tietoa Pilkallinen, ei niitä tyypillisiä juttuja, joita aina lukee internetissä, ja pidin tästä _muuttuja-artikkelista., Hieno artikkeli Pilkallinen., Hieno artikkeli Pilkallinen

Ilona Soininen

Pilkallinen koskeva artikkeli on täydellinen ja hyvin selitetty. En ottaisi pois tai lisäisi pilkkua., Pilkallinen koskeva artikkeli on täydellinen ja hyvin selitetty

Sanna Lipponen

Minusta on hyvin mielenkiintoista, miten tämä viesti Pilkallinen_ koskevasta aiheesta on kirjoitettu, se muistuttaa minua kouluvuosistani. Olipa mukavaa aikaa, kiitos, että veit minut takaisin heidän luokseen.

Dan Pitkänen

Joskus, kun etsit internetistä tietoa jostakin asiasta, löydät artikkeleita, jotka ovat liian pitkiä ja joissa puhutaan asioista, jotka eivät kiinnosta sinua. Pidin tästä Pilkallinen koskevasta artikkelista, koska se on ytimekäs ja puhuu juuri siitä, mitä haluan, eksymättä turhaan informaatioon., Se on hyvä artikkeli Pilkallinen., Se on hyvä artikkeli Pilkallinen