Politiikka



Tiedot, jotka olemme pystyneet kokoamaan Politiikkasta, on tarkistettu ja jäsennelty huolellisesti, jotta niistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä. Tulit luultavasti tänne saadaksesi lisätietoja hotellista Politiikka. Internetissä on helppo eksyä sellaisten sivustojen sekamelskaan, jotka puhuvat Politiikkasta, mutta eivät kuitenkaan kerro sitä, mitä haluat tietää Politiikkasta. Toivomme, että kerrot meille kommenteissa, jos pidät siitä, mitä olet lukenut Politiikka alla. Jos tarjoamamme tiedot Politiikka eivät ole sitä, mitä etsit, ole hyvä ja kerro meille, jotta voimme parantaa tätä verkkosivustoa päivittäin.

.

Politiikka
Tämän kuvan kuvaus, myös kommentoitu alla
Polysics konsertissa Nantesissa , Ranskassa ,.
Yleistä tietoa
Kotimaa Japanin lippu Japani
Musikaali Uusi aalto , synthpop , japanilainen rock , punk rock
aktiiviset vuodet Vuodesta 1997
Tarrat Ki / oon Records ( Sony Music Japan ), Tofu Records, Jmusic Store (Ranska), MySpace Records (Yhdysvallat), Deckrec Records (1999-2000)
Vaikutukset Devo
Virallinen sivusto www.polysics.com
Ryhmän kokoonpano
Jäsenet Hiroyuki Hayashi
Fumi
Yano
Entiset jäsenet Junichi
Sugai Ishimaru
Sako
Kayo

Polysics , tyylitelty Polysics , on ryhmä on kiven Japanista , mistä Tokio . Vuonna 1997 perustettu ryhmä sekoittaa uuden aallon , synthpopin ja japanilaisen rockin .

Elämäkerta

Muodostuminen ja aloitukset (1996–2000)

Ryhmän laulaja Hiroyuki Hayashi sävelsi musiikkia opiskellessaan useissa paikallisissa ryhmissä, jotka suurimmaksi osaksi kattivat muiden ryhmien kappaleita. Myöhemmin hän soitti ryhmässä nimeltä Rhythm Minchi, joka koostui neljästä lukiolaisesta. Hayashi, jolla on todellinen ihailu Devo- ryhmästä , muodostuu toveriensa Polysicin kanssa maaliskuussa 1997 . Ryhmään kuuluvat sitten Hayashi, Sako ja Kawabe. Sugai liittyi heihin kesäkuussa 1998 , kuusi kuukautta Kayon saapumisen jälkeen. Tänä aikana kaikki Polysicsin jäsenet antoivat itselleen koodinimen, joka vaihteli POLY - 1, POLY - 2, POLY - 3, POLY - 4: ään. Varhaisina aikoina ryhmään vaikutti pääasiassa Devo, jonka vartija , Hiroyuki Hayashi, selittää usein. Poliikka muodostuu Devon jatkuvuudessa sen alusta lähtien. Heidän kunnioituksensa Devoa kohtaan näkyy Polysicsin musiikkivideoista ja kappaleista.

Vuonna 1999 Polysics allekirjoitti itsenäisen etiketin Deckrec Records, jota johtaa UK Project. Helmikuussa samana vuonna he julkaisee ensimmäisen studioalbuminsa, nimeltään 1st P . Saman vuoden maaliskuussa he soittavat ensimmäisen konsertinsa Shimokitazawa CLUB QUE: ssa. Heidän ensimmäinen P- albumi herätti kiinnostusta, ja bändi pääsi esiintymään Fuji Rock -festivaaleille, missä he saivat nopeasti suosiota. POLY - 2 (Sako) poistui myöhemmin ryhmästä. Sisäänjulkaisi toisen studioalbuminsa, ADSRM! . Tuolloin heidän seuraansa liittyi Fumi (ent. 54 Nudes Honeys) kiertueen bassoon. Samana vuonna he kiertivät maailmaa.

Maaliskuussa 2000 ryhmä soitti SXSW 2000 -tapahtumassa Japanissa ja kiersi Yhdysvalloissa . Tämän kiertueen aikana Hayashi vierailee Devossa Los Angelesin studiossa, jolle hän luovuttaa viimeisen Polysics-CD-levyn.

Vuodesta Neu että National P (2000-2003)

Huhtikuussa 2000 ryhmä allekirjoitti Ki / oon Recordsin ja julkaisi singlen XCT / Each Life Each End . Saman vuoden syyskuussa he julkaisivat ensimmäisen levynsä duurilla Neu . Samana vuonna he kiertelivät ympäri maailmaa albumin tueksi. Seuraavana vuonna, 2001 , albumin kolmas single, New Wave Jacket, julkaistiin huhtikuussa. Tällä hetkellä ryhmä laulaa japaniksi .

Myöhemmin heidän uusi albuminsa, Eno , julkaistiin saman vuoden kesäkuussa. Tällä albumilla Fumiy osallistuu ensimmäistä kertaa virallisena jäsenenä saapumisensa jälkeen vuonna 1999 . Samana aikana ryhmä kiertää New Wave Jacket -kiertuetta . He soittavat useilla kesäfestivaaleilla ja osallistuvat ensimmäistä kertaa Rock in Japan -festivaaleille . Hayashi osallistuu myös tapahtumaan ensimmäistä kertaa lempinimellä DJ Hayashi Hiroyuki. Samana vuonna kokoelma, Hei! Bob! Ystäväni , julkaistaan Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa . Sen julkaisevat Asian Man Records Yhdysvalloissa ja Ponycanyon Records Koreassa.

Vuonna 2002 julkaistiin albumi For Young Electric Pop , joka on enemmän pop- innoittamana kuin edeltäjänsä.

Toukokuussa 2003 ryhmä julkaisi minialbumin, Kaja Kaja Goo . Nauhoitusten lopussa heidän rumpalinsa jättää heidät. Myöhemmin heihin liittyi Isarnaru (Snail Ramps) rummuilla ja julkaisi Ishimarin mukana National P -levyn lokakuussa.

Polysics or Die !!!! (2004–2005)

Toukokuussa 2004 ryhmä julkaisi parhaansa nimeltään Polysics or Die !!!! . Tämä paras sisältää vanhoja kappaleita. Se julkaistiin heinäkuun Yhdistyneessä kuningaskunnassa , sekä maaliskuussa 2005 , että Yhdysvalloissa . Isossa-Britanniassa se on ensimmäinen Euroopassa . Toukokuun ja saman vuoden kesäkuun välisenä aikana ryhmä soitti kaikki levyn kappaleet Tokiossa ja Osakassa . He soittavat Tokiossa seitsemän päivää peräkkäin ja Osakassa kaksi päivää peräkkäin kiertueillaan nimeltä 7DAYS TO DIE !!!! ~ KAIKKI POLYSIIKKA !!!! ~ ja legenda ... ~ ja kaksi päivää kuolla! !! ~ KAIKKI POLYSIIKKA !!!! OSAKA Edition 2 PÄIVÄÄ !!!! . Yano liittyy heidän viimeiseen päiväänsä klo 7DAYS Tokiossa. Tämän kiertueen jälkeen he soittavat Euroopassa, alkaen Englannista . Samaan aikaan Kayon ensimmäinen sooloalbumi, nimeltään Triple Braid Heroine, julkaistaan ​​heinäkuussa.

Nyt on aika! (2005–2006)

Huhtikuussa 2005 julkaistiin single Baby BIAS . Tämä on heidän ensimmäinen CD-singlensä neljän vuoden aikana New Wave Jacketin jälkeen vuonna 2001 . Neljä kuukautta myöhemmin seuraa toinen sinkku nimeltä Coelacanth, joka on Android elokuussa. Sitten bändi julkaisee albumin Nyt on aika! Japanissa helmikuussa ja, ja Yhdysvalloissa huhtikuussa 2006 . Toukokuussa he pelaavat Shibuya-AX: ää.

Karate House (2006–2007)

Kesäkuussa 2006 ryhmä julkaisi singlet Electric Surfin 'Go Go , You-You-You lokakuussa ja Catch On Everywhere seuraavana vuonna, tammikuussa 2007 . Sisään, he julkaisevat Karate House -albumin, joka sisältää nämä kolme singleä. Levyn tuottaa pääasiassa Hayashi. Pian levyn julkaisemisen jälkeen bändi juhli kymmenettä toimintavuottaan, osoitteessa Shibuya-AX.

Saman vuoden huhtikuussa he tekivät POLYSICS WORLD TOUR OR OR DE 2007 -kiertueensa !!!! ~ KARATE HOUSE !!!! pisin ryhmän historiassa, joka päättyyHibiyan amfiteatterissa. Kesäkuussa he kiertävät Isossa -Britanniassa ja Ranskassa . He esiintyvät O2 Wireless 2007 -festivaaleilla kesäkuussa. Kesällä he soittavat useita konsertteja kuten Rock Festivalilla. Saman vuoden kesäkuussa he allekirjoittivat Pohjois-Amerikan jakelusopimuksen MySpace Records -etiketin kanssa . Tämä sopimus on tehty MySpacen presidentin Tom Andersonin kanssa. He soittavat konsertteja nimeltä The 3rd SECRET SHOWS JAPAN, jonka sponsoroi MySpace Japanissa, ja julkaisevat sitten lokakuun toiseksi parhaat, POLYSICS OR DIE !!!! - VISTA .

Me syömme konetta (2007–2008)

Sisään , ryhmä julkaisi singlen Rocket . Siitä tulee Moyasimon- anime , joka esitettiin Fuji TV : ssä saman vuoden lokakuussa. He pelaavat COUNTDOWN JAPAN EAST / WEST -tapahtumaa saman vuoden joulukuussa.

Huhtikuussa 2008 , albumin söimme Machine julkaistiin vuonna Japanissa . Levy sisältää kaksi singleä. Kiertue nimeltä POLYSICS WORLD TOUR OR DIE 2008 !!!! ~ Hami ulos! soitetaan maaliskuussa, jota seuraa keväällä Ukioki · Japan -kiertue !!!! ~ . Huhtikuussa albumi POLYSICS WORLD TOUR OR DIE 2008 !!!! ~ Hami ulos! Wowaway / Japanin kiertue vihasta "!!!! ~, joka sisältää konsertit POLYSICS WORLD TOUR OR DIE 2008 -kiertueen aikana !!!! - Hami tuli ulos! Kibakiba Shinkiba · Japan Tour Final !!!!" .

Absolute Polysics ja Bestoisu !!!! (2009-2010)

Maaliskuussa 2009 julkaistiin kaksipuolinen single A Shout Aloud! / Beat Flash . Sitä seuraa single Young OH! VAI NIIN! Syyskuussa julkaistiin Japanissa albumi Absolute Polysics , joka sisältää sen singlet . Maaliskuussa 2010 he soittivat Budokan or Die !!!! ”-kiertueensa Nippon Budokanissa.

Vuodesta Oh! Ei! Se on raskasta Polysick !!! jotta Weeeeeeeeee !!! (2010–2012)

Heidän ensimmäinen kansallinen kiertue, We are Back! POLYSIIKKA !!! tapahtuu lokakuun ja 2005 välisenä aikana. Tämän vuoden joulukuussa he julkaisevat minialbuminsa Eee-P !!! . Seuraavana vuonna albumi Oh! Ei! Se on raskas polysick !!! maaliskuussa 2011 . Ennen albumin julkaisua bändi soitti live-singlen Konnichiwa! Uusi Polysics !!! ~ Mach AX Gyun Gyungun !!! ~ Shibuya-Axessa. Tämä konsertti lähetetään suorana Ustream- ryhmälle, ensimmäinen ryhmälle.

Samana vuonna ryhmä supistettiin trioksi Kayon (koskettimet / laulu) lähdön jälkeen.

Mega Over Drive ja uudet albumit (vuodesta 2013)

Vuonna 2014 julkaistiin albumi Mega Over Drive .

, albumi What This on julkaistu. Se sisältää 19 kappaletta eli 19 kappaletta ryhmän olemassaolovuotta kohden. He kiertävät vielä yhden vuoden 20-vuotispäivään asti !!! ~ Se on edelleen kohtuutonta !!! 100 kappaletta päivässä !!! ~ , soittamalla 14 kappaletta päivässä. Kuten tavallista, ryhmä osallistuu jälleen kesäfestivaaleille, kuten Aomori Rock Festival '16 ~ Summer Demon ~, ja ensimmäistä kertaa @ JAM × Natalie Expo 2016 -festivaaleille.

Musiikkityyli

Bändi kuvaa tyyliään "technicolor pogo punk" . Hänen musiikkinsa on erittäin energinen tyylilaji, joka yhdistää tavanomaisen kitaramusiikin syntetisoiduilla ja tietokoneella luotuilla äänillä ainutlaatuisen sekoituksen punkista ja popista, jonka innoittamana ovat voimakkaasti amerikkalaiset bändit Devo ja The Tubes sekä japanilaiset P-malli tai Keltainen taikaorkesteri . Polysics-kappaleiden sanat ovat yleensä japaninkielisiä, huonoja englantilaisia ​​tai vain hämmentäviä. Ryhmä erottuu erittäin energisten konserttiensa ja alkuperäisten pukujensa ansiosta.

Jäsenet

Nykyiset jäsenet

Entiset jäsenet

Diskografia

Studio-albumit

  • 1999  : 1. s
  • 1999: ADSRM!
  • 2000: Live in Japan / 6-D (tuplalevy)
  • 2000: Neu
  • 2001  : Eno
  • 2002  : Nuorelle sähköpopille
  • 2003  : Kansallinen P
  • 2004  : Polysics or Die !!!!
  • 2005  : Nyt on aika!
  • 2007  : Karate-talo
  • 2008  : Me syömme konetta
  • 2009  : 1. P / ADSRM! (julkaisee uudelleen + 3 bonuskappaletta) (DCRC-0062 ~ 0063)
  • 2009: Absoluuttinen POLYSIIKKA
  • 2010  : Bestoisu !!!! (kaksinkertainen albumi)
  • 2011  : Oh! Ei! Se on raskas polysick !!!
  • 2012  : Weeeeeeeeee !!!
  • 2016  : Mikä tämä on

Sinkut ja EP

  • 1999  : Lisää Chicker EP (45 rpm vinyyli, DCRC-0002)
  • 1999: Moderni (45 rpm vinyyli, DCRC-0006)
  • 2000  : 6-D (vinyyli, DCRC-0014)
  • 2000: XCT (yksittäinen CD, KSC2 341)
  • 2000: Jokainen elämä kummassakin päässä (yksittäinen CD, KSC2 345)
  • 2001  : New Wave Jacket (maxi-single CD, KSC2 380)
  • 2002  : Lo-Bits (minialbumi)
  • 2003  : Kaja Kaja Goo (minialbumi)
  • 2005: Baby BIAS (CD single)
  • 2005: Coelacanth on Android (CD-single)
  • 2006: Electric Surfin 'Go Go (CD-levy, KSCL 1016)
  • 2006: Sinä-sinä-sinä (CD-single, KSCL 1047)
  • 2007  : Catch on Everywhere (CD-single, KSCL-1091)
  • 2008  : Karate-talo
  • 2009: Huuda ääneen! / Beat Flash (CD-single, KSCL 1358)
  • 2009: Nuori OH! VAI NIIN! (CD-single, KSCL 1396-97)
  • 2010  : Bokudan tai kuole !!!
  • 2010: Eee-P !!! (minialbumi, KSCL-1680)
  • 2013  : Mega Over Drive (minialbumi, KSCL 2313-2314)

Live-albumit

  • 2008: Me syömme koneen, me näemme näyttelyn (Live au STADIO COAST - 2008/06/29) (CD + DVD / KSCL1316-1317)
  • 2010  : Bestoisu !!! (levy 1) + POLYSICS Rare and Live (levy 2)
  • 2013  : Memorial Live or Die

Ulkonäkö

  • 1998 - Tokion Newwave of Newwave '98
  • 1999 - Punch Monkey! 2
  • 1999 - Makeiset spitzilleni
  • 1999 - Tuntematon kansilehti
  • 2000 - YMO-Remixes Technopolis 2000-00
  • 2000 - Smash La-Ppischissä! 2
  • 2001 - Japani myytävänä
  • 2002 - Japan For Sale Vuosikerta 2
  • 2003 - Japan For Sale Vol. 3
  • 2003 - ID: 2 (Aikawa Nanase)
  • 2004 - Hieno aika - kunnianosoitus uudelle aallolle
  • 2004 - Japan For Sale Vol. 4

Videot

  • 1999 - Live at Newwave (VHS)
  • 2000 - BGV (VHS)
  • 2003 - DVDVPVDVLIVE !! (DVD)
  • 2004 - PippikkippippiP Yhdysvalloissa (DVD)
  • 2006 - Nyt on Live! (DVD)
  • 2007 - leikkeet tai kuolee !!!! (DVD)
  • 2008 - Me syömme näyttelyn [DVD (29 otsikkoa) + CD (21 otsikkoa)]
  • 2010 - BUDOKAN TAI KUOLI !!!! 2010.3.14 (DVD ja Blu-ray KSBL-5940 ~ 5941)

Yksinhankkeet

  • 2004 - Mitsuami Heroine (Kayo Solo EP)

Huomautuksia ja viitteitä

Ulkoiset linkit

Toivomme, että keräämämme tiedot Politiikkasta ovat olleet sinulle hyödyllisiä. Jos näin on, älä unohda suositella meitä ystävillesi ja perheellesi ja muista, että voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset meitä. Jos parhaista yrityksistämme huolimatta sinusta tuntuu, että tarjoamamme tiedot _title eivät ole täysin tarkkoja tai että meidän pitäisi lisätä tai korjata jotain, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit siitä meille. Parhaan ja kattavimman tiedon tarjoaminen Politiikkasta ja mistä tahansa muusta aiheesta on tämän verkkosivuston ydin; meitä ohjaa sama henki, joka innoitti Encyclopedia Projectin luojia, ja tästä syystä toivomme, että se mitä olet löytänyt Politiikkasta tältä verkkosivustolta, on auttanut sinua laajentamaan tietojasi.

Opiniones de nuestros usuarios

Eva Koivunen

Se on hyvä artikkeli Politiikka_. Se antaa tarvittavat tiedot ilman ylilyöntejä

Maila Nuutinen

Merkintä _muuttuja oli minulle erittäin hyödyllinen., Kiitos