2014 - Marokko 018 0(2)
1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).
Päivitetty viimeksi: 4. helmikuuta 2020

Rachid Alioui ( arabiaksi  : رشيد عليوي ) on marokkolainen jalkapalloilija, syntynyt18. kesäkuuta 1992in La Rochelle . Hän pelaa kuin hyökkääjä on Angersin SCO ,

Ura

Klubissa

Rachid Alioui syntyi Ranskassa vanhemmille Tangerista ja Casablancasta Marokosta . Hän alkoi pelata jalkapalloa pienessä Olympique Petit Marseille Club Villeneuve-les-Salinesin piirin La Rochelle , sitten PH kunnes 2009. Seuran jäsenenä tuolloin Najib Akhannich sitten yhteyttä Lionel Rouxel , johtaja En Avant de Guingamp koulutuskeskus , ja onnistuu saamaan hänet kokeilla. Tämä osoittautuu ratkaisevaksi ja Rachid Alioui liittyi sitten 2 vuodeksi U19 Guingampaisin kanssa.

Kaudella 2010--2011 hän teki 10 maalia U19-joukkueille ja osallistui aktiivisesti joukkueensa hyvään matkaan Gambardella Cupissa , 4-0-menestyksellä Nantesissa ja 2-4-tappion ottelun lopussa, 10 vastaan ​​11 vastaan AS Monaco , tuleva tapahtuman voittaja.

Kesällä 2011 hän allekirjoitti ammattiharjoittelijan sopimuksen ja suoritti kauden valmistelun ammattiryhmän kanssa. Sitten hän erottui pisteyttämällä 3 kesän valmistelun kahdeksasta Guingampaisin maalista.

Hänen valmentaja Jocelyn Gourvennec toi hänet sitten peliin kauden ensimmäiseen otteluun Coupe de la Ligessa Lavalia vastaan , jonka aikana hän teki ensimmäisen ammattimaalin. Sitten hän teki maalin ( Arles-Avignonissa ) 20 liigan esiintymisessä ja allekirjoitti ensimmäisen ammattisopimuksensa vuoden 2012 alussa.

Kausi 2012-2013 on vaikeampi ja hän pyrkii vahvistamaan hänelle asetetut toiveet. Lisäksi kilpailu on kovempaa: Mustapha Yatabarén paluu muotoon ja rekrytointi Christophe Mandannen ja Cédric Faurén kesällä sitten Ladislas Douniamain talvella .

25. kesäkuuta 2015, hänet lainataan yhdeksi kaudeksi Stade Lavallois'lle ilman ostovaihtoehtoa . Denis Zanko asentaa hänet kauden alkaessa pitäjänä , olipa se mestaruuskilpailussa vai cupissa. Hän teki ensimmäisen maalinsa tangopaidassa neljännen aloituksensa aikana ja antoi myös apun 3-2-voiton aikana AJ Auxerrea vastaan .14. elokuuta 2015ja toistuva seuraavalla viikolla, myös saavuttaa auttaa ja päämäärä, vastaan Red Star aikana 4 : nnen  päivän mestaruuden (voitto 2-1) jälkeen25. elokuuta 2015, League Cupin toisella kierroksella, sen saavutus jatkoaikana tekee klubista karsinnan kahdeksannentoista kierroksen. Tällä 5 : nnen  päivän mestaruuden, hänen neljäs tavoite neljän peräkkäisen pelit tarjoavat uusia voitto, 1-0, vastaan Chamois Niort .

Marokon maajoukkueen kausi on päättynyt äkillisesti Red Star FC: tä vastaan rikkoutuneen nilkan takia.

Valinnassa

alkaa lokakuu 2011, hänet kutsutaan Marokon olympiajoukkueeseen ystävyysotteluihin Gambiaa ja Norsunluurannikkoa vastaan . Aloita sittenmarraskuu 2011, hänet kutsutaan samanaikaisesti alle 20-vuotiaiden ranskalaisjoukkueeseen ja Marokon olympiajoukkueeseen . Sitten hän valitsi puolustaa Marokon värejä, vanhempiensa maata.

Hän tietää ensimmäisen valintansa Ale-sarjassa 5. maaliskuuta 2014aikana ystävyysottelun vastaan Marrakeshin Gabon , jossa hän liittyi 85 : nnen minuutin pelin tilalle Youssef El-Arabi . Hän merkitsi paluutaan marokkolaiseen valintaan kaksi vuotta myöhemmin vuoden 2016 lopussa pisteyttämällä ensimmäisen valintatavoitteensa Kanadaa vastaan12. lokakuuta 2016.

24. tammikuuta 2017Aikana CAN 2017 , hän palasi pelaamaan korvaavaa Aziz Bouhaddouz 42 : nnen minuutin vastaan Norsunluurannikko ja merkkejä yksinomaan täyttämään oikeutettujen puolivälierissä.

Tilastot

Klubissa

Rachid Aliouin tilastot 21. huhtikuuta 2018
Kausi klubi Mestaruus Kansallinen kuppi Liggen kuppi Super Cup Kilpailu (t)

Valinnassa

Seuraavassa taulukossa on lueteltu Marokon joukkueen ottelut, joissa Rachid Alioui on valittu5. maaliskuuta 2014 tähän asti.

Rachid Aliouin ottelut Marokon joukkueessa
Valinnat Päivämäärä Stadion Vastustaja Tulos Pöytäkirja Kilpailu Tavoitteet Maali teki maalin Hyväksyy Kapteeni klubi
1 5. maaliskuuta 2014 Grand Stade de Marrakech , Marrakech Gabon 1 - 1 6 min Ystävällinen peli 0 0 Ei EA Guingamp
2 8. lokakuuta 2016 Stade de Franceville , Franceville Gabon 0 - 0 13 minuuttia Vuoden CDM-karsinnat 0 0 Ei Olympic Nimes
3 11. lokakuuta 2016 Grand Stade de Marrakech , Marrakech Kanada 4 - 0 24 min Ystävällinen peli 1 0 Ei Olympic Nimes
4 12. marraskuuta 2016 Grand Stade de Marrakech , Marrakech Norsunluurannikko 0 - 0 21 min Vuoden CDM-karsinnat 0 0 Ei Olympic Nimes
5 15. marraskuuta 2016 Grand Stade de Marrakech , Marrakech Mennä 2 - 1 14 minuuttia Ystävällinen peli 0 0 Ei Olympic Nimes
6 9. tammikuuta 2017 Tahnoun bin Mohammed -stadion, Al-Ain Suomi 0 - 1 21 min Ystävällinen peli 0 0 Ei Olympic Nimes
7 20. tammikuuta 2017 Oyem-stadion , Oyem Mennä 3 - 1 1 minuutti VOI 2017 0 0 Ei Olympic Nimes
8 24. tammikuuta 2017 Oyem-stadion , Oyem Norsunluurannikko 1 - 0 49 minuuttia VOI 2017 1 0 Ei Olympic Nimes
9 29. tammikuuta 2017 Port-Gentil-stadion , Port-Gentil Egypti 1 - 0 1 minuutti VOI 2017 0 0 Ei Olympic Nimes
10 10. lokakuuta 2017 Tissot Arena , Sveitsi Etelä-Korea 1 - 3 45 minuuttia Ystävällinen peli 0 0 Ei Olympic Nimes