Suurimmat pelaajat
Maalintekijä (t) Toronto:
Maali teki maalin 86. minuutilla86 th ( kynä. ) Janson
UANL:
Maali teki maalin 36. minuutilla36 th Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 th Dueñas
Maali teki maalin 66. minuutilla66 th ( CSC ) Zavaleta
Ottelun paras Jesús Dueñas
Välimiesmenettely Ricardo Montero

Campeones Cup 2018 on ensimmäinen painos Campeones Cup . Ottelussa kuopat Toronto FC , vuoden 2017 Major League Soccer Cupin voittaja , vastaan Tigres UANL , joka voitti vuoden 2018 Meksikon Super Cupin . Kokous pidetään19. syyskuuta 2018klo BMO Field vuonna Torontossa , Kanadassa .

Kokouksen lopussa Tigres UANL voitti kolmella maalilla yhteen.

Säännöt

Sääntöjä ottelun ovat seuraavat: kesto ottelu on 90 minuuttia sitten tasapelin sattuessa, rangaistus shoot-out tehdään päättää joukkueiden kesken. Kullekin joukkueelle on sallittu kolme vaihtoa.

Ottelulista

Lopullinen Toronto FC 1 - 3 UANL-tiikerit BMO-kenttä , Toronto
19. syyskuuta 2018
20:15 EDT
Janson Maali teki maalin 86. minuutilla86 th ( kynä ) ( 0-1 ) Maali teki maalin 36. minuutilla36 e Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 e Dueñas Maali teki maalin 66. minuutilla66 th ( CSC ) Zavaleta Katsojat: 14823 Tuomarit
: Ricardo Montero Avustavat erotuomarit  :
Juan Carlos Mora Octavio Jara
Neljäs erotuomari: Henry Bejarano

Raportti

Sarjan vasen käsivarsi torontofc17h.png Runkosarja torontofc17H.png Sarjan oikea käsivarsi torontofc17h.png Kit shortsit torontofc17h.png Sarjan sukat torontofc17h.png Toronto FC
Sarja vasen käsivarsi tigres1819h.png Sarjan runko tigres1819h.png Sarja oikea käsivarsi tigres1819h.png Kit shortsit tigres1819h.png Sarjan sukat tigres0809h.png UANL-tiikerit