Palkinnot
Voittaja AS Saint-Etienne
Finalisti Toulouse FC

Navigointi

Haaste des Champions 1957 on kolmas painos Challenge des mestareita , välistä kilpailua mestari Ranskan ja voittaja Ranskan cup. Kiistautettu7. kesäkuuta 1957klo Municipal Stadium vuonna Toulousessa , Ranskassa vuonna edessä 11254 katsojaa, ottelun voitti AS Saint-Etienne vastaan Toulouse FC tuloksella 2-1, 2-1 puoliajalla. Ottelun erotuomari on Mr. René Becret .

Osallistujat

Kokous vastustaa AS Saint-Étienne ja Toulouse FC . Stéphanois pääsi voittoonsa Ranskan jalkapallon mestaruuskilpailuissa 1956-1957 ja Toulousen asukkaat pääsivät Champions Challengeen voittonsa ansiosta Ranskan jalkapallokupissa 1956-1957 .

Tavata

Jean Oleksiak avasi pisteytys 1-0 Saint-Etiennen 6 : nnen  minuutin pelata. Casanova tasoitti kaikkialla Toulousen 25 : nnen  minuutin jälkeen Armand Fouillen antoi Stéphanois 2-1 etu ja sallinut seuran voittaa tapahtumaan.

Ottelulista

7. kesäkuuta 1957 AS Saint-Etienne 2 - 1 Toulouse FC Kunnan stadion , Toulouse
Oleksiak Maali teki maalin 6. minuutilla6 th
Fouillen Maali teki maalin 38. minuutilla38 th
( 2-1 ) Maali teki maalin 25. minuutilla25 th Casanova (jalkapalloilija) Katsojat: 11254
Välimiesmenettely: René Becret
Sarja vasen käsivarsi. Png Body kit whiteshoulders.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Sarjan sukat whitehorizontal.png Saint Etienne Vasemman käsivarren sarja fsvmainz1112h.png Body kit redshoulders.png Sarja oikea käsivarsi fsvmainz1112h.png Kit shortsit redsides.png Sarjan sukat whitehorizontal.png Toulouse