Päivämäärä 20. elokuuta 1971

Palkinnot
Voittaja Olympique de Marseille ja Stade Rennes

Navigointi

Vuoden 1971 Challenge des Champions on viidentoista painos Challenge des Champions -kilpailua, kilpailu Ranskan mestarin ja Coupe de Francen voittajan välillä. Kiistautettu20. elokuuta 1971klo Stade de l'Armoricaine vuonna Brest , Ranska vuonna edessä 5023 katsojaa, otsikko jakoivat Olympique de Marseille ja Stade Rennes UC .

Osallistujat

Ottelu Olympique de Marseillen ja Stade Rennes UC: n välillä . Marseillai-kilpailijat pääsevät voittoonsa Ranskan jalkapallon mestaruuskilpailuissa 1970-1971 ja Rennaisit pääsevät Champions Challengeen voittonsa ansiosta Ranskan jalkapallokupissa vuosina 1970-1971 .

Tavata

Rennes aluksi johtava 2-0 ansiosta maalin tekee Serge Lenoir rangaistus on 27 : nnen  minuutin ja tavoitteena Jugoslavian Zdenko Kobešćak 53 : nnen  minuutin; Marseille paluu pisteytyksen avulla Didier Couécou pisteytys rangaistuksen 65 : nnen  minuutin ja tavoite 70 : nnen  minuutin Joseph Bonnel takaisin peliin sijaan Josip Skoblar .

Champions Challenge -säännöissä ei ole määrätty jatkoaikaa, jotta joukkueet päättäisivät tasatilanteessa ja katsojat hyökkäävät kentälle ennen rangaistuspotkukilpailua. Le Provençal 21. elokuuta 1971 ja saman päivän L'Équipe raportoivat, että ottelun lopussa tehtiin tasapeli, jolloin Olympique de Marseille voitti palkinnon. Joukkue 23. elokuuta 1971 korjaa tämän version saatuaan tietää UNFP: n lakimieheltä päätöksestä julistaa kaksi voittajaseuraa.

Ottelulista

20. elokuuta 1971 Rennais-stadion 2 - 2 Olympic Marseille Armoricaine-stadion , Brest
Lenoir Maali teki maalin 27. minuutilla27 th ( PEN. )

Huomautuksia ja viitteitä

1. (sisään) Erik Garin ja Sébastien Duret, "  Ranskan superkupin finaalit - tiedot  " osoitteessa www.rsssf.com ,20. helmikuuta 2009(käytetty 25. syyskuuta 2011 ) .
  2. Pierre Chable, "  OM voittaa" Match des Champions "  ", Le Provençal ,21. elokuuta 1971.
  3. "  Tämä hauska Marseille-Rennes, jossa kaksi voittajaa vuonna 1971  " , osoitteessa www.lequipe.fr ,25. elokuuta 2018(käytetty 26. elokuuta 2018 )