Varallisuus 30 021 katsojaa
Tulos
RCD Mallorca 1 - 2 Lazio Rooma
Puoliaika 1 - 1 0

1998-1999 Euroopan cup-voittajien Cupin finaalissa on 39 : nnen ja viimeisen loppuottelu Euroopan Cup-voittajien cup , järjestämä UEFA . Tämä jalkapallo-ottelu tapahtuu19. toukokuuta 1999 klo Villa Park vuonna Birmingham , Englanti .

Se asettaa Espanjan Mallorcan joukkueen Lazio Rooman italialaisia ​​vastaan . Ottelu päättyy roomalaisten voittoon, jonka pisteet ovat 2 maalia 1, mikä on heidän ainoa kruununsa kilpailussa ja heidän ensimmäinen eurooppalainen tittelinsä.

Finaalin voittaja Lazio Rome on siis pätevä vuoden 1999 Euroopan Superkupille Mestarien liigan finaalin voittajaa Manchester Unitedia vastaan .

Finalistien reitti

Huomaa: alla olevissa tuloksissa finalistin pisteet annetaan aina ensin (D: koti; E: vieras).

RCD Mallorca Lazio Rooma
Vastustaja Kaikki yhteensä Mennä Palata Torni Vastustaja Kaikki yhteensä Mennä Palata
Midlothianin sydän 2 - 1 1 - 0 (E) 1-1 (D) 16. kierros Lausanne-Sport 3 rd - 3 1-1 (D) 2 - 2 (E)
KRC Genk 1 s - 1 1-1 (E) 0 - 0 (D) 16. kierros Partizan Belgrad 3 - 2 0 - 0 (D) 3 - 2 (E)
Varteks Varazdin 3 - 1 0 - 0 (E) 3 - 1 (D) Puolivälierä Paniónios GSS 7 - 0 4 - 0 (E) 3 - 0 (D)
Chelsea FC 2 - 1 1-1 (E) 1 - 0 (D) Välierät Lokomotiv Moskova 1 s - 1 1-1 (E) 0 - 0 (D)

Lopullinen

19. toukokuuta 1999 RCD Mallorca 1 - 2 Lazio Rooma Villa Park , Birmingham
20.15 CEST
Dani Maali teki maalin 11. minuutilla11 th ( 1-1 ) Maali teki maalin 7. minuutilla7 e Vieri