Paras pelaaja Runkosarja: Robbie Keane, finaalit: Robbie Keane

Paras maalintekijä Bradley Wright-Phillips (27 maalia)
Paras ohikulkija Landon Donovan (19 syöttöä)

Navigointi

2014 Major League Soccer kaudella on 19 : nnen  kauden Major League Soccer , ammatillinen liiga jalkapallo of North America . Se koostuu yhdeksästätoista joukkueesta (16 Yhdysvalloista ja 3 Kanadasta ) viimeisen kerran historiansa aikana, koska kaudesta 2015 lähtien mestaruuskilpailuihin kuuluu 21 joukkuetta, joihin on lisätty joukkue New Yorkissa ( New York). . York City FC ) ja Orlando ( Orlando City SC ).

Kolme Yhdysvaltain neljästä karsintapaikasta vuosille 2015-2016 CONCACAF Champions League jaetaan: Supporters 'Shieldin ja muun liiton voittajalle ja Major League Soccer Cup -voittajalle , kun taas neljäs paikka kuuluu voittajalle n Lamar Hunt US Open Cup .

Kanadan mestaruuden järjestelyn muutosten vuoksi karsintapaikka CONCACAF Champions League 2015-2016: lle jaetaan poikkeuksellisesti MLS: n kautta. Siksi runkosarjan paras kanadalainen joukkue pääsee tähän kilpailuun.

Runkosarja alkaa 8. maaliskuuta ja päättyy 26. lokakuuta. Pudotuspelit tapahtuvat hitaasti.

19 osallistuvaa franchising-ohjelmaa

Valikko

Stadionit

Chicago Fire Chivas USA Colorado Rapids Columbuksen miehistö DC United
Toyota Park StubHub-keskus Dickin urheiluvälineiden puisto Columbus Crew -stadion RFK-stadion
Kapasiteetti: 20000 Kapasiteetti: 27000 Kapasiteetti: 19680 Kapasiteetti: 20,455 Kapasiteetti: 45,596
Toyota Park sisustus (yöllä) .jpg HomeDepotCenter1.jpg Dick's Park.jpg Columbuksen miehistön stadion MLS Allstars 2005.jpg Rfkstadium.png
FC Dallas Houston Dynamo Los Angeles Galaxy Montrealin vaikutus New England Revolution
Toyota-stadion BBVA Compass -stadion StubHub-keskus Saputo-stadion Gillette-stadion
Kapasiteetti: 21193 Kapasiteetti: 22000 Kapasiteetti: 27000 Kapasiteetti: 20341 Kapasiteetti: 68000
Pizza Hut Park 2006 MLS Cup.jpg BBVA Compass -stadion, Skyline View.JPG HomeDepotCenter1.jpg Saputo Stadium Impact New York 2012-07-28.jpg Gillette Stadium.jpg
New York Red Bulls Philadelphia Union Portland-kypärät Todellinen suolajärvi Maanjäristykset San Josésta
Red bull areena PPL-puisto Providence-puisto Rio Tinto -stadion Buck Shaw -stadion
Kapasiteetti: 25189 Kapasiteetti: 18500 Kapasiteetti: 20323 Kapasiteetti: 20,008 Kapasiteetti: 10 300

New York Red Bulls Mike petke Thierry Henry
Philadelphia Union John Hackworth Jim Curtin (10.6.2014)
Brian Carroll
Portland-kypärät Caleb Porter Will Johnson
Todellinen suolajärvi Jeff Cassar Kyle beckerman
Maanjäristykset San Josésta Mark Watson Ian Russell (15.10.14)
Chris Wondolowski
Seattle Sounders Sigi schmid Brad Evans
Kansas City Sporting Verms, PeterPeter Vermes Matt Besler
Toronto FC Ryan Nelsen Greg Vanney (31.8.14)

T  : Tittelin haltija
C  : Lamar Hunt US Open Cup 2014 -voittaja ja karsinta CONCACAF Champions League 2015-2016

Tulokset

Lähde: mlssoccer.com

Yhdistysten väliset ottelut Tulostaulukko - päivitys:27. lokakuuta 2014
Tulokset (▼ dom., ►seuraava) TYYLIKÄS CHIV COLO COLU DCU FCD HOU G MINUN NAR NYRB PHI POR RSL SJE SEA SPO TOR PAKETTIAUTO
  • Vieras voitto
Yhdistyksen sisäiset ottelut West Association Tulostaulukko - päivitys:27. lokakuuta 2014
Tulokset (▼ dom., ►seuraava) CHIV COLO FCD G POR RSL SJ SEA PAKETTIAUTO CHIV COLO FCD G POR RSL SJ SEA PAKETTIAUTO
East Association Tulostaulukko - päivitys:27. lokakuuta 2014
Tulokset (▼ dom., ►seuraava) TYYLIKÄS COLU DCU HOU MINUN N / A. NYRB PHI SPO TOR TYYLIKÄS COLU DCU HOU MINUN N / A. NYRB PHI SPO TOR

Säännöt

Ensimmäisen kierroksen otteluista läntisen konferenssin neljäs joukkue saa viidennen saman yhdistyksen. Sama pätee itäiseen konferenssiin. Tämä kierros tapahtuu yhdessä ottelussa, jossa on lisäaikaa ja rangaistuspotkut. Kunkin konferenssin paras joukkue kohtaa konferenssin semifinaalin, joukkueen tuloksena konferenssin ensimmäinen kierros, ja jokaisen konferenssin toinen semifinaali sijoittaa joukkueet, jotka ovat sijoittuneet toisessa ja kolmannessa normaalivaiheessa.

Konferenssin välierät ja finaalit pelataan kaksisuuntaisessa ottelussa. Tänä vuonna vierasmaalisääntö otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa MLS-historiassa. Joten jos maalit ovat tasan kahden ottelun lopussa, joukkue, jolla on eniten maaleja vierailla, kelpaa. Muussa tapauksessa pidennetään kahta 15 minuutin jaksoa. Tätä sääntöä ei sovelleta ylitöihin. Jos molemmat joukkueet pysyvät tasapuolisina, rangaistuspotkukilpailu jatkoajasta riippumatta saavutettujen maalien määrästä riippumatta.

MLS-finaali tapahtuu parhaan joukkueen kentällä runkosarjassa. Tämä finaali tapahtuu yhdessä ottelussa, ja joukkueet voivat tarvittaessa päättää lisäaikaa ja rangaistuksia.

Mestaruuden voittaja pääsee CONCACAF Mestarien liigaan 2015-2016 . Kun Los Angeles Galaxy on jo karsittu tähän kilpailuun, ennen mestaruuden voittamista tämä paikka myönnetään parhaan pätemättömän runkosarjan joukkueelle, nimittäin Real Salt Lake .

Hallitus

Ensimmäinen kierros Konferenssin välierät Konferenssin finaalit MLS Cup 2014
2. ja 8. marraskuuta 2014 22. ja 29. marraskuuta 7. joulukuuta 2014, StubHub Center , Carson

20:00 CDT
JV Watson 35 thVaroitettu 35 minuutin kuluttua Akindele Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen40 th Michel Maali teki maalin 84. minuutilla84. th Díaz 85 thVaroitettu 85 minuutin kuluttua Escobar 85 thVaroitettu 85 minuutin kuluttua Varoitettu 14 minuutin kuluttua 14 e Koffie Varoitettu 45 minuutin kuluttua 45 th Morales Flores Varoitettu 57 minuutin kuluttua 57 th K. Waston Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 th Hurtado Varoitettu 85 minuutin kuluttua 85 th Fernandez punainen kortti 90 + 6 th Fernandez Katsojat: 10 279
erotuomaria: Mark Geiger
Raportti
30. lokakuuta 2014 New York Red Bulls 2 - 1 Kansas City Sporting Red Bull Arena , Harrison
20.00 EDT
Wright-Phillips Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen77 th Wright-Phillips Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen90 th Maali teki maalin 53. minuutilla53 e Dwyer Katsojat: 15518
Tuomari: Armando Villarreal
Raportti
Konferenssin välierät On
1 kpl marraskuu 2014 Columbuksen miehistö 2 - 4 New England Revolution Columbus Crew Stadium , Columbus
16.00 EDT
Meram Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 th Francis 70 thVaroitettu 70 minuutin kuluttua Añor 90 + 1 eVaroitettu 90 + 1 minuutin kuluttua Higuaín Maali teki maalin 90 + 4 minuutin kuluttua90 + 4 th ( kynä. ) Varoitettu 19 minuutin kuluttua 19 th Gonçalves Maali teki maalin 34. minuutilla34 th Davies Maali teki maalin 51. minuutilla51 E Tierney Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th Nguyen Maali teki maalin 78. minuutilla78 th Davies Katsojat: 9040
erotuomaria: Drew Fischer
Raportti
9. marraskuuta 2014 New England Revolution 3 - 1 Columbuksen miehistö Gillette-stadion , Foxborough
Raportti

New England Revolution voittaa kokonaispistemäärällä 7-3.

2. marraskuuta 2014 New York Red Bulls 2 - 0 DC United Red Bull Arena , Harrison
16.00 EST
Wright-Phillips Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen40 th McCarty 43 rdVaroitettu 43 minuutin kuluttua Luyindula Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Bitolo 82 NDVaroitettu 82 minuutin kuluttua Miller 84. thVaroitettu 84 minuutin kuluttua Katsojat: 18 054
Tuomari: Hilario Grajeda
Raportti
8. marraskuuta 2014 DC United 2 - 1 New York Red Bulls Robert F.Kennedyn muistostadion , Washington
14.30 EST
DeLeon Maali teki maalin 37. minuutilla37 th Espíndola 58 thVaroitettu 58 minuutin kuluttua Kemp 85 thVaroitettu 85 minuutin kuluttua Frankin Maali teki maalin 90 + 1 minuutin kuluttua90 + 1 e Espindola 90 + 6 thpunainen kortti Varoitettu 42 minuutin kuluttua 42 nd Miller Maali teki maalin 57. minuutilla57 th Luyindula punainen kortti 78 th Miller Varoitettu 89 minuutin kuluttua 89 th Wright-Phillips Katsojat: 20187 Tuomari
: Ismail Elfath
Raportti

New York Red Bulls voittaa kokonaispistemäärällä 3-2.

Missä on
1 kpl marraskuu 2014 Todellinen suolajärvi 0 - 0 Los Angeles Galaxy Rio Tinto -stadion , Sandy
18:00 MDT
Beltran 63 thVaroitettu 63 minuutin kuluttua Wingert 67 thVaroitettu 67 minuutin kuluttua Varoitettu 53 minuutin kuluttua 53 E Gonzalez Varoitettu 77 minuutin kuluttua 77 E Rogers Katsojat: 20 713
Tuomari: Silviu Petrescu
Raportti
9. marraskuuta 2014 Los Angeles Galaxy 5 - 0 Todellinen suolajärvi StubHub-keskus , Carson
Raportti

Los Angeles Galaxy voittaa yhteenlasketulla pisteellä 5-0.

2. marraskuuta 2014 FC Dallas 1 - 1 Seattle Sounders FC Toyota-stadion , Frisco
20:00 MDT
Michel Maali teki maalin 34. minuutilla34 th ( kynä. ) Maali teki maalin 54. minuutilla54 th Alonso Varoitettu 74 minuutin kuluttua 74 th González Katsojat: 16112
Tuomari: Allen Chapman
Raportti
10. marraskuuta 2014 Seattle Sounders FC 0 - 0 FC Dallas CenturyLink Field , Seattle
19:30 PST
Varoitettu 14 minuutin kuluttua 14 e Hernandez Katsojat: 38 912
Tuomari: Baldomero Toledo
Raportti

Seattle Sounders voittaa kokonaispistemäärällä 1-1 vierasmaalisäännön ansiosta .

Konferenssin finaalit On
23. marraskuuta 2014 New York Red Bulls 1 - 2 New England Revolution Red Bull Arena , Harrison
14:00 EST
Wright-Phillips Maali teki maalin 27. minuutilla27 th Henry 37 thVaroitettu 37 minuutin kuluttua Sekagya 43 thVaroitettu 43 minuutin kuluttua Eckersley 54. thVaroitettu 54 minuutin kuluttua Wright-Phillips 60 thVaroitettu 60 minuutin kuluttua Alexander 63 thVaroitettu 63 minuutin kuluttua Cahill 77 thVaroitettu 77 minuutin kuluttua Maali teki maalin 17. minuutilla17 e Bunbury Varoitettu 23 minuutin kuluttua 23 rd Soares Varoitettu 26 minuutin kuluttua 26 E Jones Varoitettu 67 minuutin kuluttua 67 E Caldwell Varoitettu 83 minuutin kuluttua 83 e Nguyen Maali teki maalin 85. minuutilla85 th Jones Katsojat: 25000
erotuomaria: Allen Chapman
Raportti
29. marraskuuta 2014 New England Revolution 2 - 2 New York Red Bulls Gillette-stadion , Foxborough
15:00 EST
Davies Maali teki maalin 41. minuutilla41 th Davies Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th Maali teki maalin 26. minuutilla26 E Cahill Maali teki maalin 52. minuutilla52 th Luyindula Varoitettu 60 minuutin kuluttua 60 th McCarty Varoitettu 90 + 2 minuutin kuluttua 90 + 2. Bitolo Varoitettu 90 + 3 minuutin kuluttua 90 + 3 rd la Katsojat: 32698
Tuomarit: Baldomero Toledo
Raportti

New England Revolution voittaa kokonaispistemäärällä 4-3.

Missä on
23. marraskuuta 2014 Los Angeles Galaxy 1 - 0 Seattle Sounders FC StubHub-keskus , Carson
14:00 PST
DeLaGarza 8. thVaroitettu 8 minuutin kuluttua Ishizaki 35 thVaroitettu 35 minuutin kuluttua Sarvas Maali teki maalin 52. minuutilla52 nd Varoitettu 3 minuutin kuluttua 3 e Yedlin Varoitettu 37 minuutin kuluttua 37 th Scott Katsojat: 27000
erotuomaria: Kevin Stott
Raportti
30. marraskuuta 2014 Seattle Sounders FC 2 - 1 Los Angeles Galaxy CenturyLink Field , Seattle
Raportti

Los Angeles Galaxy voittaa kokonaispistemäärällä 2-2 vierasmaalisäännön ansiosta .

2014 MLS-finaali
7. joulukuuta 2014 Los Angeles Galaxy 2-1 ap New England Revolution StubHub-keskus , Carson
12:00 PST
Donovan 45 + 1 e Zardes 52 e Rogers 82 e Keane 92 e Keane 111 e Sarvas 113 e Gordon 113 eVaroitettu 45 + 1 minuutin kuluttua