Päivämäärä Alkaen 23 -28. lokakuuta 2012
Yksinkertainen 2 allasta 4 + 2 kierrosta (8 pelaajaa) Serena Williams
Kaksinkertainen 2 kierrosta (4 joukkuetta) Maria Kirilenko Nadia Petrova

Naisten tennismestarit
Sijainti
Maantieteellinen sijainti kartalla: Turkki
(Katso tilanne kartalla: Turkki) sijainti

Naisten Tennis Masters on ammattimainen naisten tennistä turnaus. Masters- luokkaan luokiteltu vuoden 2012 painos järjestetään Istanbulissa 23. – 2328. lokakuuta 2012.

Serena Williams voittaa naisten kaksinpelit. Finaalissa hän voitti Maria Sharapova voitti Tällä kertaa 46 : nnen  otsikko uransa on WTA Tour .

Nelinpelikilpailussa Maria Kirilenko ja Nadia Petrova voittavat .

Kohokohdat

Kuinka testi toimii

Tapahtuma pelataan ns. ”Round robin” -menettelyjen mukaisesti . Kauden kahdeksan parasta pelaajaa on jaettu kahteen neljän ryhmään: yksi ryhmä nimeltä "valkoinen" ja toinen "punainen", mikä vastaa Turkin lipun värejä . Kaikki vastakkain, vain kummankin kaksi ensimmäistä pelaajaa kutsutaan välieriin ennen viimeistä vastakkainasettelua tittelistä.

Naisten kaksinpelit tasaavat vuoden neljä menestyneintä paria klassisessa pudotuspöydässä (välierät ja finaali).

Naispelaajat

1. Victoria Azarenka (1/2 finaali)
  2. Maria Sharapova (finaali)
  3. Serena Williams ( Voittaja )
  4. Agnieszka Radwańska (1/2 finaali)
  1. Angelique Kerber (kanat)
  2. Petra Kvitová (Kanat, lopeta keuhkoputkentulehduksen takia)
  3. Sara Errani (kanat)
  4. Li Na (kanat)

Victoria Azarenka aloittaa vuoden voittosarjalla. Lisäksi Australian Open , hän voitti 5 muista turnauksista: Sydney , Doha , Indian Wells , Peking ja Linz ja korvasivat maailman numero 1. Kolmen muun Grand Slamin aikana hänet pudotettiin kahdeksantoista kierroksella Roland Garrosilla , semifinaaleissa Wimbledonissa ja finaalissa US Openilla .

Maria Sharapova aloitti vuoden Australian avoimen finaalin kanssa . Tämän kauden aikana Maria häviää vähintään kuusi finaalia. Tälle kaudelle on kuitenkin ominaista hänen uransa Grand Slam. Itse asiassa Maria voittaa Roland-Garrosin ja tämän voiton ansiosta se tulee tennishistoriaan ja nousee jälleen maailman ensimmäiseksi muutamaksi viikoksi. Tällä olympialaisissa , Maria lähtee hopeaa. Venäläinen pelaaja on voittanut yhteensä 3 turnausta: Stuttgart , Roland-Garros ja Rooma .

Serena Williamsilla on ollut loukkaantuminen kauden alussa. Savikausi voitti hänelle kauden kaksi ensimmäistä titteliään: Charleston ja Madrid . At Roland Garros , Serena oli poistettu ensimmäisen kerran ensimmäisellä kierroksella Grand Slam. Amerikan pelaaja löytää kesän aikana korkeimman tasonsa. Hän voitti peräkkäin Wimbledonin , Stanfordin ja olympialaiset . Serena voittaa viidentoista Grand Slaminsa US Openilla .

Agnieszka Radwańskalla on uransa paras kausi. Kolmen tittelin jälkeen: Dubai , Miami ja Bryssel , puolalainen pelaaja pääsi erityisesti Wimbledonin finaaliin , joka oli hänen paras Grand Slam -tuloksensa. Heinäkuussa Agnieszkasta tulee maailman numero 2, paikka, jota hän säilyttää muutaman viikon.

Angelique Kerber voitti ensimmäisen tittelinsä Pariisissa . Hän vie myös Kööpenhaminan turnauksen . Tämän kauden aikana Angelique on vaihtanut tennistään. Hän saavutti parhaan sijoituksensa (maailman viides) ja parhaat Grand Slam -esitykset. Todellakin, hän menee puolivälieriin asti Roland Garrosissa ja puolivälissä Wimbledonissa , kilpailussa, johon hän oli jo päässyt viime vuonna, ilmoituksensa Us Open -turnauksessa.

2012 oli Petra Kvitován vahvistamisen vuosi . Hän aloitti vuoden voitolla Hopman Cupilla maanmiehensä Tomáš Berdychin kanssa . Tämä kausi on hieman pettymys verrattuna siihen, mitä tšekkiläinen pelaaja näytti viime kauden lopussa. Itse asiassa hän allekirjoitti vain kaksi titteliä: Montreal ja New Haven . Suurten turnausten tasolla hän pääsi Australian avoimen ja Roland Garrosin välieriin sekä neljännesfinaaliin Wimbledonissa (turnauksen, jonka hän oli voittanut vuonna 2011) ja kahdeksanteen US Openissa , missä hän oli ranskalainen Marion Bartoli , ei voittamatta ensimmäistä settiä 6-1.

Sara Errani on epäilemättä yksi kauden parhaista pelaajista. Se on todennäköisesti kehittynein eniten. Erityisesti hän voitti neljä titteliä: Acapulco , Barcelona , Budapest ja Palermo , kaikki pelasivat maalla. Klo Roland Garros , Sara luo yllätys häiritsemällä lopullisessa. Aikaisemmin hän oli saavuttanut Australian avoimen puolivälierän . Tällä US Open , hän livahtaa semifinaali. Se oli hänen kaksinkertaisen uransa paras kausi, jossa hän päätti vuoden maailman ensimmäisellä sijalla maanmiehensä Roberta Vincin kanssa .

Li Na voitti kauden aikana vain yhden turnauksen, Cincinnatin . Hän pääsi kuitenkin kolmeen muuhun finaaliin, jotka menettivät Victoria Azarenka , Maria Sharapova ja Petra Kvitová , kaikki kolme 3 erässä. Suurten turnausten tasolla viime vuonna suosittu kiinalainen pelaaja pääsee parhaimmillaan vain pudotusvaiheisiin ( Australian Open , Roland Garros ).