Ranskan Cup 1/8 th finaalissa
Putosi jonka RC Roubaix
(0-3)

Kronologia

1932-1933 kausi SC Nîmes on ensimmäinen kausi Gardin seuran ensimmäisen divisioonan Ranskan mestaruuden , uusi eliitti Ranskan jalkapallo .

Gardin Club pysähtyi koko kauden välillä 6 : nnen ja 3 rd  paikkoja sen ryhmään koskaan huolestuttavaa johtajat ja viimeistelty  kunniallinen 5 th paikka ensimmäisen osallistumisesta mestaruuden.

Crocsit osallistuvat myös Coupe de France -kilpailuun , jossa he epäonnistuvat kahdeksantoista kierroksella RC Roubaixia vastaan .

Emile Fejean Ranska Siirtää FC Sète kansallinen
Andrew Nesbit Wilson Skotlanti Siirtää Queensin puistonvartijat Tuntematon mestaruus

Mestaruus

1932-1933 National Division kausi on toinen painos Ranskan mestaruuskilpailut . Divisioona vastustaa 20 klubia, jotka on jaettu kahteen kymmenen ryhmään, kahdeksantoista kokouksen sarjassa kussakin ryhmässä ja finaalissa kunkin ryhmän kahden parhaan joukkueen välillä. Sporting Club Nîmes on mukana tässä kilpailussa ensimmäistä kertaa historiassaan, kuten kaikkien osallistuvien seurojen.

Ranskan Cup

Ranskan cup 1932-1933 on 16 : nnen  painoksen Ranskan cup , tyrmäys kilpailu pistekorroosiota amatööri jalkapalloseurojen ja ammattilaisille koko emämaan ja merentakaisilla alueilla . Sen järjestävät FFF ja sen alueelliset liigat.

Kauden viralliset ottelut

Alla olevassa taulukossa esitetään Sporting Club Nîmesin viralliset ottelut kauden aikana. Maalintekijöiden mukana on maininta peliminuutista, kun maali on tehty, ja tiettyjen saavutusten osalta sen luonteesta ( rangaistus tai leiriä vastaan).

Yhteenveto virallisista otteluista kilpailun mukaan
Kilpailu Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Pelatut ottelut Voitti Tasapeli Kadonnut Tavoitteet Maaleja vastaan Ero
Kansallinen divisioona (ryhmä A) - 5 th 18 8 3 7 37 38 -1
Ranskan Cup 1/ 32 th lopullinen 1/ 8 e lopullinen 3 2 0 1 4 4 +0
Kaikki yhteensä - - 21 10 3 8 41 42 -1
Viralliset ottelut kaudella 1932-1933
Päivämäärä Kilpailu Vastustaja Sijainti Tulos SCN-maalintekijät Neliö Varallisuus
11.9.1932 Päivä 1 OGC Nice Alanumero. 3-2 Maali teki maalin 30. minuutilla30 th Emile Chalvidan
Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th Emile Chalvidan
Maali teki maalin 80. minuutilla80 th Henry Vincent
- -
18.09.1932 Päivä 2 Olympic Marseille Dom. 1-3 Maali teki maalin 58. minuutilla58 th Emile Chalvidan - -
25.09.1932 Päivä 3 FC Sète Alanumero. 1-1 Maali teki maalin Tuntematon maalintekijä - -
10.2.1932 Päivä 4 Ranskalainen klubi Alanumero. 2-5 Maali teki maalin Albert Polge
Maali teki maalin 43. minuutilla43 th Edmond Allouch
- -
16.10.1932 Päivä 5 RC Pariisi Dom. 5-1 Maali teki maalin 4. minuutilla4 th Andrew Nesbit Wilson
Maali teki maalin 42. minuutilla42 th Albert Polge
Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen45 th Albert Polge
Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 th Alexander Cheyne
Maali teki maalin 65. minuutilla65 th Alexander Cheyne
- -
23.10.1932 Päivä 6 Excelsior AC Dom. 2-0 Maali teki maalin Tuntematon maalintekijä Tuntematon maalintekijä
Maali teki maalin
- -
11.6.1932 Päivä 7 Lille Olympic Dom. 0-3 - - -
11.11.1932 8. päivä Hyères FC Alanumero. 1-1 Maali teki maalin Tuntematon maalintekijä - -
20.11.1932 Päivä 9 FC Mulhouse Dom. 3-1 Maali teki maalin Albert Polge Marcel Gébelin André Huguet
- -
11.12.1932 Päivä 10 OGC Nice Dom. 2-0 Maali teki maalin 36. minuutilla36 th Andrew Nesbit Wilson
Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th Alexander Cheyne
- -
18.12.1932 1/ 32 th Final
Cup France
SC Draguignan
( Tuntematon divisioona )
Alanumero. 2-0 Maali teki maalin Tuntematon maalintekijä Tuntematon maalintekijä
- -
15.1.1933 Päivä 12 FC Sète Dom. 1-3 Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen90 th Henry Vincent - -
29.01.1933 Päivä 13 Ranskalainen klubi Dom. 3-1 Maali teki maalin 14. minuutilla14 th Andrew Nesbit Wilson
Alanumero. 0-3 - - -
19.02.1933 Päivä 14 RC Pariisi Alanumero. 1-3 Maali teki maalin Albert Polge - -
03.05.1933 Päivä 16 Lille Olympic Alanumero. 0-4 - - -
12.3.1933 Päivä 15 Excelsior AC Alanumero. 4-4 Maali teki maalin 34. minuutilla34 th Emile Chalvidan
Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th Andrew Nesbit Wilson
Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th Andrew Nesbit Wilsonin maalintekijä tuntematon
- -
04/02/1933 Päivä 17 Hyères FC Dom. 3-0 Maali teki maalin 47. minuutilla47 th Andrew Nesbit Wilson
Maali teki maalin 49. minuutilla49 th Emile Chalvidan
Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th Emile Chalvidan
- -
30.4.1933 Päivä 18 FC Mulhouse Alanumero. 4-3 Maali teki maalin 14. minuutilla14 th Andrew Nesbit Wilson