Paras hyökkääjä Ala. : Wayne Rooney (27)
Kaikki: Wayne Rooney (34)
Paras ohikulkija Ala. : Antonio Valencia (13)
Kaikki: Antonio Valencia (14)

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi. Png Body kit manutd1112.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit-sukat manutdh1112.png Koti Vasemman käsivarren sarja manutda2011.png Body kit manutda2011.png Oikean varren sarja manutda2011.png Kit shorts.png Sarjan sukat manutda2011.png Ulkopuolella

Viimeisin päivitys: 30. huhtikuuta 2011.

Kronologia

2011-2012 kausi on Manchester United on 20 th  seuran kauden Valioliigan ja hänen 37 th  peräkkäisen kauden alkuun jako Englanti jalkapallo.

Manchester United aloitti kauden 3-2 voiton kilpailija ja naapuri Manchester City on Community Shield päälle7. elokuuta 2011klo Wembley . Lisäksi Community Shield, klubi puolusti mestarin Englannin ja on 20 : nnen  mestaruuden Englannissa. Se osallistuu myös Mestarien liigan sekä 16 : nnen  vuotta peräkkäin.

Lisäksi klubi pelaa tammikuussa alkavaa FA-cupia sekä Carling Cupia , joka sijoittaa heidät Leeds Unitedia vastaan ​​viikon aikana.19. syyskuuta.

Ennen kautta ja ystävyysottelut

Edellisen kesän tavoin Manchester United valmistautui kaudelle 2011-2012 viiden pelin kiertueella Yhdysvalloissa. Joukkueen valmistautuminen päättyi Jubilee Paul Scholes on Old Trafford .

Pohjois-Amerikan kiertueen ensimmäinen ottelu sai Manchester Unitedin vastaan MLS: ssä pelaavan New England Revolution -joukkueen . Ottelu, joka pidettiin13. heinäkuuta, päättyi Punaisen Panettelijan selvään 4-1-voittoon Owenin , Machedan (kahdesti) ja Parkin maaleilla .

20. heinäkuuta, Manchester United kohtasi Seattle Soundersin , myös MLS-joukkueen, ja vielä selvemmällä voitolla ottelu päättyi: 7-0 Owenin , Dioufin , Rooneyn (kolme kertaa), Parkin ja Obertanin maaleilla .

Kolme päivää myöhemmin 23. heinäkuuta, Manchester United jatkoi valmisteluaan kohtaamalla Chicago Fire . Kolmas peli MLS: n asukasta vastaan ​​ja kolmas voitto Fergusonin miehille, jotka tekivät 3-1 amerikkalaisille Rooneyn , Rafaelin ja Nanin maaleilla .

Seuraava ottelu sai Mancunien vastaan MLS: n tähtijoukkue MLS All-Starsia . Tällä kertaa ottelu päättyi jälleen englantilaisten selvään voittoon (4-0 Anderson , Park , Berbatov ja Welbeck ).

Voit lopettaa Pohjois-Amerikan kiertueen, Manchester United kohtaavat FC Barcelona , voitokas Mestarien liigan loppuottelussa on Wembley viime toukokuussa. Tällä kertaa, vaikka panokset olivat erilaiset, englantilaiset voittivat 2-1 Nani ja Owenin maaleilla .

Lopuksi, palattuaan Manchesteriin, Paul Scholesin juhla päätti joukkueen valmistelun. Ottelu päättyi suuren voiton Red Devils 6-0 ( Scholes , Rooney yli rangaistus , Anderson , Welbeck ja Diouf kahdesti) vastaan New Yorkin Cosmos on Eric Cantona .

Päivämäärä Vastustaja D / E Tulos Maalintekijät Varallisuus
13. heinäkuuta 2011 New England Revolution E 4 - 1 Owen Maali teki maalin 51. minuutilla51 e , Macheda Maali teki maalin 54. minuutilla54 e Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen 60 e , Park Maali teki maalin 80. minuutilla80 e 51 523
20. heinäkuuta 2011 Seattle Sounders E 7 - 0 Owen Maali teki maalin 15. minuutilla15 e , Diouf Maali teki maalin 49. minuutilla49 e , Rooney Maali teki maalin 51. minuutilla51 e Maali teki maalin 69. minuutilla 69 e Maali teki maalin 72. minuutilla 72 e , Park Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen71 e , Obertan Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen88 e 67,052
23. heinäkuuta 2011 Chicago Fire EI 3 - 1 Rooney Maali teki maalin 66. minuutilla66 th , Rafael Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th , Nani Maali teki maalin 82. minuutilla82 n 61,308
27. heinäkuuta 2011 MLS-tähdet EI 4 - 0 Anderson Maali teki maalin 20. minuutilla20 th , Park Maali teki maalin 45. minuutilla45 th , Berbatov Maali teki maalin 52. minuutilla52 th , Welbeck Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen68 th 26,760
30. heinäkuuta 2011 FC Barcelona EI 2 - 1 Nani Maali teki maalin 22. minuutilla22 nd , Owen Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th 81,807
5. elokuuta 2011 New York Cosmos D. 6 - 0 Scholes 9, Rooney Maali teki maalin 28. minuutilla28 e ( kynä ) , Anderson Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 e , Welbeck Maali teki maalin 59. minuutilla59 e , Diouf Maali teki maalin 69. minuutilla69 e Maali maalasi 74 minuuttia 74 e 74,731

Puolustava Englanti mestari Manchester United kohtasi Manchester City , voittaja viimeinen FA Cup , että Community Shield , The7. elokuuta 2011klo Wembley Stadium . Led 2-0 puoliajalla, jonka kansalaiset , The Red Devils onnistuu kääntämään tilanteen päinvastaiseksi. Vaikka ensimmäinen puoli näki ylivalta Red Devils kanna hedelmää, tulevan peliin ja Jones , Evans ja Cleverley jälkipuoliskolle heijastuu suuri elpyminen (varten Smalling on 52 th on ammuttu Frank osunut Young , sitten Nani , kun Rooney ja Cleverley olivat mukana pelivaiheessa ). Lopuksi, Nani käytti lopetusaikana hyväkseen kansalaisten puolustusvirheen saadakseen 3-2 ja tarjoten näin joukkueelleen kauden ensimmäisen pokaalin.

7. elokuuta 2011 Manchesterin kaupunki EI 3 - 2 Smalling Maali teki maalin 52. minuutilla52 th , Nani Maali teki maalin 58. minuutilla58 th Maali teki maalin 90 + 4 minuutin kuluttua 90 + 4 th 77,169

Valioliiga

Manchester United aloitti vieraskauden onnistuneella matkalla West Bromwich Albioniin 14. elokuuta 2011. Kokous päättyi 2-1 punaisille paholaisille Rooneyin maalilla ja Steven Reidin WBA: n omalla maalilla, jonka aiheutti Youngin kaunis toiminta, jonka ensin ohjasi Tamas, sitten Reid.

Mestaruuden toisena päivänä Manchester United isännöi Tottenhamia Old Traffordilla. Ferguson oli antanut itseluottamuksen nuorille pelaajilleen kohdistamalla erityisesti Gean, Smallingin, Jonesin, Evansin, Cleverleyn ja Welbeckin. Alkuvaiheen jälkeen keskimääräinen laatu tauon, peli on pakattu tauon jälkeen ja Welbeck avasi pisteytys 61 th  minuutti Red Devils ennen Anderson kaksinkertaistui johdon 76 th  minuutti. Cleverley, Young ja Welbeck antoivat sitten tiensä Giggsille, Parkille ja Hernandezille. Vähän ennen ottelun Rooney teki Kolmas tavoite on 87 th  minuutti.

Sarjan kolmantena ottelupäivänä Old Traffordilla järjestettiin suuri juliste: Manchester United isännöi Arsenalia 28. elokuuta. Lontoolaiset kohtasivat puolustavan mestarin erityisesti vähentyneenä. Todellakin, toisaalta Fabregas ja Nasri olivat äskettäin allekirjoittaneet sopimuksen Barcelonasta ja Manchester Citystä, ja toisaalta Gervinho ja Frimpong oli lähetetty pois mestaruuden kahden ensimmäisen päivän aikana. Tämä lisäsi punaisten paholaisten pelitasoa ja sai tämän ottelun menemään historiaan Suurimpana hävittäjänä yli sadan vuoden aikana. Jälkeen Cleverley näki hieman puuttuu laukaus osui jonka vastapuolen maalivahti, se oli Welbeck joka avasi pisteytys 21 st  minuutin pelin. Pian tämän jälkeen erotuomari Howard Webb arvioidaan Evans puuttua Walcott on 16 metriä syyllinen ja siksi nimetty rangaistuspiste. David de Gea työnsi laukaus van Persie on 27 th  minuutti. Kaksi minuuttia myöhemmin Young sijoitti curling-laukauksen lontoolaisten kattoikkunaan, ennen kuin Rooney laskeutui vapaapotkuun samassa paikassa tuottaakseen tuloksen 3-0. Walcott kuitenkin kavensi eroa juuri ennen taukoa. Toisella puoliskolla Rooney teki neljännen maalin vapaapotkusta, joka oli samanlainen kuin edellinen; sitten tuli vaihteessa Nani on 67 th  minuutti. Park tuli pelin aikana, pahentaa myös pistemäärän 70 th  minuutti ennen van Persie sijoitettiin toinen tavoite Gunners ( 76 th ). Jenkinson sai toisen keltaisen kortin karkottamisesta ja Walcott leikkasi Evran Lontoon rangaistusalueella. Kuten alkupuoliskolla, Webb osoitti rangaistuspistettä, ja Rooney käytti tilaisuutta tehdä ensimmäinen hattutemppunsa kaudesta, ilman että hän halusi antaa Giggsin ottaa rangaistus. Lopuksi, seisokin aikana Young teki viimeisen maalin. Tämän viimeisen maalin ansiosta United pystyi olemaan yksin mestaruuden kärjessä Manchester Cityn edessä paremman maalieron ansiosta (+ 10 vastaan ​​+ 9 kansalaisille ).

Premier League -ottelupäivän neljä päivää Manchester United siirtyi Bolton Wanderers-kentälle. Koska viimeisten Arsenalia vastaan ​​tehtyjen otteluiden haltijat olivat olleet loistavia, Ferguson luotti häneen loogisesti ja vain Hernandez (loukkaantuneille Welbeckille) ja Ferdinand (Smallingille, joka pelasi kaksi kertaa Englannin joukkueessa) tekevät debyyttinsä PL: ssä. Huomaa, että Jones löytää siksi oikean puolen aseman tilaisuutta varten. Odottamatta, Hernandez muistaa hyvät muistot Mancunian fanit avaamalla pisteytys 5 th  minuutti ennen Kevin Davies, väkivaltaisen taklauksen palaa Cleverley pukuhuoneeseen, korvattu Carrick. vähemmän kuin 15 minuuttia myöhemmin, Rooney lisäsi pistemäärän 20 : nnen ja 25 : nnen . Siksi kahden joukkueen liittyminen pukuhuoneeseen on puoliajalla ankaralla mutta ansaitulla pisteellä 0-3. Toisella puoliskolla Hernandez teki 0-4, ennen kuin Giggs korvasi Youngin ja Smallingin, Evansin. Kolmen tekemät muutokset Bolton ei voinut estää Rooney pisteet 0-5 vuonna 68 : nnen ja juhlii toisen hattutempun kahden pelin jälkeen peli vastaan Arsenal.

Päivämäärä Vastustaja D / E Tulos Maalintekijät Varallisuus Sijoitus
14. elokuuta 2011 Länsi-Bromwich Albion E 2 - 1 Rooney Maali teki maalin 13. minuutilla13 e , Reid 81 e ( csc )Itsepisteytys 81 minuutin jälkeen   25,360 3. päivä
22. elokuuta 2011 Tottenham Hotspur D. 30 Welbeck Maali teki 61 minuutin pelin jälkeen61 th , Anderson Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th , Rooney Maali teki maalin 87. minuutilla87 th 75,498 2 ND
28. elokuuta 2011 Arsenaali D. 8 - 2 Welbeck Maali teki maalin 21. minuutilla21 e , nuori Maali teki maalin 29. minuutilla29 e Maali teki 91 minuutin pelin jälkeen 91 e , Rooney Maali teki maalin 42. minuutilla42 e Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 e Maali maalasi 81 minuuttia 81 e , Nani Maali teki 67 minuutin pelin jälkeen67 e , park Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 e 75,448 1. s
10. syyskuuta 2011 Bolton Wanderers E 5 - 0 Hernandez Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Maali teki maalin 58. minuutilla 58 th , Rooney Maali teki maalin 20. minuutilla20 th Maali teki maalin 25. minuutilla 25 th Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen 68 th 25 944 1. s
18. syyskuuta 2011 Chelsea D. 3 - 1

Sijoitus

Manchester United sijoittui mestaruuden toiseksi 28 voitolla, 5 tasapelillä ja 5 häviöllä. Kolmen pisteen ansainnut voitto ja yhden pisteen tasapeli Manchester Unitedilla on 89 pistettä.

FA Cup

United osallistuu FA Cupiin kolmannella kierroksella, kuten muutkin Premier League- ja Championship-seurat. Klubi tuntee vastustajansa joulukuussa, ja tämän kierroksen ottelut pidetään tammikuun alussa.

League Cup

Kuten muutkin Euroopan Cupin seurat, United tulee liigaan liigakilpailun kolmannella kierroksella. Arvonnassa nimettiin Leeds United Red Devilsin ensimmäiseksi vastustajaksi, joka siirtyy Elland Roadille viikolla19. syyskuuta.

Mestarien liiga

Manchester United oli ensimmäisessä potissa Mestarien liigan vuosina 2011-2012 25. elokuuta 2011. Sir Bobby Charlton, joka teki potin 2 tasapelin, veti portugalilaisen klubin Benfica Lisbonin . Kaksi muuta vastustajaa ovat FC Basel ja Oțelul Galați .

14. syyskuuta 2011 Benfica Lissabon E 1 - 1 Giggs Maali teki maalin 42. minuutilla42 nd 2 ND
    27. syyskuuta 2011 FC Basel D. 3 - 3 Welbeck Maali teki maalin 16. minuutilla16 th , Welbeck Maali teki maalin 17. minuutilla17 th , Young Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen90 th 3. päivä
    18. lokakuuta 2011 Oțelul Galați E 0 - 2 Rooney Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 th , Rooney Maali teki 90 + 2 minuutin kuluttua90 + 2 toisen 2 ND
    Oțelul Galați 6 0 0 6 3 11 -8 0

J = pelatut ottelut, V = voitot, N = tasapelit, D = tappiot, BM = maalit, BE = päästetyt maalit, Diff = maaliero, pistettä = pistettä