48 maalia, 63 maalia vastaan
FA Cup Kolmas kierros
League Cup Kolmas kierros
Mestarien liiga Puolivälierä
Paras hyökkääjä Mestaruus  : Jamie Vardy (13 maalia) Kaikki kilpailut  : Jamie Vardy (16 maalia)

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi leicester1617h.png Body kit leicester1617h.png Sarjan oikea käsivarsi leicester1617h.png Kit shortsit leicester1617h.png Kit socks.png Koti Sarjan vasen käsivarsi. Png Body kit leicester1617a.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella Sarjan vasen käsivarsi leicester1617t.png Body kit leicester1617t.png Sarja oikea käsivarsi leicester1617t.png Kit shortsit leicester1617t.png Sarjan sukat leicester1617t.png Muu

Kronologia

2016-2017 kausi on Leicester City on 112 th  kausi historiansa ja 49 th Valioliigassa. Tällä kaudella Leicester City osallistuu Valioliigaan , josta hän on puolustava mestari, kolmannen peräkkäisen kauden sekä FA Cupin ja Coupe de la Ligen . Klubi osallistuu Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa.

Pre-season

Ystävyysottelut

1 kpl  ystävällinen Oxford yhdistyi 1 - 2 Leicester kaupunki Kassam-stadion , Oxford
11. heinäkuuta 2016
19.45
Maguire Maali teki maalin 10. minuutilla10 th ( 1-1 ) Harmaa Maali teki maalin 28. minuutilla28 th
Schlupp Maali teki maalin 69. minuutilla69 th
Katsojat: 9487
Tuomarit: John Busby
Raportti
2 e  ystävällinen Chesterfieldin jalkapalloseura 3 - 1 Leicester kaupunki Proact-stadion , Chesterfield
2. elokuuta 2016
19.30
Ched Maali teki maalin 56. minuutilla56 e
Gary Maali teki maalin 62. minuutilla62 e
Shea Jay Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 e ( kynä )
( 0-1 ) Liandre Maali teki maalin 25. minuutilla25 th
Raportti

International Champions Cup 2016

Sijoitus Tiimi Pts J V Vt Dt D BP EKr Ero.
17.30
O'Connell Maali teki maalin 59. minuutilla59 th ( 0-0 ) Maali teki maalin 46. minuutilla46 th Mahrez Katsojat: 32 658
MenestysAmartey
2 E  ottelu Pariisin Saint Germain 4 - 0 Leicester kaupunki StubHub Center , Carson , Kalifornia
30. heinäkuuta 2016
20.30
Cavani Maali teki maalin 26. minuutilla26 e ( kynä )
20:00.
El Haddadi Maali teki maalin 26. minuutilla26 e Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen 45 e
Suárez Maali teki maalin 34. minuutilla34 e
Mujica Maali teki maalin 84. minuutilla84 e
( 3 - 0 ) Maali teki maalin 47. minuutilla47 th Maali teki maalin 66. minuutilla 66 th Musa Katsojat: 42 879
: Martin Strömbergsson
Raportti

Pelaajat ja henkilökunta

Ensimmäinen joukkue

Seuraavassa taulukossa on lueteltu kaikki Leicesterin nykyiset ammattilaiset kaudella 2016-2017.

Saapui

Lähettää Kansalaisuus Sukunimi Saapuminen Kustannus Viite.

Lähdöt

Lähettää Kansalaisuus Sukunimi Lähteä Kustannus Viite.

Yhteisön kilpi

Voitettuaan FA Cupin ensimmäistä kertaa sitten 2003-2004 kauden , Manchester United pelaa hänen 30 th  Community Shield kuuluisan Wembley Stadium , puhuja Englanti maajoukkueen . Tähän Editionissa Mancunian seuran kasvot yllätys voittaja mestaruuden edellisen kauden , Leicester City . Englanti Super-Cup on joitakin erityispiirteitä: valmentajat voivat tehdä jopa kuusi pelaaja muutosten sijasta kolmen asetuksen tänä ottelussa. Jos tasapeli päättyy sääntelyaikaan, molemmat joukkueet päättävät suoraan rangaistuksista menemättä jatkoaikaan.

Ottelun voittaa Red Devils tasapainoisen pelin jälkeen. Lingard avasi pisteet yksittäisissä saavutuksissa, mutta Vardy tasoitti Fellaini- puolustuksen virheen jälkeen . Kymmenen minuuttia ennen sääntelyajan päättymistä Ibrahimović antoi joukkueelleen etun takaisin päämaaliin ja antoi seuran voittaa pokaalin.

Otteluiden yksityiskohdat
Community Shield 2016 Leicester kaupunki 1 - 2 Manchester United Wembley-stadion , Lontoo
sunnuntai 7. elokuuta 2016
17:00
Vardy Maali teki maalin 53. minuutilla53 th ( 0-1 ) Maali teki maalin 32. minuutilla32 e Lingard
Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 e Ibrahimović
Katsojat: 85437
: Craig Pawson Avustavat erotuomarit  : Steve Child Lee Betts Neljäs erotuomari: Robert Madley

Ottelun yksityiskohdat
1 kpl  päivä Hull City Association FC 2 - 1 Leicester City FC KC-stadion , Kingston-upon-Hull
Lauantai 13. elokuuta 2016
13:30
Diomande Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen45 e
Snodgrass Maali teki maalin 57. minuutilla57 e
( 1 - 0 ) Maali teki maalin 47. minuutilla47 th ( PEN. ) Mahrez Katsojat: 21 037
Raportti
3 th  päivä Leicester City FC 2 - 1 Swansean kaupunki FC King Power -stadion , Leicester

18:30
Firmino Maali teki maalin 13. minuutilla13 th Maali teki maalin 89. minuutilla 89 th
16:00
Slimani Maali teki 45 + 1 minuutin kuluttua45 + 1 e Maali teki maalin 48. minuutilla 48 e
Mee Maali teki maalin 78. minuutilla78 e ( csc )
( 1 - 0 ) Katsojat: 31916
Tuomari: Anthony Taylor
Raportti
6 th  päivä Manchester United FC 4 - 1 Leicester City FC Vanha Trafford , Manchester

Lokakuu 2016

7 th  päivä Leicester City FC 0 - 0 Southampton FC King Power -stadion , Leicester
Raportti
9 th  päivä Leicester City FC 3 - 1 Kristallipalatsi fc King Power -stadion , Leicester
Raportti
10 th  päivä Tottenham Hotspur FC 1 - 1 Leicester City FC White Hart Lane , Lontoo
Lauantai 29. lokakuuta 2016
16:00
Janssen Maali teki maalin 43. minuutilla43 rd ( 1-1 ) Maali teki maalin 48. minuutilla48 th Musa Katsojat: 31868
Tuomari: Robert Madley
Raportti

Marraskuu 2016

11 th  päivä Leicester City FC 1 - 2 West Bromwich Albion FC King Power -stadion , Leicester
sunnuntai 6. marraskuuta 2016
17:30
Slimani Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th ( 0-0 ) Maali teki maalin 52. minuutilla52 nd Morrison
Raportti
13 th  päivä Leicester City FC 2 - 2 Middlesbrough FC King Power -stadion , Leicester
Lauantai 26. marraskuuta 2016
16:00
Mahrez Maali teki maalin 30. minuutilla30 th ( kynä. )
Slimani Maali teki maalin 90 + 4 minuutin kuluttua90 + 4 th ( kynä. )
( 1-1 ) Maali teki maalin 13. minuutilla13 e Maali teki maalin 72. minuutilla 72 e Negredo Katsojat: 32 058
Tuomari: Lee Mason
Raportti

Joulukuu 2016

14 th  päivä Sunderland FC 2 - 1 Leicester City FC Valostadion , Sunderland
Lauantai 3. joulukuuta 2016
16:00
Huth Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 th ( CSC )
Defoe Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen77 th
( 0-0 ) Maali teki maalin 80. minuutilla80 th Okazaki Katsojat: 39725
Raportti
15 th  päivä Leicester City FC 4 - 2 Manchester City FC King Power -stadion , Leicester
Lauantai 10. joulukuuta 2016
18:30

[Raportti]

Englanti Cup

3 th  kierros -

Liggen kuppi

3 th  kierros Leicester City FC 2-4 ap Chelsea FC King Power -stadion , Leicester
tiistai 20. syyskuuta 2016
20.45
Okazaki Maali teki maalin 17. minuutilla17 th Maali teki maalin 34. minuutilla 34 th ( 2 - 0 , 2 - 2 , 2 - 4 ) Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen45 e Cahill
Maali teki maalin 49. minuutilla49 e Azpilicueta
Maali teki 92 minuutin pelin jälkeen92 e Maali teki 94 minuutin pelin jälkeen 94 e Fabregas
Katsojat: 29899
Raportti

Mestarien liiga

Leicester City ovat päteviä 2016-2017 Mestarien liigan lohkovaiheessa voittajaksi 2015-2016 Premier League . Siksi seura on määrätty heittoon hatulle 1. Tämä on klubin ensimmäinen esiintyminen kilpailussa.

Ryhmävaihe Sijoitus
Sijoitus Tiimi Pts J G EI P Bp Bc Ero Tulokset (▼ dom., ► alanumero)
( 0-2 ) Albrighton Maali teki maalin 5. minuutilla5 e
Mahrez Maali teki maalin 29. minuutilla29 e Maali teki maalin 61 minuutin jälkeen 61 e ( Kynä )
Raportti
3 th päivä Leicester City FC 1 - 0 FC Kööpenhamina King Power -stadion , Leicester
tiistai 18. lokakuuta 2016
20:45
Mahrez Maali teki maalin 29. minuutilla29 th ( 1 - 0 ) Katsojat: 31 037
Tuomari: Nicola Rizzoli
Raportti
4 th päivä FC Kööpenhamina 0 - 0 Leicester City FC Parken-stadion , Kööpenhamina
Okasaki Maali teki maalin 5. minuutilla5 th
Mahrez Maali teki maalin 30. minuutilla30 : nnen ( kynä. )
( 2 - 0 ) IZQUIERDOn Maali teki maalin 52. minuutilla52 nd Katsojat: 31443
Tuomari: Ruddy Buquet
Raportti
6 th päivä FC Porto 5 - 0 Leicester City FC Estádio do Dragão , Porto
keskiviikko 7. joulukuuta 2016
20:45
Silva Maali teki maalin 6. minuutilla6 : nnen Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 : nnen
  Viimeinen vaihe Yksityiskohdat viimeisen vaiheen otteluista
Kierros 16 ensimmäisestä osuudesta Sevilla FC 2 - 1 Leicester City FC Sanchez-Pizjuan , Sevilla
Tuomari: Clément Turpin
Kierros 16 toisella osuudella Leicester City FC 2 - 0 Sevilla FC King Power -stadion , Leicester