1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).

Alphonse Kuusi , syntynyt Bruggessa päällä1. st Tammikuu 1890ja kuoli Boutersem päällä19. elokuuta 1914, on belgialainen kansainvälinen jalkapalloilija , joka on ollut aktiivinen ennen ensimmäistä maailmansotaa .

Elämäkerta

Hän pelannut hyökkääjä varten Cercle Brugge KSV ja Belgian joukkue ennen ensimmäistä maailmansotaa .

Kuukauden alussaElokuu 1914, saksalaiset hyökkäsivät Belgiaan ja Alphonse Six kutsuttiin aseisiin. Liegein kaatumisen jälkeen kuningas Albert I er vei joukot Antwerpeniin. Tämän liikkeen aikana saksalaiset ympäröivät Belgian joukkoja Boutersemin lähellä. Kuusi ja hänen seuralaisensa tapettiin19. elokuuta, vain kaksi viikkoa vihollisuuksien alkamisesta.

Kansainvälinen ura

Alphonse Sixillä on yhdeksän lippua Belgian maajoukkueelle , yhteensä kahdeksan maalia, joista kolme on Ranskassa Gentillyssä vuonna 1910 pelatussa ottelussa. Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa "  Red Devilsin  " kanssa.13. maaliskuuta 1910ystävyysottelussa Hollantia vastaan, jossa hän teki voittomaalin minuutin lisäajan päättymisestä. Sen viimeinen kansainvälinen kokous pidetään20. helmikuuta 1912Sveitsiä vastaan , jonka Belgia voitti 9-2 Sixesin kahdella maalilla.

Alla oleva taulukko näyttää kaikki Alphonse Sixin valinnat. Belgian pisteet näytetään aina lihavoituna .

Alphonse Kuusi kansainvälistä valintaa
Päivämäärä Kilpailu Vastustaja Sijainti Pisteet Merkintä
13.3.1910 Ystävällinen peli Alankomaat Antwerpen 3 -2 Maali teki 119 minuutin pelin jälkeen119 th (3-2)
26.3.1910 Ystävällinen peli Amatööri Englanti Bryssel 2 - 2 Maali teki maalin 25. minuutilla25 th (1-1)
04/03/2010 Ystävällinen peli Ranska Pakanasti 0- 4 Maali teki maalin 27. minuutilla27 th (0-1) Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 : nnen (0-2) Maali teki maalin 85. minuutilla85 : nnen (0-4)
10.4.1910 Ystävällinen peli Alankomaat Haarlem 7- 0
03/04/2011 Ystävällinen peli Amatööri Englanti Lontoo 4- 0
04/02/2011 Ystävällinen peli Alankomaat Dordrecht 3- 1 Maali teki maalin 36. minuutilla36 th (2-1)
23.4.1911 Ystävällinen peli Saksa Korkki 2 -1
28.01.1912 Ystävällinen peli Ranska Saint-Ouen 1- 1
20.2.1912 Ystävällinen peli sveitsiläinen Antwerpen 9 -2 Maali teki 39 minuutin pelin jälkeen39 th (4-0) Maali teki maalin 42. minuutilla42 : nnen (6-0)

Alueellinen valinta

Vaikka Alphonse Six on Belgian kansalaisuus, se valitaan osaksi Flanderin lioneja , joka valitaan Ranskan Flanderista vuosina 1913-1914. Hänellä oli tosiasiallisesti kotipaikka Lillessä tuolloin, koska hän pelasi Lillen olympialaisissa . Hän erityisesti sijoitettiin toinen maali ottelussa välillä Lions ja Pariisin Association Football League on4. tammikuuta 1914.

Viitteet

2. "  Alphonse Six sheet  " , URBSFA : n virallisella verkkosivustolla
  3. Urheilukronikka. Jalkapalloliitto , Flanders Lions -joukkue (pohjoinen) voittaa liigaryhmän (Pariisi) 3 maalilla turhaan , La Croix de Roubaix-Tourcoing , 5. tammikuuta 1914, Roubaixin kunnan arkisto, kuultu osoitteessa https: //www.bn- r.fr/ark:/20179/ALTOBNR87853