1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).

Fabián Ruiz Peña , syntynyt3. huhtikuuta 1996in Los Palacios y Villafranca on Espanjassa , on jalkapalloilija kansainvälinen espanjalainen , joka pelaa kuin keskikenttäpelaaja klubilla Italian välillä Napoli .

Elämäkerta

Klubin ura

Real Betis (2014-2018)

Fabián pelaa ensimmäistä otteluaan Real Betis B : ssä21. syyskuuta 2014Vastaan Marbella FC vuonna Segunda División B 2014-2015 korvaten Álex Alegría klo 57 : nnen minuutin pelin (4-1 Ciudad Deportiva Luis del Sol ).

Hän pelaa ensimmäistä peliä Real Betisin ensimmäisen joukkueen kanssa13. joulukuuta 2014Facing CD Lugo vuonna Segunda Division 2014-2015 , vaihdon jälkeen Xavi Torres on 50 : nnen minuutin pelin (1-0-voitto Stade Anxo Carro ). Tällä kaudella 2014-2015, kun Betis Sevilla on Espanjan D2 -mestari, hän esiintyy kuudessa ottelussa Sevillian ensimmäisessä joukkueessa .

23. elokuuta 2015, hän pelasi ensimmäisen ottelunsa Espanjan huippulennossa: LaLigassa . Hän tuli kentässä 76 : nnen minuutin korvaten Alfred N'Diaye kasvot Villarreal (1-1 tasapeliin Stadium Benito Villamarín- ). 23. joulukuuta 2015, Ruiz jatkaa sopimusta Sevillian kanssa vuoteen 2020 asti. Hän on suoraan lainattuna Elche CF -klubille alemmassa divisioonassa. Kanssa Elche CF, hän allekirjoitti ensimmäisen maalin, vastaan Gimnàstic Tarragona , The17. maaliskuuta 2017. Hänen maalinsa on ottelun ensimmäinen. Fabian korvataan vuonna 76 : nnen minuutin näytelmän José Ángel (3-1 voiton uuden stadionin Tarragona ). Valencian yhteisössä lainalla tämän puolikauden aikana hän pelasi 18 peliä ja teki maalin. Hänen klubinsa pudotettiin kauden 2016-2017 lopussa .

SSC Napoli (vuodesta 2018)

20. kesäkuuta 2018Fabián Ruiz meni Napoli viettää lääkärintarkastus, joka harjoittaa kanssa arvostetun seuran italialaisen päässä Napoli . 5. heinäkuuta 2018, hän allekirjoitti SSC Napolissa noin 30 miljoonan euron summalla ja liittyi vuoteen 2023 ulottuvaan sopimukseen. Hyvin vähän käytetty kauden ensimmäisen kuukauden aikana, hänen täytyi odottaa 18. syyskuuta 2018saada hänen ensimmäinen alkaa Mestarien liigan ottelussa vastaan Red Star Belgradin ). Hän esiintyi ensimmäisen kerran Serie A: ssa26. syyskuutaseuraavaksi Parmaa vastaan (Napolin voitto 3-0). Fabian Ruiz päätyi vähitellen voittamaan Carlo Ancelottin alkukilpailussa huolimatta kovasta kilpailusta asemastaan. Hän tekee ensimmäisen maalin Napolin ollessa päällä20. lokakuuta 2018, matkalla Udinese- nurmikolle , kokous, jonka Azzurri voitti 3-0. 13. tammikuuta 2019, Italian Cupin neljännesvälierässä hän teki uuden maalin Yhdysvaltain Sassuoloa vastaan , joka oli hänen ensimmäinen tässä kilpailussa (napolilaisten 2-0-voitto).

Valintaura

Kun toivoo , hän osallistuu karsintoja 2019 Euroopan U21 EM . Hän tekee maalinmarraskuu 2017Islantia vastaan , sitten toinen vuonnamaaliskuu 2018Viroa vastaan .

Fabian Ruiz kunnioittaa ensimmäistä valintaansa Espanjan joukkueen kanssa7. kesäkuuta 2019, ilmoittautuessaan Euro 2020 -karsinnassa Färsaaria vastaan (4-1 voitto). Kolme päivää myöhemmin, toisessa valinnassaan La Rojan kanssa , hän pelasi koko ottelun Ruotsia vastaan ja toimitti ratkaisevan syötön Mikel Oyarzabalille joukkueensa viimeiseen maaliin (3: 0 voitto). Hänestä tulee Euroopan mestari 2019 Espanjan toivon kanssa30. kesäkuuta 2019 ja hänet nimitettiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Hän on osa 24 pelaajan luetteloa, jonka valmentaja Luis Enrique on laatinut Euro 2020 -turnaukseen .