1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).
Viimeksi päivitetty: 27. toukokuuta 2021

Moataz Zemzemi , syntynyt7. elokuuta 1999in Tunis ( Tunisia ), on tunisialainen jalkapalloilija , joka pelaa kuin vasen keskikenttäpelaaja vuonna Yhdysvalloissa Avranches , lainassa RC Strasbourg .

Ura

Klubissa

Koulutettu African Clubilla , hän pelasi ensimmäisen ottelunsa ensimmäisen joukkueen kanssa10. huhtikuuta 2016vastaan ES Zarzisin antamalla 65 : nnen  minuutin sijasta Osama Haddadi (1-1 piirtää). Hän teki ensimmäisen maalin15. toukokuuta 2016aikana voiton hänen seuran Ben Gardane vastaan unionin vallaton Ben Guerdane (2-0).

31. tammikuuta 2018, hän allekirjoittaa RC Strasbourgin puolesta . Hän pelaa ensimmäisen pelinsä19. elokuuta 2018vastaan AS Saint-Etienne on Meinau stadionin kirjoittamalla pelin viime hetkellä sijasta Anthony Gonçalves (1-1 tasapeli).

Valinnassa

Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa Tunisian joukkueen kanssa7. kesäkuuta 2019Irakia vastaan ystävyysottelussa Radèsin olympiastadionilla . Se tulee sen sijaan Ali Maaloul 86 : nnen  minuutin (2-0).

Tilastot

Moataz Zemzemin tilastot 27. toukokuuta 2021
Kausi klubi Mestaruus Kansallinen kuppi Liggen kuppi Kilpailu (t)
2019-2020 Afrikkalainen klubi Liiga I 3 0 0 - - - - - - - - - - - - - 3 0 0
2020--2021 Yhdysvaltain Avranches kansallinen 24 2 0 - - - - - - - - - - - - - 24 2 0
Välisumma 30 2 0 2 0 0 0 0 0 - 0 0 0 1 0 0 33 2 0
Yhteensä yli uran 46 5 1 3 0 0 0 0 0 - 0 0 0 1 0 0 50 5 1

Huomautuksia ja viitteitä

1. "  African Club - ES Zarzis -ottelusivu  " , sivustolla soccerway.com ,10. huhtikuuta 2016(käytetty 22. elokuuta 2019 ) .
  2. "  US Ben Guerdane - African Club -ottelusivu  " , sivustolla soccerway.com ,15. toukokuuta 2016(käytetty 22. elokuuta 2019 ) .
  3. "  Nuori tunisialainen kilpa- ajossa  " , rcstrasbourgalsace.fr ,31. tammikuuta 2018(käytetty 22. elokuuta 2019 ) .
  4. "  RC Strasbourg - AS Saint-Étienne ottelulappu  " , sivustolla soccerway.com ,19. elokuuta 2018(käytetty 22. elokuuta 2019 ) .
  5. "  Tunisia - Iraq match sheet  " , transfermarkt .fr-sivustossa (luettu 22. elokuuta 2019 ) .
  6. “  Moataz Zemzemi sheet  ” , sivustolla footballdatabase.eu .