Leikata 1,78 m
Massa 63 kg
Urheilu Yleisurheilu

Pam Marshall , syntynyt16. elokuuta 1960in Hazelhurst vuonna Michiganissa , on entinen pikajuoksija amerikkalainen .

Hän juoksi 100m , 200m ja 4 × 100m viestissä . Hänen paras tulos oli hänen rele otsikko saatu vuoden 1987 MM-kisoissa vuonna Roomassa vuonna ajalla 41,58, joka on edelleen yksi parhaista esityksistä maailmassa.

Lanseerattu, hän juoksi viimeisen ottelun 10s 11: ssä, mikä mahdollisti hänen tiiminsä (myös Alice Brownin , Diane Williamsin ja Florence Griffith Joynerin muodostaman ) voittaa tittelin melkein puoli sekuntia ennen Itä-Saksan viestiä ja hänen viimeistä viestiään Marlies Göhr (10 s 41 heitetty). Pam Marshall sijoittui samoissa mestaruuskilpailuissa myös kahdeksanneksi 100 m: ssä ja neljänneksi 200 m: ssä.

Seuraavana vuonna Soulin olympialaisissa loukkaantuneena hän epäonnistui 200 metrin sarjassa.