Jean Grumellon (24)
Koko kausi:
Jean Grumellon (26)

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi blackborder.png Sarjan runko collarblack.png Pakkaa oikean käsivarren blackborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarja vasen käsivarsi. Png Sarjan runko collarblack.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

1948 - 1949 kausi on Stade Rennes yliopisto-klubi aloittaa22. elokuuta 1948Ranskan divisioonan 1 mestaruuden ensimmäisen päivän päättyessä29. toukokuuta 1949 tämän kilpailun viimeisen päivän kanssa.

Stade Rennes UC on mukana myös Coupe de Francessa .

Kauden yhteenveto

Offseason-klubi menettää useita omistajiaan: Jean Prouff , joka on mennyt etsimään parempaa onnea Stade de Reimsiltä (hänet kruunataan Ranskan mestariksi Champagne-klubilla tuolloin), puolustaja André Bordier ja hänen 300 otteluaan Staden kanssa Rennes, joka lähti Saint-Maloon , tai sen maalivahti Georges Hatz . Onneksi jo olemassa olevat harvat aloittelijat ja vakiintuneet yritykset nousevat tilaisuuteen.

Niin paljon, että "Rouge et Noir" on saavuttanut historiansa parhaan suorituskyvyn Division 1: ssä sen debyytin jälkeen vuonna 1932 . He eivät koskaan laske luokituksen toisessa osassa ja pysyvät vain neljä päivää viiden ensimmäisen sijainnin ulkopuolella. Aikana 1 s , 7 th , 8 : nnen ja 9 : nnen  päivän Stade Rennes kärki tasainen pää, joka ei ollut tapahtunut hänelle vuodesta 1932.

Voimakkaat takana, pyörivät edessä ( Jean Grumellonin ollessa edelleen yhtä tuottelias, Rennais sijoittui erinomaiselle neljännelle sijalle, ja heiltä puuttui vain vähän johdonmukaisuutta. François Pleyerin miehet pystyivät siten voittamaan loistavasti Marseillessa (3 maalia 1: een) laajalti heikentynyt joukkue (poissaolot Sellin , Artigas , Mankowski , Cousin , Hauvespre ja Grumellon ), kuten menettää erittäin voimakkaasti Nizza (8 maalia 0) huolimatta lähes täydellinen muodostumista. Lopuksi erinomainen tulos, kun otetaan huomioon Rennes resursseja.

Coupe de Francessa, kuten edellisellä kaudella, klubi pysähtyi neljännesvälierän vaiheeseen. Tällä kertaa FC Metz eliminoi Rennesin.

M Maali teki maalin M Maali teki maalin M Maali teki maalin
AT Espanjan lippu (1945–1977) .svg ESP Salvador Artigas 20. helmikuuta 1914 - 30 1 2 2 32 3

Tyhjä jalkapallokenttä PNG

Mattioni Mattioni J. Combot Hennequin Guerin Guerin Hennequin J. Combot Mansat Mansat Artigas Artigas Grumellon Grumellon Hauvespre Hauvespre Gerard Gerard Serkku Serkku Mankowski Mankowski

Kauden kokoukset

Listaus

Ottelu Päivämäärä Kilpailu Torni Vastustaja Sijainti ¹ Pisteet Luokka. Stade Rennesin maalintekijät
1 22. elokuuta Division 1 1 Metz E Symboli tukee äänestystä. Svg 6–1 1 Hennequinin serkku GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
2 29. elokuuta Division 1 2 Toulouse E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–2 8 Sbroglia ( csc )Kirjoitettu hänen leiriään vastaan
3 5. syyskuuta Division 1 3 Strasbourg D. Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 8 Grumellon Maali teki maalin
4 9. syyskuuta Division 1 4 Cannes E Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 9 Serkku Maali teki maalin
5 12. syyskuuta Division 1 5 Montpellier D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–0 7 Mankowski Gérard GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
6 19. syyskuuta Division 1 6 Roubaix D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3-1 3 Mankowskin serkku GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
7 23. syyskuuta Division 1 7 Marseilles E Symboli tukee äänestystä. Svg 3-1 1 Bourdin Le BerreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
8 26. syyskuuta Division 1 8 RC Pariisi E Symboli tukee äänestystä. Svg 3–2 1 Mankowski Hauvespre Pilette ( csc )Maali teki maalin Maali teki maalinKirjoitettu hänen leiriään vastaan
9 3. lokakuuta Division 1 9 Nancy D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4–0 1 Gerard GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
10 7. lokakuuta Division 1 10 Saint Etienne D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–3 2 Calligaris ( csc )Kirjoitettu hänen leiriään vastaan
11 10. lokakuuta Division 1 11 Reims E Symboli vastustaa äänestystä.svg 2–4 4 Hennequin BourdinMaali teki maalin Maali teki maalin
12 24. lokakuuta Division 1 12 Colmar D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 3 Artigas GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin
13 31. lokakuuta Division 1 13 Sochaux E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-3 4 Grumellon Maali teki maalin
14 7. marraskuuta Division 1 14 Sète E Symboli neutraali äänestys. Svg 0–0 5
15 14. marraskuuta Division 1 15 Kiva D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2–0 4 Gerard GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin
16 21. marraskuuta Division 1 16 Lille D. Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 5 Hennequin Maali teki maalin
17 28. marraskuuta Division 1 17 Ranskan stadion - Red Star E Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 5
18 5. joulukuuta Division 1 18 Metz D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4–3 4 Rabstejnek GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
19 19. joulukuuta Division 1 19 Toulouse D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2–0 4 Rabstejnek GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin
20 26. joulukuuta Division 1 20 Strasbourg E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–3 4
21 2. tammikuuta Division 1 21 Cannes D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 3 Grumellon Maali teki maalin
22 9. tammikuuta Ranskan Cup 1/32 finaali Montpellier EI Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 Artigas GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin
23 16. tammikuuta Division 1 22 Montpellier E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–2 3 Serkku Maali teki maalin
24 23. tammikuuta Division 1 23 Marseilles D. Symboli tukee äänestystä. Svg 6–1 3 Serkku H.Combot GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
25 30. tammikuuta Ranskan Cup 1/16 finaali Vitry-sur-Seine EI Symboli tukee äänestystä. Svg 3-1 Serkku H.CombotMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
26 6. helmikuuta Division 1 24 Roubaix E Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-3 4 Serkku Maali teki maalin Maali teki maalin
27 13. helmikuuta Division 1 25 RC Pariisi D. Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 4
28 20. helmikuuta Division 1 26 Nancy E Symboli tukee äänestystä. Svg 2–1 4 Bourdin Maali teki maalin Maali teki maalin
29 27. helmikuuta Ranskan Cup 1/8 finaali Metz EI Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-4 Artigas GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin
30 6. maaliskuuta Division 1 27 Sochaux D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 3 Serkku Maali teki maalin
31 13. maaliskuuta Division 1 28 Colmar E Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 4 Rabstejnek GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin
32 27. maaliskuuta Division 1 29 Kiva E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-8 4
33 10. huhtikuuta Division 1 30 Sète D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–1 4 Serkku Battistella GrumellonMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
34 17. huhtikuuta Division 1 31 Saint Etienne E Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 4 Grumellon Maali teki maalin
35 1 kpl  toukokuuta Division 1 32 Reims D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1–0 4 Grumellon Maali teki maalin
36 15. toukokuuta Division 1 33 Lille E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–3 4
37 29. toukokuuta Division 1 34 Ranskan stadion - Red Star D. Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 4 Serkku Maali teki maalin

Otteluiden yksityiskohdat

Division 1 Mennä Division 1, päivät 1 ja 2 (elokuu)
Päivä 1 FC Metz 1-6 Rennesin stadion UC Saint-Symphorien -stadion , Longeville-lès-Metz
Sunnuntai 22 elokuu 1948
1 s paikka, 2 pistettä
Claude Mastrangelo Maali teki maalin 85. minuutilla85 th ( 0-4 ) Jean Grumellon Maali teki maalin minuutin kuluttua1 st Maali teki maalin 28. minuutilla 28 th Maali teki maalin 41. minuutilla 41 th Maali teki maalin 86. minuutilla 86 th
Louis Brunet Maali teki maalin 53. minuutilla53 th
( 1 - 0 ) Alfred Sbroglia 85 th ( csc )Rekisteröitynyt leiriään vastaan ​​85 minuutin kuluttua   Katsojat: 3965

Raportti
  Division 1, päivät 3-8 (syyskuu)
Päivä 3 Rennesin stadion UC 1 - 1 RC Strasbourg Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 5 Syyskuu 1948
8 th paikka, 3 pistettä
Jean Grumellon Maali teki maalin 69. minuutilla69 th ( 0-1 ) Charles Heine Maali teki maalin 7. minuutilla7 th Katsojat: 3813

Raportti
Päivä 4 AS Cannes 1 - 1 Rennesin stadion UC Louis-Grosso -stadion , Cannes
Torstai 9. Syyskuu 1948
9 : nnen paikassa 4 pistettä
François Léonetti Maali teki maalin 28. minuutilla28. th ( 1 - 0 ) Jacques Cousin Maali teki maalin 48. minuutilla48 th Katsojat: 2680

Raportti
Päivä 5 Rennesin stadion UC 30 NÄIN Montpellier Stade de la route de Lorient , Rennes

Raportti
Päivä 6 Rennesin stadion UC 3 - 1 CO Roubaix-Tourcoing Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 19 Syyskuu 1948
3 rd paikka, 8 pistettä
John Mankowski Maali teki maalin 13. minuutilla13 e
Jacques Cousin Maali teki maalin 31. minuutilla31 th
Jean Grumellon Maali teki 44. minuutilla maalin44 th
( 3-1 ) Jean-Jacques Kretzschmar Maali teki maalin 34. minuutilla34 th Katsojat: 5413

Raportti
Päivä 7 Olympic Marseille 1 - 3 Rennesin stadion UC Stade Velodrome , Marseille
Torstai 23 Syyskuu 1948
1 s paikka, 10 pistettä
André Nagy Maali teki maalin 20. minuutilla20 th ( 1-3 ) Georges Bourdin Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Maali teki maalin 16. minuutilla 16 th
Alexandre Le Berre Maali teki maalin 24. minuutilla24 th
Katsojat: 11 843

Raportti
8. päivä RC Pariisi 2 - 3 Rennesin stadion UC Parc des Princes , Pariisi
Sunnuntai Syyskuu 26, 1948
1 s paikka, 12 pistettä
Spasoje Nikolic Maali teki maalin minuutin kuluttua1 re Maali teki maalin 52. minuutilla 52 e ( 1-2 ) Jean Mankowski Maali teki maalin 10. minuutilla10 th
Maurice Pilette 32 th ( CSC ) Robert Hauvespre 71 thRekisteröitynyt omaa leiriä vastaan ​​32 minuutin kuluttua
Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen
Katsojat: 25120

Raportti
  Division 1, päivät 9--13 (lokakuu)
Päivä 9 Rennesin stadion UC 4 - 0 FC Nancy Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 3 Lokakuu 1948
1 kpl paikka, 14 pistettä
Jean Grumellon Maali teki maalin 54. minuutilla54 th Maali maalasi 74 minuuttia 74 th Maali teki 75 minuutin pelin jälkeen 75 th
Alfred Gerard Maali teki maalin 56. minuutilla56 th
( 0-0 ) Katsojat: 7400

Raportti
Päivä 10 Rennesin stadion UC 1 - 3 AS Saint-Etienne Stade de la route de Lorient , Rennes
Torstai 7 Lokakuu 1948
2 toinen paikka, 14 pistettä
André Calligaris 7 th ( CSC )Rekisteröitynyt leiriään vastaan ​​7 minuutin kuluttua   ( 1 - 0 ) Antoine Rodriguez Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen68 th
Armand D'Hondtin Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen71 th
Antoine Cuissard Maali teki maalin 89. minuutilla89 th
Katsojat: 6800
erotuomaria: M. Roger
Raportti
Päivä 11 Reims-stadion 4 - 2 Rennesin stadion UC Auguste-Delaune -stadion , Reims
Sunnuntai 10 Lokakuu 1948
4. th paikka, 14 pistettä
Jean Prouff Maali teki maalin 14. minuutilla14 th
Pierre Flamion Maali teki maalin 27. minuutilla27 th
Pierre Sinibaldi Maali teki maalin 46. minuutilla46 th Maali teki maalin 49. minuutilla 49 th
( 2-2 ) Georges Bourdin Maali teki maalin 11. minuutilla11 th
Robert Hennequin Maali teki maalin 24. minuutilla24 th
Katsojat: 11,618

Raportti
Päivä 12 Rennesin stadion UC 2 - 0 SR Colmar Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 24 Lokakuu 1948
3 rd paikka, 16 pistettä
Jean Grumellon Maali teki maalin 15. minuutilla15 th
Salvador Artigas Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen71 th
( 1 - 0 ) Katsojat: 6043

Raportti
Päivä 13 FC Sochaux-Montbeliard 3 - 1 Rennesin stadion UC Auguste-Bonal -stadion , Montbéliard
Sunnuntai 31 Lokakuu 1948
4 th paikka, 16 pistettä
Roger Courtois Maali teki maalin 2. minuutilla2 toisen
Pepi Humpal Maali teki maalin 13. minuutilla13 th Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen 70 th

Raportti
Päivä 15 Rennesin stadion UC 2 - 0 OGC Nice Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 14 Marraskuu 1948
4 th paikka, 19 pistettä
Jean Grumellon Maali teki maalin 36. minuutilla36 e
Alfred Gerard Maali teki maalin 41. minuutilla41 th
( 2 - 0 ) Katsojat: 6400

Raportti
Päivä 16 Rennesin stadion UC 1 - 1 Lille OSC Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 21 Marraskuu 1948
5. th paikka, 20 pistettä
Robert Hennequin Maali teki maalin 54. minuutilla54. th ( 0-1 ) André Strappe Maali teki maalin 10. minuutilla10 th Katsojat: 17414

Raportti
Päivä 17 Ranskan stadion - Red Star 0 - 0 Rennesin stadion UC Parc des Princes , Pariisi
Sunnuntai 28 Marraskuu 1948
5. th paikka, 21 pistettä
Katsojat: 16049

Raportti
  Palata Division 1, päivät 18-20 (joulukuu)
Päivä 18 Rennesin stadion UC 4 - 3 FC Metz Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 5 Joulukuu 1948
4 th paikka, 23 pistettä
Guy Rabstejnek Maali teki maalin 6. minuutilla6 th
Jean Grumellon Maali teki maalin 45. minuutilla45 th Maali teki maalin 46. minuutilla 46 th Maali teki 63 minuutin pelin jälkeen 63 th
( 1 - 0 ) Henri Burda Maali teki maalin 49. minuutilla49 th
Raymond Battiston Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 th Maali teki maalin 78. minuutilla 78 th
Katsojat: 5200
erotuomaria: M. Tordjmann
Raportti
Päivä 19 Rennesin stadion UC 2 - 0 Toulouse FC Stade de la route de Lorient , Rennes

Sunnuntai 26 Joulukuu 1948
Curt Keller Maali teki maalin 15. minuutilla15 th Maali teki maalin 47. minuutilla 47 th
Erling Sørensen Maali teki maalin 32. minuutilla32 n
( 2 - 0 ) Katsojat: 7752

Raportti
  Division 1, päivät 21--23 (tammikuu)
Päivä 21 Rennesin stadion UC 1 - 0 AS Cannes Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 2 Tammikuu 1949
3 e paikka 27 pistettä
Jean Grumellon Maali teki maalin 78. minuutilla78 th ( 0-0 ) Katsojat: 4200

Raportti
Päivä 22 NÄIN Montpellier 2 - 1 Rennesin stadion UC Urheilupuisto avenue Pont Juvénalilla , Montpellier
Sunnuntai Tammikuu 16, 1949
3 rd paikka, 27 pistettä
André Laborde Maali teki maalin 24. minuutilla24 th
Pierre Dossena Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen88 th
( 1-1 ) Jacques Cousin Maali teki maalin 32. minuutilla32 ND Katsojat: 6 920

Raportti
Päivä 23 Rennesin stadion UC 6 - 1 Olympic Marseille Stade de la route de Lorient , Rennes
Maanantai 23 Tammikuu 1949
3 rd paikka, 29 pistettä
Jacques Cousin Maali teki maalin 15. minuutilla15 e Maali teki 44. minuutilla maalin 44 e
Henri Combot Maali teki maalin 32. minuutilla32 e Maali teki maalin 82. minuutilla 82 e
Jean Grumellon Maali maalasi 81 minuuttia81 e Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen 83 e
Mohamed Mahjoub Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen88 th Katsojat: 18648

Raportti
  Division 1, päivät 24-26 (helmikuu)
Päivä 24 CO Roubaix-Tourcoing 3 - 2 Rennesin stadion UC Amédée-Prouvost -stadion , Wattrelos
Sunnuntai Helmikuu 6, 1949
4 th paikka, 29 pistettä
Jean-Jacques Kretzschmar Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 th
Maurice Singier Maali teki maalin 8. minuutilla8 th
( 2-1 ) Jacques Cousin Maali teki maalin 15. minuutilla15 th Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen 50 th Katsojat: 5970

Raportti
Päivä 25 Rennesin stadion UC 0 - 0 RC Pariisi Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 13 Helmikuu 1949
4 th paikka, 30 pistettä
Katsojat: 15500

Raportti
Päivä 26 FC Nancy 1 - 2 Rennesin stadion UC Pont d'Esseyn urheilupuisto , Tomblaine
Sunnuntai 20 Helmikuu 1949
4 th paikka, 32 pistettä
Aleksandrs Vanags Maali teki maalin 6. minuutilla6. th ( 1-1 ) Georges Bourdin Maali teki maalin 3. minuutilla3 rd Maali teki maalin 84. minuutilla 84 th Katsojat: 9136

Raportti
  Division 1, päivät 27-29 (maaliskuu)
Päivä 27 Rennesin stadion UC 1 - 0 FC Sochaux-Montbeliard Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 6 Maaliskuu 1949
3 e paikka 34 pistettä
Jacques Cousin Maali teki maalin 23. minuutilla23. päivä ( 1 - 0 ) Katsojat: 5435

Sunnuntai 27 Maaliskuu 1949
Alphonse Rolland Maali teki maalin 11. minuutilla11 th Maali teki maalin 30. minuutilla 30 th
Désiré Carre Maali teki maalin 19. minuutilla19 th Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen 73 rd
Barthélémyn Gallard Maali teki maalin 48. minuutilla48 th Maali teki maalin 78. minuutilla 78 th
Antoine Bonifaci Maali teki maalin 80. minuutilla80 th Maali maalasi 81 minuuttia 81 th
( 3 - 0 ) Katsojat: 9 948

Raportti
  Division 1, päivät 30 ja 31 (huhtikuu)
Päivä 30 Rennesin stadion UC 3 - 1 FC Sète Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 10 Huhtikuu 1949
4 th paikka 37 pistettä
Jacques Cousin Maali teki maalin 8. minuutilla8 th
Jean Grumellon Maali teki maalin 17. minuutilla17 th
Claude Battistella Maali teki maalin 89. minuutilla89 th
( 2 - 0 ) Hamid Bouchouk Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Katsojat: 3500

Raportti
Päivä 31 AS Saint-Etienne 1 - 1 Rennesin stadion UC Geoffroy-Guichard -stadion , Saint-Étienne
Sunnuntai Huhtikuu 17, 1949
4 th paikka, 38 pistettä
Anthony Rodriguez Maali teki maalin 41. minuutilla41 th ( 1-1 ) Jean Grumellon Maali teki maalin 45. minuutilla45 th Katsojat: 4025
Tuomari: M. Olivia
Raportti
  Division 1, päivät 32-34 (toukokuu)
Päivä 32 Rennesin stadion UC 1 - 0 Reims-stadion Stade de la route de Lorient , Rennes

Jean BARATTE Maali teki maalin 34. minuutilla34 th
Jean Lechantre Maali teki maalin 66. minuutilla66 th Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen 70 th
( 1 - 0 ) Katsojat: 18000

Raportti
Päivä 34 Rennesin stadion UC 1 - 1 Ranskan stadion - Red Star Stade de la route de Lorient , Rennes

Kilpailuraportti

Kilpailu Lopullinen voittaja Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Ensimmäinen tapaaminen Viimeinen kokous Määrä
Division 1 Reims-stadion 1 kpl  päivä 4 th 22. elokuuta 1948 29. toukokuuta 1949 34
Ranskan Cup RC Pariisi 1/32 finaali 1/8 finaali 9. tammikuuta 1949 27. helmikuuta 1949 3

Tulokset päivässä
Päivä 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Maa E E D. E D. D. E E D. D. E D. E E D. D. E D. D. E D. E D. E D. E D. E E D. E D. E D.
Tulokset V D. EI EI V V V V V D. D. V D. EI V EI EI V V D. V D. V D. EI V V EI D. V EI V D. EI
Pisteet 2 2 3 4 6 8 10 12 14 14 14 16 16 17 19 20 21 23 25 25 27 27 29 29 30 32 34 35 35 37 38 40 40 41
Neliö 1 8 8 9 7 3 1 1 1 2 4 3 4 5 4 5 5 4 4 4 3 3 3 4 4 4 3 4 4 4 4 4 4 4

Lähde: Luettelo kokouksista
Kenttä  : D = Koti; E = Ulkopuoli. Tulos : D = tappio; N = ei mitään; V = voitto.