Liggen kuppi Puolivälierät
Putosi AS Monaco (0-2)
Eurooppa-liiga Kierros 32
eliminoitu Kiev Dynamo (2-1) (1-3)
Paras hyökkääjä Mestaruus: Claudio Beauvue (17) Kaikki kilpailut: Claudio Beauvue (27)

Paras ohikulkija Mestaruus: Jérémy Pied (7) Kaikki kilpailut: Jérémy Pied (7)

Neuleet

Sarja vasen käsivarsi guingamp1415h.png Runkosarja guingamp1415h.png Sarja oikea käsivarsi guingamp1415h.png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarja vasen käsivarsi guingamp1415a.png Runkosarja guingamp1415a.png Sarja oikean varren guingamp1415a.png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella Sarjan vasen käsivarsi. Png Runkosarja guingamp1415t.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Muu

Kronologia

Kaudella 2014 - 2015 mennessä Eteenpäin Guingamp , klubi jalkapallo ranska , näki seuran liikkeellä Ligue 1 varten 9 : nnen  kerran historiassaan. Se alkaa jatkamalla harjoittelua30. kesäkuuta 2014. Klubi on mukana neljässä kilpailussa ja aloittaa viralliset kilpailuottelut9. elokuuta 2014ensimmäisen päivän Ligue 1 , vastaan AS Saint-Étienne . Klubi on mukana myös Coupe de Francessa , Coupe de la Ligessa ja Eurooppa-liigassa voitostaan Coupe de Francessa .

Julien cardy Ranska Sopimuksen päättyminen AC Arles-Avignon Liiga 2
Benjamin Brou Angoua Norsunluurannikko Sopimuksen päättyminen Valenciennes FC Liiga 1
Jonathan Martins Pereira Ranska Sopimuksen päättyminen ES Troyes AC Liiga 2
Steeven Langil Ranska Julkaistu Kuninkaallinen Mouscron-Peruwelz Jupiler Pro League

Ystävyysottelut

Eteenpäin Guingamp vie polku koulutusta maanantai 30. kesäkuuta 2014. Ne harjoittavat harjoitusleirin välillä Heinäkuu 4 kohteeseen Heinäkuu 12 klo Crouesty vuonna Morbihan , ennen sarjan neljän valmisteen otteluissa.

Katsojat: 1900
23. heinäkuuta 2014 Brestin stadion 1 - 0 EA Guingamp Kervéguen-stadion , Plabennec

Lopullinen Pariisin SG 2-0 EA Guingamp L1

2014 Trophée des Champions on 19 : nnen  painoksen Champions Trophy kilpailu vain yksi ottelu, ja järjestämään Professional Football League (LFP) vuodesta 1995, joka kuoppia mestari Ranskan voittaja Ranskan cup . Vuodesta 2009 LFP on päättänyt ulkosuomalaisille tähän kilpailuun ulkomailla, kun Gabon vuonna 2013 , kilpailu tapahtuu tällä kaudella on Työläisten stadion vuonna Pekingissä , Kiinassa .

Kokous vastustaa siksi Paris Saint-Germain, mestari Ranska 2013-2014 , jotta En Avant de Guingamp voittanut Ranskan cup 2013-2014 . Sääntöjä ottelun ovat seuraavat: kesto ottelu on 90 minuuttia sitten tasapelin sattuessa, rangaistus shoot-out tehdään päättää joukkueiden kesken. Kullekin joukkueelle on sallittu kolme vaihtoa.

Ottelun yksityiskohdat
Lopullinen Pariisin Saint Germain 2 - 0 EA Guingamp Työntekijöiden stadion , Peking , Kiina
Lauantai 2. elokuuta 2014
14:00 (CET)
Ibrahimović Maali teki maalin 9. minuutilla9 : nnen Maali teki maalin 20. minuutilla 20 : nnen ( kynä. ) ( 2 - 0 ) Varoitettu 47 minuutin kuluttua 47 th Kerbrat Välimiesmenettely: Clément Turpin
Raportti

Liiga 1

Ligue 1 2014-2015 on seitsemäskymmeneskuudes painos France Football Championship ja kahdestoista nimellä "Ligue 1" . Divisioona vastustaa 20 klubia 38 kokouksen sarjassa. Tämän mestaruuden parhaat pääsevät Eurooppalaisten kuppien joukkoon, jotka ovat Mestarien liiga (palkintokorokkeelle) ja Euroopan liiga (neljänneksi ja kansallisten kuppien voittajille). L'En avant de Guingamp osallistuu tähän kilpailuun yhdeksännen kerran historiansa aikana.

Edellisestä kaudesta pudotetut AC Ajaccio , Valenciennes ja FC Sochaux korvataan FC Metzillä , Ligue 2: n mestarina vuosina 2013--2014 kuuden vuoden poissaolon jälkeen, RC Lensillä , 3 vuotta viimeisestä osallistumisestaan ​​korkeimmalla kansallisella tasolla, ja SM Caen putosi Ligue 2: een kaudella 2011-2012.

( 0-1 ) Maali teki 39 minuutin pelin jälkeen39 th ( kynä. ) Erding
Maali teki 90 + 2 minuutin kuluttua90 + 2 toisen Erdingin 55 e Lemoine 74 e Cohade 82 e Gradel 84 e Brison
20:00 (CET)
Kantari 35 e Valdivia 50 e Chavarria 59 e Le Moigne 79 eVaroitettu 35 minuutin kuluttua
Varoitettu 50 minuutin kuluttua
Varoitettu 59 minuutin kuluttua
Varoitettu 79 minuutin kuluttua
( 0-0 ) Maali teki maalin 90 + 3 minuutin kuluttua90 + 3 e Douniama 62 e Dos Santos
17:00 (CET)
Sorbon 90 + 2 toisenVaroitettu 90 + 2 minuutin kuluttua ( 0-0 ) Maali teki maalin 46. minuutilla46 e Gignac 29 e Payet 70 e Gignac 71 e Batshuayi
Raportti
5 th  päivä EA Guingamp 2 - 1 Bordeaux'n girondiinit Roudourou-stadion , Guingamp
sunnuntai 14. syyskuuta 2014
17:00 (CET)
Diallo Maali teki maalin 26. minuutilla26 th
Mandanne Maali teki maalin 34. minuutilla34 : nnen ( kynä. )
( 2 - 0 ) Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 e Diabaté 65 e Touré 74 e Contento
Varoitettu 65 minuutin kuluttua
Katsojat: 12 912
Välimiesmenettely: Olivier Thual
Raportti

Ranskan Cup

Ranskan cup 2014-2015 on 97 : nnen  painoksen Ranskan Cupin , tyrmäys kilpailu pistekorroosiota kaikki amatööri ja ammattijalkapalloseurojen poikki Manner-Ranskan ja merentakaisilla alueilla . Sen järjestävät FFF ja sen alueelliset liigat. Forward Guingamp välinen kilpailee 32 th finaalissa, alussa 2015 .

Liggen kuppi

2014-2015 League Cup on 21 kpl  painos League Cup , tyrmäys järjestämän kilpailun Professional Football League (LFP) vuodesta 1994, joka kokoaa yhteen vain ammattilainen seuroja Ligue 1 , Ligue 2 ja National . Kautta osallistumista Europa League , The Forward Guingamp teki tuloa kisaan 8 th kierroksella.

Eurooppa-liiga

Vuosien 2014--2015 Eurooppa-liiga on 44. painos Eurooppa-liigasta . Se on jaettu kahteen vaiheeseen, ryhmävaiheeseen, joka koostuu kahdestatoista neljän joukkueen minimestaruuskilpailusta ryhmää kohden, joista kaksi ensimmäistä jatkavat kilpailua. Sitten viimeinen vaihe, joka jakautuu neljännesvälieriin, neljännesvälieriin, puolivälieriin, välieriin ja finaaliin, joka pelataan neutraalilla kentällä. Siinä tasan viimeisessä vaiheessa Vierasmaalisääntö pätee niin osaottelu lisätään ylimääräistä aikaa ja rangaistus shoot-out tarvittaessa. Joukkueet saada perusteella vahvan liigan tulokset edellisen kauden ja puolustava mestari on Sevilla FC , espanjalainen joukkue, joka voitti Benfica Lissabonin 4-2 seuraamuksista klo Juventus Stadium in Turin .

Ryhmävaihe

Voittamalla Ranskan cup vuonna 2014 , The En Avant de Guingamp aloitti matkansa suoraan lohkovaiheessa. He kohtaavat Fiorentinan , PAOK Salonikan ja Dynamo Minskin .

Ryhmä K

Sijoitus
Sijoitus Tiimi Pts J G EI P Bp Bc Ero Tulokset (▼ dom., ► alanumero)

21:05
Vargas Maali teki maalin 34. minuutilla34 e , Cuadrado Maali teki 67 minuutin pelin jälkeen67 e , Bernardeschi Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen88 e ( 1-0 ) Katsojat: 32 000
erotuomaria: Harald Lechner
[1]
2 th  päivä Guingampin edessä 2-0 PAOK Salonika Roudourou-stadion , Guingamp
torstai 2. lokakuuta 2014
19:00
Marveaux Maali teki maalin 47. minuutilla47 e Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen 50 e ( 0-0 ) Katsojat:
21:05
Beauvue Maali teki 44. minuutilla maalin44 th , Mandanne Maali teki maalin 86. minuutilla86 th ( 1-0 ) Katsojat: 17000
erotuomaria: Artyom Kuchin
[4]
5 th  päivä Guingampin edessä 1-2 Fiorentina Roudourou-stadion , Guingamp
torstai 27. marraskuuta 2014
19:00
Beauvue Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen45 th ( kynä ) ( 1-2 ) Maali teki maalin 6. minuutilla6 th Sailor ,Maali teki maalin 13. minuutilla 13 th Babacarin Katsojat:
5519 Tuomarit: Aleksei Eskov
[5]
6 th  päivä PAOK Salonika 1-2 Guingampin edessä Toumban stadion , Thessaloniki
torstai 11. joulukuuta 2014
21:05
Athanasiádis Maali teki maalin 22. minuutilla22 e ( kynä ) ( 1-1 ) Maali teki maalin 7. minuutilla7 e Beauvue ,Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen 83 e Beauvue Katsojat: 12101
Tuomari: Kevin Blom
[6]

Tilastot

En avant de Guingampin ensimmäisen joukkueen urheiluraportti
Kilpailu Aloita sylissä Valmis Pelatut ottelut Voitti Tasapeli Kadonnut Tavoitteet Maaleja vastaan Ero
Champions Trophy - Finalisti 1 0 0 1 0 2 -2
Liiga 1 - - 10 3 0 7 6 14 -8
Ranskan Cup 32 e lopullinen - - - - - - - -
Liggen kuppi 8 e finaali - - - - - - - -
Eurooppa-liiga Ryhmävaihe - 2 1 0 1 2 3 -1
Kaikki yhteensä - - 13 4 0 9 8 19 -11
Pisteytystilastot Ohikulkijoiden tilastot Yksilölliset tilastot Henkilökohtaiset tilastot kaudelle 2014-2015
ei o  Nat. Sukunimi Mestaruus Ranskan Cup Liggen kuppi Eurooppa-liiga Kaikki yhteensä
MJ B Pd Varoitettu punainen kortti MJ B Pd Varoitettu punainen kortti MJ B Pd Varoitettu punainen kortti MJ B Pd Varoitettu punainen kortti MJ B Pd Varoitettu punainen kortti