TCC: Cyprien (7)
Paras ohikulkija Mestaruus: Chavarría (5)
TCC: Chavarría (5)

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi. Png Rungon linssisarja1516h.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarjan vasen käsivarsi. Png Sarjan rungon linssi1516a.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

Kausi 2015 mennessä - 2016 Racing Club de Lens , maila jalkapallo ammattilainen Ranskan , on 14 : nnen  kauden seuran Ligue 2 , ranskalaiseen toisen divisioonan. Se seuraa hänen putoamistaan edellisellä kaudella , jonka aikana Racing pelasi Ligue 1: ssä .

Taloudellisista ongelmista ja poissaolosta huolimatta Hafiz Mammadov on edelleen klubin omistaja, jonka puheenjohtajana toimii Gervais Martel . Antoine Kombouaré on jo kolmannen peräkkäisen kauden virallisesti kauden virallisesti aloittavan ammattitiimin päävalmentaja.1 kpl elokuu 2015 mennessä matkalla Metziin osana Ligue 2 -mestaruutta.

Tämän kauden aikana klubi löytää kunnostetun Bollaert-Delelis -stadionin , jonka kapasiteetti on vähentynyt ensimmäisen puolen vuoden aikana 33 443 paikkaan, työ on edelleen kesken.

Pre-season

Tarina

Urheilun epävarmuustekijät

Klubi, joka on onnistunut antamaan taloudellisia takuita DNCG: lle, joka oli alentanut sen matalampaa, pidetään yllä Ligue 2: ssa. DNCG kieltää klubin ottamasta palvelukseen rekrytointia.

Taloudellinen epävarmuus

Kauden budjetti on yli 40  M € 20  M € .

Klubin tavoite

Kesä mercato

Stade Rennes osti helmikuussa 2015 ja lainasi sitten Racingille kauden 2014--2015 toisen ja viimeisen osan. Dimitri Cavaré liittyi Rennesiin Ligue 1: ssä, aivan kuten Ludovic Baal, joka allekirjoitti siellä kolmen vuoden sopimuksen 12. kesäkuuta . Lopussa sopimuksen, Rudy Riou , Patrick Fradj, Adamo Coulibaly ja Benjamin Boulenger eivät pidentää Lensois seuran, kuten Alharbi El Jadeyaoui joka liittyi Qarabağ Agdam . 9. heinäkuuta, kapteeni Jérôme Le Moigne on tekemisissä Ligue 1: ssä ylennetyn GFC Ajaccion kanssa. Lähes kymmenen päivää myöhemmin lupaava Baptiste Guillaume on tekemisissä kilpailijan Lillen kanssa , mikä luo jännitteitä joidenkin kannattajien kanssa, jotka jopa saapuvat hyökkäämään. 24. heinäkuuta, Ahmed Kantari ylittää Atlantin tekemisissä Toronto FC: n kanssa .

African Clubin heinäkuun alussa ilmoittama Yoann Touzgharin siirto ei ole vieläkään virallistettu Lensois-klubin toimesta, osapuolet eivät ole vielä päässeet sopimukseen siirtomaksusta, jonka arvo on 300 000 euroa.

• Valenciennes FC: n pelaaja Kenny Lala ja Omonia Nicosia -pelaaja Anthony Scaramozzino rekrytoidaan kesäkuun lopussa. Heinäkuun alussa OGC Nice: n maalivahti Joris Delle ilmoittautui kilpailuun kahdeksi vuodeksi.
  • Jonathan Nanizayamo muutaman päivän testin jälkeen liittyi lopullisesti RC Lensiin ja oli vapaa.
  • RC Lens palkkaa puolustavan keskikenttäpelaajan Guirane N'Dawin edustajaksi tuomaan kokemuksensa. Hän irtisanoi sopimuksen klubin FC Metz kanssa.
  • Stéphane Besle, St.Gallenin (Sveitsi) keskuspuolustaja palaa RC Lensiin pelattuaan siellä vuosina 2000-2005.
  • Allekirjoitus kahden vuoden Mathias Autret päässä FC Lorient .
  • Nadjib Baouian allekirjoitus vuodeksi.
  • Christian Bekamenga saapuu lainaksi vuodeksi ESTAC: lta . RC Lensillä on kahden vuoden ostovaihtoehto tämän kauden lopussa.

Pelaajan siirtopöytä
Sukunimi Lähettää Tilanne Sopimuksen pituus Päivämäärä Alkuperä / määränpää Divisioona
Välillä  Saapuvat
Kenny Lala Puolustaja Vapaa 2 vuotta (+1 valinnainen) 1. st Heinäkuu 2015 mennessä Valenciennes FC Liiga 2
Anthony scaramozzino Puolustaja Vapaa 2 vuotta 1. st Heinäkuu 2015 mennessä Omonia Nicosia Kypros D1
Joris Delle Huoltaja Vapaa 2 vuotta (+1 valinnainen) 3. heinäkuuta 2015 OGC Nice Liiga 1
Aristoteles Midiani Hyökkääjä Ensimmäinen sopimus 3 vuotta 4. heinäkuuta 2015 Harjoitteli klubilla
Jonathan nanizayamo Hyökkääjä 2 vuotta 15. heinäkuuta 2015 FC Tours Liiga 2
Guirane N'Daw Keskellä Vapaa 2 vuotta (+1 valinnainen) 16. heinäkuuta 2015 FC Metz Liiga 2
Stephane Besle Puolustaja 3 vuotta 20. heinäkuuta 2015 FC St.Gallen Sveitsiläinen D1
Jordan Ikoko Puolustaja Valmis 1 vuosi 24. heinäkuuta 2015 Pariisin SG Liiga 1
Mathias Autret Keskellä Sopimusrikkomus 2 vuotta 28. heinäkuuta 2015 FC Lorient Liiga 1
Nadjib Baouia Keskellä Vapaa 1 vuosi (+1 valinnainen) 4. elokuuta 2015 Evian TG FC Liiga 2
Vaihdettu Lähdöt
Rudy riou Huoltaja Sopimuksen päättyminen 1. st Kesäkuu 2015 mennessä Oud-Heverlee Leuven Belgialainen D1
Patrick Fradj Puolustaja Sopimuksen päättyminen 1. st Kesäkuu 2015 mennessä - -
Adamo Coulibaly Hyökkääjä Sopimuksen päättyminen 1. st Kesäkuu 2015 mennessä - -
Benjamin Boulenger Puolustaja Sopimuksen päättyminen 1. st Kesäkuu 2015 mennessä Royal Charleroi SC Belgialainen D1
Alharbi El Jadeyaoui Keskellä Sopimuksen päättyminen 1. st Kesäkuu 2015 mennessä Qarabağ Ağdam Azerbaidžanilainen D1
Dimitri Cavare Puolustaja Lainan palautus 1. st Kesäkuu 2015 mennessä Rennais-stadion Liiga 1
Ludovic Baal Puolustaja Sopimuksen päättyminen 12. kesäkuuta 2015 Rennais-stadion Liiga 1
Jerome Le Moigne Keskellä 9. heinäkuuta 2015 GFC Ajaccio Liiga 1
Baptiste Guillaume Hyökkääjä Maksettu siirto (4  M € ) 5 vuotta 18. heinäkuuta 2015 LOSC Lille Liiga 1
Ahmed Kantari Puolustaja 24. heinäkuuta 2015 Toronto FC MLS

Valmistautuminen ja ystävyysottelut

RC-objektiiviystävällinen ottelutaulukko
Päivämäärä Ajoittaa TV Vastustaja Sijainti Pisteet RCL-maalintekijä Varallisuus Linkki
10. heinäkuuta 2015 7  p.m - USL Dunkirk ( kansallinen ) Marcel Rossel -stadion ( Loon-Plage ) 1-2 Aristoteles Madiani Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Tuntematon [1]
17. heinäkuuta 2015 7  p.m - KV Mechelen ( D1 ) Degouve-Brabant-stadion ( Arras ) 3-2 Pablo Chavarría Maali teki maalin 17. minuutilla17 th Maali teki maalin 45 minuutin jälkeen 45 th
Lalaina Nomenjanahary Maali teki 39 minuutin pelin jälkeen39 th
Tuntematon [2]
21. heinäkuuta 2015 7  p.m - AFC Tubize ( D2 ) Léo Lagrangen stadion ( Annœullin )  0-0 - Tuntematon [3]
24. heinäkuuta 2015 7  p.m - Valkoinen tähti Bryssel ( D2 ) Stade Démeny ( Douai ) 0-1 - 2200 [4]
4. joulukuuta 2015 - AC Amiens ( CFA ) La Gaillette ( lentokone ) 1-2 Simon banza Tuntematon [5]
2. tammikuuta 2016 Klo 11  - Valkoinen tähti Bryssel ( D2 ) Bollaert Delelis -stadion ( linssi )  0-0 - Kamerassa [6]

Pelaajat ja tekninen tuki

Ammatillinen työvoima

Racing Club de Lensin kauden 2015-2016 ammattilaisjoukkue, jonka kouluttavat Antoine Kombouaré ja hänen avustajansa Yves Bertucci , Michel Dufour ja Vincent Lannoy, käsittää yhteensä 21 pelaajaa, mukaan lukien neljä vanhempaa kansainvälistä ja seitsemän klubissa koulutettua. Jean-Claude Nadon , entinen maalivahti ja LOSC erityisesti voivat luottaa hänen erityisiä harjoitukset kaksi pelaajaa, Joris Delle ja nuori Northerner Valentin Belon.

Lalaina Nomenjanahary on ammattiryhmän vanhin pelaaja, joka on ollut läsnä kaudesta 2011-2012 . Päinvastoin, Christian Bekamenga liittyi viimeksi Lensoise-joukkueeseen lainattuna kaudeksi5. elokuuta 2015.

Huomaa: Klubi on peruuttanut numerot 12 ja 17. Itse asiassa 12 edustaa lensois-yleisöä ja 17 on numero , jota yllättäen kuollut Marc-Vivien Foé käytti.26. kesäkuuta 2003.

Tekninen tuki

Kilpailu

Mestaruus

Racing Club de Lens aloittaa kaudensa Saint-Symphorien -stadionilla , joka on FC Metz , joka on myös Ligue 1: sta karsittu klubi. Racing on jälleen jäänyt kannattajiensa joukkoon, ja se on asettanut viisi kahdeksasta rekrytoidustaan ​​ja tuskin hillinnyt Lorraine hyökkää. Dominator, FC Metz epäonnistui pisteytyksessä, ja Lens tarttui tasapeliin erityisesti hänen maalivahdinsa Joris Dellen erittäin hyvän suorituskyvyn ansiosta .

Seuraavana päivänä Sang et Ors palasi kuoppaansa Stade Bollaert-Delelisiin vuoden pakkosiirtolaisuuden jälkeen Stade de la Licornessa . Suuri päivän väkijoukko on tapahtumassa loppuunmyytyyn otteluun. Ylennettyä Red Staria vastaan on tasapeli, joka saavutetaan Lensoisin kauden ensimmäisen maalin tekijän Autretin tasauksen ansiosta.

Sillä 3 : nnen  päivän se on silti joukkue, joka FRANCILIENNE käyntiä Artois. Créteilia vastaan saadaan sama tulos: 1-1.

4 th  päivä päättyy ensimmäisen tappion Dijon (2-0), jonka jälkeen kotiin tappion vastaan Le Havre (0-4). Syyskuu alkaa elokuun päättyessä tappion kanssa Brestissä (2-1).

Tällä 7 : nnen  päivän linssi ei ole vielä määrätty vain kerran liigassa. Vastaan Tours FC ja Marco Simonen , Sang et Or uskovat ovat saaneet ensimmäisen voittonsa, mutta ne ovat jääneet jälkipuoliskolla ja on tyytyväinen uuteen tasapeliin (1-1).

Silloin derbi saapui Valenciennesiin . Tätä kokousta varten Kombouaré päättää tehdä useita muutoksia lähtötiiminsä joukossa, mukaan lukien lähettämällä Landre tribyneille ja Delle penkille. Vuonna stadionin Hainaut voittanut heidän syystä, Lensois teki vankan kohtaaminen ja sai ensimmäisen 0-1 voitto kauden ansiosta maali kapteeni Pablo Chavarría .

Tämä harvennus vahvistetaan seuraavana päivänä ensimmäisen kotivoitto vastaan Sochaux 1-0 on tavoite 83 : nnen ja Nanizayamo.

Kesken kauden, seuran riveissä 7 th kahdessa pisteessä palkintokorokkeelle.

Hyvää tulossarjaa seuraa Valenciennesia (0-1) vastaan ​​pelattu derby-ottelu ja pelin kulku.

Illalla 2-0 alistavat Ajaccio , rinnan avaamisen RC Louvren näyttelyn, kolme peräkkäistä voittoa vuonna 32 : nnen sen 34 : nnen  päivän anna klubi sijoittaa 4 : nnen  paikassa lähestymistapa lopullisen sprintti.

"Lopullinen" at 38 : nnen  päivän vastaan Metz sitten odotettiin. Valitettavasti vauhti katkeaa seuraavana päivänä, kun Nimes hävisi 4-2 .

RC Lens ovat toivoneet ylös Ligue 1 , kunnes 36 : nnen  päivän ja kotiin tappion pohjaa vasten seuran FC Paris (0-1).

Yksityiskohdat Ligue 2 -otteluista
1 kpl  päivä FC Metz  0–0 RC-objektiivi Saint-Symphorien -stadion , Longeville-lès-Metz
2  p.m
Autret Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Maali teki maalin 21. minuutilla21 st Sliti Katsojat: 32109
Raportti Varoitettu 88 minuutin kuluttua 88 E Fournier
3 th  päivä RC-objektiivi  1–1 Yhdysvaltain Creteil-Lusitanos Bollaert-Delelis -stadion , Lens
14. elokuuta 2015
8  p.m
Bekamenga Maali teki maalin 13. minuutilla13 th Maali teki maalin 53. minuutilla53 rd Pereira Katsojat: 25 456
Tuomari: Aurélien Petit
Raportti Varoitettu 19 minuutin kuluttua 19 th Cvetinović 45 e Chavarría 68 e Cvetinović 45 e N'Daw
Tuomari: Bartolomeu Varela
Varoitettu 90 minuutin kuluttua 90 th Chavarría Raportti Varoitettu 35 minuutin kuluttua 35 e Mendes 71 e Fontaine
Tuomari: Hakim Ben El Hadj
Battocchio 42 ndVaroitettu 42 minuutin kuluttua Raportti Varoitettu 36 minuutin kuluttua 36 th Valdivia 90 th Bekamenga
7 th  päivä RC-objektiivi  1–1 FC Tours Bollaert-Delelis -stadion , Lens
18. syyskuuta 2015
8  p.m
Autret Maali teki maalin 14. minuutilla14 th Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th BERGOUGNOUX Katsojat: 21340
Tuomari: Johan Hamel
Cyprien Varoitettu
Ikoko 27 e Olsen 46 e Chavarría 68 e Lala 75 e Bourigeaud 90 + 2 eVaroitettu 27 minuutin kuluttua
Varoitettu 46 minuutin kuluttua
Varoitettu 68 minuutin kuluttua
Varoitettu 75 minuutin kuluttua
Raportti Varoitettu 52 minuutin kuluttua 52 e Bouhours 54 e Malfleury 65 e Belkebla 90 e Belkebla
Tuomari: Yohann Rouinsard
Barbosa 67 thVaroitettu 67 minuutin kuluttua Raportti Varoitettu 79 minuutin kuluttua 79 th Valdivia
11 th  päivä RC-objektiivi  1–1 Stade Lavallois MFC Bollaert-Delelis -stadion , Lens
19. lokakuuta 2015
8  p.m
Valdivia Maali teki maalin 47. minuutilla47 th Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Alioui Katsojat: 25 891
Tuomari: Romain Delpech
Ikoko 76 e Cyprien 84 e Landre 87 e Nanizayamo 90 + 3 eVaroitettu 76 minuutin kuluttua
Varoitettu 84 minuutin kuluttua
Varoitettu 87 minuutin kuluttua
Varoitettu 90 + 3 minuutin kuluttua
Raportti Varoitettu 85 minuutin kuluttua 85 th Malonga
12 th  päivä Clermont-jalka  2–2 RC-objektiivi Gabriel-Montpied -stadion , Clermont-Ferrand
Tuomari: Didier Falcone
Jeannin 59 thpunainen kortti Raportti Varoitettu 13 minuutin kuluttua 13 e Chavarría 27 e Landre 40 e Valdivia 85 e Ikoko 86 e Landre
Varoitettu 27 minuutin kuluttua
Varoitettu 40 minuutin kuluttua
Varoitettu 85 minuutin kuluttua
13 th  päivä RC-objektiivi 1–0 AS Nancy-Lorraine Bollaert-Delelis -stadion , Lens
2. marraskuuta 2015
20  t  30
Cyprien Maali teki maalin 46. minuutilla46 th Katsojat: 21512
Tuomari: François Letexier
Valdivia 29 thVaroitettu 29 minuutin kuluttua Raportti Varoitettu 42 minuutin kuluttua 42 e Puyo 87 e Robiikki
14 th  päivä AJ Auxerre 1–2 RC-objektiivi Abbé-Deschamps-stadion , Auxerre
6. marraskuuta 2015
8  p.m
Konate Maali teki maalin 52. minuutilla52 nd Maali teki 63 minuutin pelin jälkeen63 e Autret