2015 - Norja 004 0(1)
1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).
Viimeksi päivitetty: 9. heinäkuuta 2020

Veton Berisha , syntynyt13. huhtikuuta 1994, On Norja kansainvälinen jalkapalloilija ja Kosovon alkuperää , joka pelaa kuin hyökkääjä varten Viking FK .

Elämäkerta

Vanhemman veljensä Valonin tavoin hän aloitti uransa Egersund-klubilla  : Egersunds IK: ssä, sitten liittyi Stavanger- klubiin  : Viking FK .

Se on edelleen Egersundissa, kun hänet kutsutaan ensimmäiseen kansainväliseen otteluun Norjan joukkueen kanssa alle 15 vuotta kahdeksi peliksi Ruotsia vastaan .22. syyskuuta 2009 ja 24. syyskuuta 2009in Åmot sitten Vikersund .

Hän pelasi ensimmäisen ottelunsa Viking FK: n kanssa1. st toukokuu 2011vastoin hänen entinen joukkue Egersundin ensimmäisellä kierroksella Norja kupin 2011. Hän liittyi 60 : nnen minuutin, ottelu päättyi voitto Viking 4-0.

19. toukokuuta 2011, hän pelasi ensimmäisen Tippeligaen- ottelunsa ottamalla puolivälin pelin vastaan ​​ottelussa Tromsø IL: tä vastaan (tappio 1-3).

17. kesäkuuta 2011, hän pelasi ensimmäisen pelinsä aloittajana SK Brannia vastaan (3: 0 voitto).

19. kesäkuuta 2011, ensimmäistä kertaa Veton ja hänen veljensä Valon pelaavat yhdessä Vikingsissä . Viimeksi kaksi veljeä pelasi Vikingsissä vuonna 1989, kun tammikuussa  (ja) ja Egil Fjetland  (vuonna) pelasivat Molde FK: n finaalin Norjan cupissa .

17. kesäkuuta 2011, vastaan Aalesunds FK vastaan , Veton teki ensimmäisen maalinsa Tippeligaenissa vain 12 minuutin kuluttua siitä, kun hän oli saapunut kentälle vaihtamaan Erik Nevland .

30. maaliskuuta 2019, Berisha on ilmoittautunut neljäksi vuodeksi SK Brannille .

Huomautuksia ja viitteitä

8. (ei) “  Bekrefter Berisha-overgangen  ” , osoitteessa https://www.brann.no , Brann ,30. maaliskuuta 2019