Yana Kudryavtseva ( venäjäksi  : Яна Кудрявцева ) on rytminen voimistelija venäläinen . Hän syntyi30. syyskuuta 1997vuonna Moskovassa , Venäjällä. Voimistelijaa valmentavat Elena Karpushenko sekä Venäjän joukkueen päävalmentaja Irina Viner .

Ura

Kaudet 2011 ja 2012 (juniori)

Yana aloitti Venäjän kilpailun kansainvälisissä kilpailuissa vuonna 2011.

Vuonna 2012 hän osallistui Nižni Novgorodin EM-kisoihin kolmen maanmiehensä, Alexandra Soldatovan, Julia Sinitsinan ja Diana Borisovan kanssa. Hän kilpailee pallon, koneen kanssa, jolla hän loistaa. Hänestä tuli Euroopan juniorimestari tässä laitteistossa ja voitti joukkuetoverinsa kanssa joukkueen kultamitalin Venäjälle.

Kausi 2013

15-vuotiaasta Yanasta tuli vanhempi vuonna 2013. Hänen ensimmäinen kansainvälinen kilpailunsa on Moskovan Grand Prix . Hän ei kilpaile Grand Prixissä, vaan vanhemmissa kansainvälisissä kilpailuissa. Hän voitti monipuolisen sekä pallon ja seurojen finaalit ja otti pronssin vanteen ja nauhan finaalissa.

Yana voittaa kultakullan ensimmäisessä maailmancupissaan Sofiassa , voittaen bulgarialaisen Silviya Mitevan ja maanmiehensä Margarita Mamunin . Voimistelija voittaa myös kultaa vanteessa ja mailoissa ja pronssia pallossa ja nauhassa.

Minskin maailmanmestaruuskilpailuissa Kudryavtseva voittaa jälleen moninpelin venäläisen Daria Svatkovskajan edellä. Hän ei kilpaillut vanne-finaalissa, tehnyt suuria virheitä karsinnan aikana, mutta voitti kultaa pallolla ja hopeaa mailoilla ja nauhalla.

Yana edustaa maansa EM vuonna Wienissä , jossa Margarita Mamun ja Daria Svatkovskaya. Hän kilpailee kolmella laitteella: pallolla, mailoilla ja nauhalla (Svatkovskaja kilpailee vanteen kanssa ja Mamun neljän laitteen kanssa). Voimistelija voittaa kahden muun venäläisen kanssa joukkueen kultamitalin. Hän sijoittui nauhan finaalin neljänneksi, tehnyt virheen, mutta tuli Euroopan mestariksi seuroissa ja pallossa. Se saa myös 19 000 tälle koneelle, mikä on kaikkien aikojen paras pisteet uuden pistekoodin käyttöönoton jälkeen. Yana on Alina Kabaevan jälkeen nuorin kultamitalisti EM-kisoissa.

Nuori voimistelija sijoittui kolmanneksi maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Tämä tapahtuma, joka pidetään 16. – 1618. elokuuta, oli eräänlainen yleisharjoitus urheilijoille ennen MM-kisoja.

32 th kisoissa Rytminen voimistelu oli tuona vuonna Kiovassa Ukrainassa. Kudryavtseva edusti Venäjää siellä Margarita Mamunin kanssa . Hän pääsee helposti neljään laitteiden finaaliin ja monipuoliseen finaaliin. Yana voittaa hopean renkaalla ja pallolla (kulta on tasoitettu ukrainalaiselta Ganna Rizatdinovalta ja Margarita Mamunilta ), kultaa mailoilla, jotka hän jakaa maanmiehensä kanssa, ja kultaa nauhalla. Hänestä tuli maailmanmestari maailmanvalkolaisen Melitina Stanioutan , joka sijoittui kolmanneksi, ja Rizatdinovan, joka sijoittui toiseksi. Vain 15 vuoden ja 11 kuukauden ikäisenä hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin rytmisen voimistelun maailmanmestari .

Holonissa, pudotuksesta palloon, nuori venäläinen voimistelija sijoittui erittäin hyvällä paikalla.

Kausi 2014

Hän melkein voitti viisinkertaisen voittajan, kulta kaikilla puolilla, vanteessa, pallossa (pienestä epätasapainosta huolimatta hän sijoittui tasan Margarita Mamunin kanssa ) ja seuroissa. Hän voitti '' vain '' hopean nauhalla asenne-kääntötasapainon epätasapainon vuoksi, mutta hän tarjosi itselleen uuden 19 000 monikäyttöisessä vanteessa (pitkän sarjan toinen).

Kausi 2015

Vuoden 2015 eurooppalaiset pelit menevät maailman parhaiten Kudryavtsevalle, joka voittaa kultaa all-around, pallossa, mailoissa ja nauhassa. Toisin kuin tavallisessa muodossa, kuusi finalistia kilpailee vain yhden voimistelijan kanssa edustettua kansaa kohti, joten hän ei voi osallistua vanteen finaaliin, kun hänen joukkuetoverinsa Margarita Mamun on sijoittunut ensimmäiseksi vanteen karsinnoissa.

Vuoden 2015 rytmisen voimistelun maailmanmestaruuskilpailut osoittautuvat vaikeiksi vasemman nilkan loukkaantuneelle Yana Kudryavtsevalle. Hän ei osallistunut vanteen finaaliin, mutta voitti yllättävän helposti kultamitalit pallolla, mailoilla ja nauhalla huolimatta maanmiehensä Margarita Mamunin ja nuoren Alexandra Soldatovan kovasta kilpailusta . Yleinen kilpailu osoittautuu Kudryavtsevalle pelottavammaksi. Ensimmäisessä kierrossa hän otti johtajuuden sijoituksessa, mutta Margarita Mamun ohitti hänet nopeasti seuraavien kahden kierron aikana. Mamunin nauhavirheet ja hänen suosikkiharjoituksensa pallolla antoivat hänelle mahdollisuuden palauttaa sijoituksen johtoaseman neljännessä ja viimeisessä kierrossa, jolloin syntyi kolmas maailmanmestaruuden titteli.

Kausi 2016

Yana Kudryavtseva on poissa kauden 2016 alusta vasemman nilkansa vakavan vamman vuoksi.

Hän jatkoi kilpailua maailmanmestaruuskilpailuilla Pesarossa ja voitti kultaa all-around-kilpailussa. Hän halusi suojautua uuden loukkaantumisen riskiltä, ​​hän ei osallistunut laitteen finaaliin. Sitten hän osallistui noin puolitoista kuukautta myöhemmin (esiintymisensä olivat harvinaisia ​​loukkaantumisensa vuoksi) Taškentin maailmancupissa ja voitti viisi kertaa kultaa. Hän osallistui Rion olympialaisiin elokuussa ja voitti hopeamitalin joukkuetoverinsa Margarita Mamunin takana , koska hän teki muutamia virheitä, etenkin seuroissa.

Tekninen

Yana Kudryavtseva tunnetaan erittäin kauniista linjoista sekä erittäin puhtaasta ja tarkasta tekniikasta. Hän suosii jaksoissaan laitteen vaikeuksia verrattuna ruumiillisiin vaikeuksiin.