2011 Ranska -20 vuotta vanha 005 0(0)
1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).
Viimeksi päivitetty: 15. toukokuuta 2021

Yoann Court on ranskalainen jalkapalloilija, syntynyt14. tammikuuta 1990in Carpentras . Hän pelaa hyökkäävänä keskikenttäpelaajana . Hän soittaa Stade Malherbe Caenissa .

Elämäkerta

Klubikurssi

Esikoulutuksessa MJC Avignonissa hänet huomasi 15-vuotiaana Olympique Lyonnais, joka integroi hänet koulutuskeskukseensa. Hän nousi riveissä, kunnes hän oli CFA: n haltija . Hänen kausi 2009-2010 Lyonin varalla oli erinomainen kaksoispisteen huipentumana ammattivarantoturnauksen finaalissa, mutta hän ei onnistunut saamaan ammattisopimusta harjoittelukerhonsa kanssa InToukokuu 2010, hän läpäisi testin CS Sedan Ardennesissa, joka osoittautui onnistuneeksi, ja hän allekirjoitti ensimmäisen kolmivuotisen ammattisopimuksensa kolme viikkoa myöhemmin Ardennes-klubin kanssa.

Hän teki ensiesiintymisensä toisen ottelun Ligue 2 vastapuolen joukkueen Grenoble vuonna aktiivisia 69 : nnen  minuutin sijasta Marcus Mokaké . Hän erottui pisteyttämällä lentopalloa Lossémy Karabouén keskustassa, joka oli kokouksen ainoa tavoite, ja antoi CSSA: lle mahdollisuuden saada yleisönsä edessä kauden ensimmäinen voitto.

Tästä vakuuttavasta esittelystä huolimatta hän saa vähän peliaikaa kauden alkupuolella tyytyäkseen muutamaan loppuun. Hänen on odotettava helmikuuhun tulemaan uudelleen ryhmään. Tässä yhteydessä hän vakiinnuttaa itsensä Ardennes-klubin haltijana, ensin laitahyökkääjänä, sitten vaihdetaan pisteeseen keskikentän hyökkääjän tueksi.

Hänen ensimmäinen ammattikausi oli menestys, hän teki kuusi maalia ja jakoi apunsa 21 ottelussa, ja hän pidensi sopimustaan ​​yhdellä vuodella, joka yhdisti hänet vuoteen 2014 Sedanin kanssa .

15. heinäkuuta 2013, hän ilmoittaa, että hän irtisanoo sopimuksensa, sillä klubi on vireillä sen jälkeen kun hän on pudonnut CFA: han. Pian sen jälkeen hän liittyi Troyesiin .

Valintakurssi

Hyvän kauden jälkeen Ligue 2 : ssa Pierre Mankowski kutsui hänet kilpailemaan vuoden 2011 Toulon-turnauksessa ranskalaisen U23- joukkueen kanssa joukkuetoverinsa Florentin Pogban seurassa .

Hän tietää debyyttinsä Mustikat korvaa Yannis Tafer klo 72 : nnen  minuutin pelin ensimmäisessä pelissä turnauksen Ranskan ja Meksikon . Hän pelasi koko toisen ottelun, jonka Bleuets voitti 4-0 Kiinaa vastaan, ja erottui itsestään toimittamalla apun Steven Joseph-Monrosen ensimmäiseen maaliin . Aloitettuaan jälleen kolmannesta ottelusta Unkaria vastaan , hän ei tiennyt samaa menestystä ja tuli ulos tunnin pelin jälkeen.Ranskan joukkue saavutti kuitenkin tasan viime hetkellä ja pääsi puoliväliin. Finaaliin Italiaa vastaan, jonka aikana hän saapuu pelaa ottelun lopussa ja osallistuu Ranskan karsintaan turnauksen finaaliin 1-0-voitonsa ansiosta. Yoann tulee pelata 69 : nnen  minuutin lopullisen vastaan Kolumbiassa sijasta Maxime Bourgeois taas Ranska johtaa 1 maalin 0 mutta ei voi estää vastustajan tasaus. Bleuets hävisi rangaistuspotkukilpailun jälkeen.