Ensimmäinen ottelu Bhutan 0-7 Bangladesh (
Ei mitään
Aasian Cup Viimeiset vaiheet  : 0
Ei mitään
olympialaiset Ei mitään

Bhutan Naisten jalkapallomaajoukkue on maajoukkueessa, joka edustaa Bhutanin kansainvälisessä naisten s jalkapallo kilpailuissa . Sitä hallinnoi Bhutanin jalkapalloliitto .

Bhutan on ollut AFC: n jäsen vuodesta 1993 sekä FIFA: n jäsen vuodesta 2000 ja Etelä-Aasian jalkapalloliiton jäsen vuodesta 2000.

Bhutanilaiset eivät ole koskaan pelanneet minkään suuren kilpailun loppuvaiheessa, olipa kyse sitten Aasian Cupista , maailmancupista tai olympialaisista .

Historia

2010 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet

2012 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet

2014 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet

2016 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet

Uusi valmentaja Lee Sung-jea kutsuu vain 14-vuotiaan Sonam Chodenin valinnaksi, hänellä on numero 15, joka on myös Bhutanin naisten jalkapallojoukkueen ja vuoden 2016 Etelä-Aasian naisten jalkapallon mestaruuden nuorin pelaaja .

Joukkue pelaa ystävyysottelua Assamin naisten jalkapallojoukkua vastaan ​​parantaakseen valmistautumistaan ​​Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruuskilpailuihin. Ottelu pidettiin Geylegphugin kaupungissa Bhutanissa 21.12.2016. Kokous päättyi 1-0-tappioon Assam Bhutanille.

Bhutan aloitti kilpailun 0-8-tappiosta Nepalille.

2019 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet

Lee Sung-jea valitsee 20 pelaajaa, jotka osallistuvat Nepalissa järjestettävään Etelä-Aasian naisten jalkapallon mestaruuskilpailujen viidenteen numeroon.

8. maaliskuuta 2019, Bhutanin kasvot valmistelussa ottelussa valitaan Nepalin naisten U-19, ottelu päättyy tasapeliin 2-2. Hän joutuu myös valitsemaan Nepalin armeijanaisia ​​samana päivänä, kokous päättyy tasapeliin 1-1.

12. maaliskuuta 2019, Bhutan tapaa Nepalin avausottelussa, ottelu päättyy 0-3-tappioon.

14. maaliskuuta 2019, toisessa kokouksessaan Bhutan tapaa Bangladeshin häviää 0-2.

23 ja 26. heinäkuuta 2019, Bhutanin puolue tapaa Sri Lankan kahdesta ystävyysottelusta. Ensimmäinen kokous päättyy tappioon ja toinen Bhutanin naisjoukkueen ensimmäiseen voittoon.

Kansainväliset ottelut

Tässä on yhteenvetotaulukko FIFA: n luetteloimista Bhutan-otteluista.

Ei o  Päivämäärä Sijainti Bhutan Vastustaja Pisteet Kilpailu Maalintekijä Bhutan Maalintekijä (t) vastustajalle Raportti
1 6. joulukuuta 2010 Dhaka , Bangladesh Bhutan Bangladesh P 0-7 AT. - Maali teki maalinMaali teki maalinSabina Khatun, Aumra, Jahanara Akter Janu, Sainu Prue Marma, Surovi Akter Eti Maali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalin [(Raportti)]
2 13. joulukuuta 2010 Coxin Bazar , Bangladesh Bhutan Intia P 0-18 2010 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinSasmita Mallick, Ngangom Bala Devi, Tababi Devi, Pinky Bompal Magar, Amoolya Kamal Maali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalin (Raportti)
3 15. joulukuuta 2010 Coxin Bazar , Bangladesh Bhutan Bangladesh P 0-9 2010 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalinMaali teki maalinFarhana Khatan, Suinu Pru Marma, Sabina Khatun, Aungmra Ching Marma Maali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalinMaali teki maalin (Raportti)
4 17. joulukuuta 2010 Coxin Bazar , Bangladesh Bhutan Sri Lanka N 1-1 2010 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet Maali teki maalin Rima maya Maali teki maalin ? (Raportti)
5 7. syyskuuta 2012 CR & FC-kentät, Colombo , Sri Lanka Bhutan Sri Lanka P 0-4 2012 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 4. minuutilla4 e Nilushika Kumari,Maali teki maalin 12. minuutilla 12 eMaali teki maalin 57. minuutilla 57 e Erandi Kumudumala,Maali teki maalin 84. minuutilla 84 e Praveena Perera (Raportti)
6 9. syyskuuta 2012 CR & FC-kentät, Colombo , Sri Lanka Bhutan Bangladesh P 0-1 2012 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 19. minuutilla19 th Suinu Pru (Raportti)
7 11. syyskuuta 2012 CR & FC-kentät, Colombo , Sri Lanka Bhutan Intia P 0-11 2012 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 13. minuutilla13 e Tuli Goon,Maali teki maalin 23. minuutilla 23 e Kamala Devi,Maali teki maalin 27. minuutilla 27 e (kynä) Sasmita Malik,Maali teki maalin 38. minuutilla 38 eMaali teki maalin 48. minuutilla 48 eMaali teki maalin 65. minuutilla 65 e Pinky Magar,Maali teki maalin 34. minuutilla 34 eMaali teki maalin 42. minuutilla 42 e Prameshowri Devi,Maali teki 63 minuutin pelin jälkeen 63 e Montesori Chanu,Maali teki maalin 72. minuutilla 72 e Supriya Routray (Raportti)
8 12. marraskuuta 2014 Jinnah-stadion, Islamabad , Pakistan Bhutan Nepalin lippu Nepal P 0-8 2014 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 14. minuutilla14 eMaali teki 45 + 1 minuutin kuluttua 45 + 1 e Sajana Rana,Maali teki maalin 21. minuutilla 21 e Menuka Giri,Maali teki maalin 36. minuutilla 36 eMaali teki maalin 40 minuutin jälkeen 40 e Anu Lama,Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen 60 eMaali teki maalin 84. minuutilla 84 e Dipa Adhikari,Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 e Sabitra Bhandari (Raportti)
9 14. marraskuuta 2014 Jinnah-stadion, Islamabad , Pakistan Bhutan Sri Lanka P 0-3 2014 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 20. minuutilla20 th Achala Chitrani,Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen 40 th Erandi Kumudumala,Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 th Praveena Perea (Raportti)
10 16. marraskuuta 2014 Jinnah-stadion, Islamabad , Pakistan Bhutan Pakistan P 1-4 2014 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet Maali teki maalin 69. minuutilla69 th Tsheringiltä Yangdon Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th Sehar Zaman,Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen 68 th Shahlyla Baloch,Maali maalasi 74 minuuttia 74 th Shenaz RoshanistaMaali teki maalin 79. minuutilla 79 th (Pen) Malika Noor (Raportti)
11 26. joulukuuta 2016 siliguri , Intia Bhutan Nepalin lippu Nepal P 0-8 2016 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 5. minuutilla5 e Maali teki maalin 9. minuutilla 9 e Maali teki maalin 23. minuutilla 23 e Maali teki maalin 35. minuutilla 35 e Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen 68 e Maali teki maalin 72. minuutilla 72 e Sabitra Bhandari,Maali teki maalin 26. minuutilla 26 e Sharmila Thapa,Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen 90 e Krishna Khatri (Raportti)
12 28. joulukuuta 2016 siliguri , Intia Bhutan Sri Lanka P 0-2 2016 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 th Erandi Liyanage,Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen 77 th Praveena Perera (Raportti)
13 30. joulukuuta 2016 siliguri , Intia Bhutan Malediivit P 1-3 2016 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet Maali maalasi 81 minuuttia81 th Tanka Maya Ghalley Maali teki maalin 18. minuutilla18 e Maali teki maalin 90 + 1 minuutin kuluttua 90 + 1 e Fadhuwa Zahir,Maali teki maalin 36. minuutilla 36 e Aminath Shamila (Raportti)
14 12. maaliskuuta 2019 Nepalin lippuSahid Rangsalan stadion, Biratnagar , Nepal Bhutan Nepalin lippu Nepal P 0-3 2019 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 13. minuutilla13 e Manjali Kumari Yonjan,Maali teki maalin 16. minuutilla 16 e Maali teki maalin 54. minuutilla 54 e Sabitra Bhandari (Raportti)
15 14. maaliskuuta 2019 Nepalin lippuSahid Rangsalan stadion, Biratnagar , Nepal Bhutan Bangladesh P 0-2 2019 Etelä-Aasian naisten jalkapallomestaruudet - Maali teki maalin 47. minuutilla47 th Mishrat Jahan Moushumi,Maali teki maalin 85. minuutilla 85 th Sabina Khatun (Raportti)
16 23. heinäkuuta 2019 Thimphu , Bhutan Bhutan Sri Lanka P 0-1 AT. - Maali teki maalin 90 + 1 minuutin kuluttua90 + 1 e Praveena Perera (Raportti)
17 26. heinäkuuta 2019 Thimphu , Bhutan Bhutan Sri Lanka V 1-0 AT. Maali teki maalin 17. minuutilla17 e ( Kynä ) Tshering Yangden - (Raportti)