2018 - Algeria 003 0(0)
1 Viralliset kansalliset ja kansainväliset kilpailut.
2 virallista ottelua (mukaan lukien FIFA: n vahvistamat ystävyysottelut).
Viimeksi päivitetty: 26. kesäkuuta 2021

Abdelkader Bedrane , syntynyt2. huhtikuuta 1992in Blida , on Algerian kansainvälinen jalkapalloilija soittamisen Keski puolustaja klo Esperance Sportif Tunis .

Elämäkerta

Keskiselkä, hän pelasi ensimmäisen ammattilaisottelunsa 6. marraskuuta 2012, toisen divisioonan ottelussa USM Annaba -klubia vastaan . Tämän ottelun aikana hän pelasi 7 minuuttia peliä.

Abdelkader Bedrane pelaa ensimmäisen ottelunsa Algerian Ligue 1 : ssä22. elokuuta 2015, tapaamisen aikana USM El Harrachia vastaan . Se korvaa Mustapha Melika 71 : nnen  minuutin. 29 elokuu , hän on ahkera ensimmäistä kertaa liigassa L1 päin DRB Tadjenanet .

13. kesäkuuta 2016, Bedrane allekirjoittaa 3 vuoden sopimuksen ES Sétifin kanssa.

1. st heinäkuu 2019, Bedrane allekirjoittaa 4 vuoden sopimuksen ES Tunisin kanssa.

Kansainvälinen ura

Hänen esityksensä liigassa kiinnitti Lucas Alcarazin , Algerian maajoukkueen espanjalaisen valmentajan huomion, joka valitsi hänet1. st lokakuu 2017 .

27. joulukuuta 2018, hän kunnioittaa ensimmäisen valintansa ystävyysottelussa Qataria vastaan (0-1 voitto).

Tilastot

Abdelkader Bedrane tilastot 26. kesäkuuta 2021
Kausi klubi Mestaruus National Cup (s) Superkuppi Kilpailu (t)

Kansainväliset ottelut

Alla oleva luettelo näyttää kaikki Algerian jalkapallojoukkueen ottelut, joista Abdelkader Bedrane osallistuu27. joulukuuta 2018 tähän asti.

Abdelkader Bedranen kansainväliset ottelut
# Päivämäärä Stadion Vastustaja Tulos Pöytäkirja Kilpailu Tavoitteet Hyväksyy Kapteeni klubi
1 27. joulukuuta 2018 Khalifan kansainvälinen stadion , Doha Qatar 0 - 1 90 Ystävällinen peli 0 0 Ei ES Setif
2 29. maaliskuuta 2021 Mustapha-Tchaker -stadion , Blida Botswana 5 - 0 20 CAN 2022 karsinnat 0 0 Ei ES Tunis
3 3. kesäkuuta 2021 Mustapha-Tchaker -stadion, Blida Mauritania 4 - 1 90 Ystävällinen peli 0 0 Ei ES Tunis