Charles Drago Cup Ensimmäisen kierroksen
Paras hyökkääjä Mestaruus:
Jacques Faivre (20)
Koko kausi:

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi blackborder.png Body kit blackcollar.png Pakkaa oikean käsivarren blackborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarja vasen käsivarsi. Png Kit body.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

1960 - 1961 kausi on Stade Rennes yliopisto-klubi aloittaa21. elokuuta 1960Ranskan divisioonan 1 mestaruuden ensimmäisen päivän päättyessä4. kesäkuuta 1961 tämän kilpailun viimeisen päivän kanssa.

Stade Rennes UC on mukana myös Coupe de Francessa . Putosi 32. finaalissa, hänet siirrettiin sitten Charles Drago Cupiin .

Kauden yhteenveto

Stade Rennes UC: n on kolmannen peräkkäisen huippulentokaudensa aikana tehtävä melkein täydellinen hyökkäyslinjansa kauden alussa. Méano ja Ossey lähtivät, jäljittelemällä Theo, jolla on loistava kausi kruunattu liigamestariksi AS Monacon kanssa . Dombeck , jolla on edelleen Rennes, elää painajaista kauden, jonka hänen oikean polvensa loukkaantui. Seurauksena on, että vuosien 1959-1960 hyökkäyslinjasta on jäljellä vain Mahi .

Lähtöjen kompensoimiseksi Rennesin johtajat rekrytoivat tulevan kansainvälisen Jacques Faivren sekä Oranin laiturin Joseph Brotonsin . Guy Hernas , joka on läsnä klubissa vuoden, voittaa peliajan, ja Dombeckin puuttuminen korvataan René Gaulonin vaihtamisella edessä. Loput rekrytoinneista saapuu nuori ja lupaava Jean-Claude Lavaud sekä uusi maalivahti Louis Ferryn seuraan .

Kausi jaetaan kahteen erilliseen osaan. Ensimmäisen osuuden aikana Rennes kilpailee parhaiden ranskalaisten joukkueiden kanssa ja miehittää taulukon kärjen melkein pysyvästi. Tehokas, kaksikko Mahi - Faivre mahdollistaa "punainen ja musta" miehittää toistuvasti neljänneksi ja saada arvostetun voittoa, kuten on Saint-Etienne on 11 : nnen  päivän (3-1).

Toinen osa on paljon vähemmän loistava. Dombeckin pitkien poissaolojen vuoksi, mutta myös Cédolin lähti Algeriaan tai Rouilléen , Henri Guérin joutuu usein lepäämään käytettävissä olevilla keinoilla joukkueensa kokoonpanoon , mikä osoittaa hänen viimeinen esiintymisensä puna- ja mustapaidassa 40-vuotiaana. ' Sedanissa pelattu ottelu . Vain kolme voittoa aikana paluuvaihetta, ECCS heittäytyä rankingissa, ja saavutti 14 : nnen  paikassa tammikuun lopussa. Kuitenkin riittämätön uhkaamaan klubia mahdollisella pudotuksella, vuoden alussa kertynyt ennakko oli melko mukava. Stade Rennes huolehtii myös kunnossapidostaan ​​kolmen päivän kuluttua lopusta murskaamalla Olympique Lyonnais -reitin de Lorient (6-1, Lavaudin hattutempulla ). Kun otetaan huomioon Rennes-pelaajien saavuttama kauden ensimmäinen osa, viimeinen neljästoista paikka osoittautuu pettymykseksi.

Pettymys, se on myös oikea sana kuvata Rennesin kurssia kansallisissa kupeissa. SRUC tuli ulos Coupe de Francen takaovesta, jonka Montargisin fanit eliminoivat 32. kierroksella. Drago Cup ei hymyile hänelle enemmän, sillä tappio ensimmäisellä kierroksella FC Metzin (D2) kentällä .

Kauden lopussa Henri Guérin jätti vuodesta 1955 lähtien pitämänsä valmentajan aseman ja lähti johtamaan AS Saint-Étiennea . Rennesin työvoimalle on alkamassa uusi sykli.

Kauden joukkue

Lähetä ¹ Nat. ² Sukunimi Syntymä Valinta ³ Mestaruus Ranskan Cup Drago Cup Koko kausi Huomautuksia
M Maali teki maalin M Maali teki maalin M Maali teki maalin M Maali teki maalin
AT FIN André Ascencio 4. kesäkuuta 1938 - 13 1 1 0 0 0 14 1
M FIN Louis Bodez 24. huhtikuuta 1938 - 9 1 0 0 0 0 9 1
D. FIN Yves Boutet 3. joulukuuta 1936 - 38 0 1 0 0 0 39 0
AT FIN Joseph brotons 7. marraskuuta 1936 - 28 4 1 0 1 1 30 5
D. FIN René Cédolin 13. heinäkuuta 1940 B 8 0 0 0 0 0 8 0 Lippujen alla Algeriassa kauden aikana

Tyhjä jalkapallokenttä PNG

Lautta Lautta Paugam Gouès Boutet Boutet Gouès Paugam Lavaud Lavaud Ziemczak Ziemczak Brotons Brotons Faivre Faivre Mahi Mahi Gaulon Gaulon Hernas Hernas

Kauden kokoukset

Listaus

Ottelu Päivämäärä Kilpailu Torni Vastustaja Sijainti ¹ Pisteet Luokka. Stade Rennesin maalintekijät
1 21. elokuuta Division 1 1 Toulouse D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–2 6 Bodez Faivre BrotonsMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
2 27. elokuuta Division 1 2 Lyon E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–4 12
3 4. syyskuuta Division 1 3 Reims D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2-2 10 Gouès Siatka ( csc )Maali teki maalin Kirjoitettu hänen leiriään vastaan
4 11. syyskuuta Division 1 4 Ranskan stadion E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–3 15 Brotons Maali teki maalin
5 15. syyskuuta Division 1 5 Troyes E Symboli tukee äänestystä. Svg 3–2 11 Mahi FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
6 18. syyskuuta Division 1 6 Limoges D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3-2 8 Mahi FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
7 25. syyskuuta Division 1 7 Grenoble D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 4 Faivre Maali teki maalin
8 2. lokakuuta Division 1 8 Angers E Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 4 Mahi Maali teki maalin
9 9. lokakuuta Division 1 9 Nimes E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–1 8
10 16. lokakuuta Division 1 10 Nancy D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1–0 5 Faivre Maali teki maalin
11 23. lokakuuta Division 1 11 Saint Etienne E Symboli tukee äänestystä. Svg 3–1 4 Mahi FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
12 30. lokakuuta Division 1 12 Rouen D. Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 4
13 1 kpl  marraskuu Division 1 13 Linssi E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-3 7 Bieganski ( csc )Kirjoitettu hänen leiriään vastaan
14 6. marraskuuta Division 1 14 Sedan D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2–0 5 Mahi- brotonsMaali teki maalin Maali teki maalin
15 11. marraskuuta Division 1 15 Monaco E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-3 7
16 13. marraskuuta Division 1 16 RC Pariisi E Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 5 Mahi Maali teki maalin Maali teki maalin
17 20. marraskuuta Division 1 17 Kiva D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 9 Fouillen Maali teki maalin
18 27. marraskuuta Division 1 18 Valenciennes E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–1 9
19 4. joulukuuta Division 1 19 Le Havre D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–2 7 Gaulon Fouillen FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
20 18. joulukuuta Division 1 20 Troyes D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 8 Hernas FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin
21 25. joulukuuta Division 1 21 Rouen E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-1 8
22 1 kpl  tammikuu Division 1 22 Monaco D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–3 11 Faivre Maali teki maalin
23 8. tammikuuta Division 1 23 RC Pariisi D. Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 10 Lebret Maali teki maalin
24 15. tammikuuta Ranskan Cup 1/32 finaali USM Montargis EI Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-1
25 21. tammikuuta Division 1 24 Le Havre E Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-3 13 Lavaud GaulonMaali teki maalin Maali teki maalin
26 28. tammikuuta Division 1 25 Sedan E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 14 Brotons Maali teki maalin
27 5. helmikuuta Division 1 26 Saint Etienne D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 13 Faivre Maali teki maalin Maali teki maalin
28 12. helmikuuta Drago Cup 1 st  kierros Metz E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-3 ap Brotons Maali teki maalin
29 19. helmikuuta Division 1 27 Valenciennes D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 13 Mahi Maali teki maalin
30 26. helmikuuta Division 1 28 Limoges E Symboli neutraali äänestys. Svg 0–0 14
31 12. maaliskuuta Division 1 29 Linssi D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4-2 13 Hernas FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
32 19. maaliskuuta Division 1 30 Kiva E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–3 14 Faivre Maali teki maalin
33 9. huhtikuuta Division 1 31 Angers D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 12 Ascencio FaivreMaali teki maalin Maali teki maalin
34 23. huhtikuuta Division 1 32 Grenoble E Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 12 Faivre Maali teki maalin
35 30. huhtikuuta Division 1 33 Nimes D. Symboli neutraali äänestys. Svg 0–0 11
36 11. toukokuuta Division 1 34 Nancy E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 14
37 14. toukokuuta Division 1 35 Lyon D. Symboli tukee äänestystä. Svg 6–1 12 Lavaud Hernas MahiMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
38 20. toukokuuta Division 1 36 Reims E Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 13 Ziemczak Maali teki maalin
39 28. toukokuuta Division 1 37 Ranskan stadion D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 13
40 4. kesäkuuta Division 1 38 Toulouse E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 14

Otteluiden yksityiskohdat

Division 1 Mennä Division 1, päivät 1 ja 2 (elokuu)
Päivä 1 Rennesin stadion UC 3 - 2 Toulouse FC Stade de la route de Lorient , Rennes

12 : nnen paikassa 2 pistettä
Eugène N'Jo Léa Maali teki maalin 13. minuutilla13 e Maali teki maalin 36. minuutilla 36 e Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen 40 e
Bernard Roubaud Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 e
( 3 - 0 ) Katsojat: 7138

Raportti
  Division 1, päivät 3-7 (syyskuu)
Päivä 3 Rennesin stadion UC 2 - 2 Reims-stadion Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 4 Syyskuu 1960
10 th paikka 3 pistettä
Henri Gouès Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th
Robert Siatka 71 th ( CSC )Rekisteröitynyt leiriään vastaan ​​71 minuutin kuluttua

Norbert Eschmann Maali teki maalin 18. minuutilla18 th
Gerard Bourbotte Maali teki maalin 37. minuutilla37 th Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 th
( 2-1 ) Joseph Brotons Maali teki maalin 32. minuutilla32 ND Katsojat: 14,973

Raportti
Päivä 5 AS Troyenne ja Savinienne 2 - 3 Rennesin stadion UC Aube-stadion , Troyes
Torstai 15 Syyskuu 1960
11 th paikka 5 pistettä
Ernst Stojaspal Maali teki maalin 54. minuutilla54 th
Julien Stopyra Maali teki maalin 58. minuutilla58 th
( 0-0 ) Jacques Faivre Maali teki maalin 56. minuutilla56 th Maali teki maalin 66. minuutilla 66 th
mahi Maali teki maalin 87. minuutilla87 th
Katsojat: 2413

Raportti
Päivä 6 Rennesin stadion UC 3 - 2 Limoges FC Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 18 Syyskuu 1960
8 th paikka, 7 pistettä
Jacques Faivre Maali teki maalin 11. minuutilla11 th Maali teki maalin 46. minuutilla 46 th
Mahi Maali teki maalin 21. minuutilla21 th
( 2-1 ) Arab Ahmed Maali teki maalin 12. minuutilla12 th
Pierre-René Tholon Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th
Katsojat: 8,396

Raportti
Päivä 7 Rennesin stadion UC 1 - 0 FC Grenoble Stade de la route de Lorient , Rennes

4 th paikka, 10 pistettä
Stéphane Bruey Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e ( 0-0 ) Mahi Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen71 e Katsojat: 8193

Raportti
Päivä 9 Olympic Nimes 1 - 0 Rennesin stadion UC Jean-Bouin -stadion , Nîmes
Sunnuntai 9 Lokakuu 1960
8 th paikka, 10 pistettä
Hassan Akesbi Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 th ( 0-0 ) Katsojat: 6466

Raportti
Päivä 10 Rennesin stadion UC 1 - 0 FC Nancy Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 16 Lokakuu 1960
5 th paikka, 12 pistettä
Jacques Faivre Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 th ( 0-0 ) Katsojat: 10,263

Raportti
Päivä 11 AS Saint-Etienne 1 - 3 Rennesin stadion UC Geoffroy-Guichard -stadion , Saint-Étienne
Sunnuntai 23 Lokakuu 1960
4 th paikka, 14 pistettä
Kees Rijvers Maali teki maalin 19. minuutilla19 th ( 1-1 ) Jacques Faivre Maali teki maalin 41. minuutilla41 e Maali maalasi 74 minuuttia 74 e
Mahi Maali teki maalin 51. minuutilla51 e
Katsojat: 7186

Raportti
Päivä 12 Rennesin stadion UC 0 - 0 FC Rouen Stade de la route de Lorient , Rennes

Michel STIEVENARD Maali teki maalin 11. minuutilla11 th
Jean Paugam 14 th ( CSC ) Friedrich Kominek 30 thRekisteröitynyt leiriään vastaan ​​14 minuutin kuluttua
Maali teki maalin 30. minuutilla
( 3 - 0 ) Guillaume Bieganski 70 th ( CSC ) René Gaulon 58 thRekisteröitynyt leiriään vastaan ​​70 minuutin kuluttua
punainen kortti
Katsojat: 4518
Tuomari: M.Deban
Raportti
Päivä 14 Rennesin stadion UC 2 - 0 UA Sedan-Torcy Stade de la route de Lorient , Rennes

7 th paikassa 17 pistettä
Lucien Cossou Maali teki maalin 19. minuutilla19 th Maali teki maalin 37. minuutilla 37 th Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen 83 rd ( 2 - 0 ) Katsojat: 2263

Raportti
Päivä 16 RC Pariisi 0 - 2 Rennesin stadion UC Parc des Princes , Pariisi
Sunnuntai 13 Marraskuu 1960
5. th paikka, 19 pistettä
( 0-1 ) Mahi Maali teki maalin 38. minuutilla38 th Maali teki maalin 49. minuutilla 49 th Katsojat: 35 742

Raportti
Päivä 17 Rennesin stadion UC 1 - 2 OGC Nice Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 20 Marraskuu 1960
9 : nnen paikassa 19 pistettä
Armand Fouillen Maali teki maalin 87. minuutilla87 th ( 0-1 ) Hector De Bourgoing Maali teki maalin 24. minuutilla24 th
Oumar Keita Barrou Maali maalasi 74 minuuttia74 th
Katsojat: 14104

Raportti
Päivä 18 Yhdysvaltain Valenciennes-Anzin 1 - 0 Rennesin stadion UC Nungesser-stadion , Valenciennes
Sunnuntai 27 Marraskuu 1960
Yvon-Raymond Lubiato Maali teki maalin 9. minuutilla9. th ( 1 - 0 ) Katsojat: 4 806

Raportti
  Division 1, ottelupäivä 19 (joulukuu)
Päivä 19 Rennesin stadion UC 3 - 2 Le Havre AC Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 4 Joulukuu 1960
7 th paikassa 21 pistettä
Armand Fouillen Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen60 e
Jacques Faivre Maali teki maalin 82. minuutilla82 th
René Gaulon Maali teki maalin 85. minuutilla85 th
( 0-1 ) Louis Lautta 12 th ( CSC ) Jacques Lefèvre 74 thRekisteröitynyt leiriään vastaan ​​12 minuutin kuluttua
Maali maalasi 74 minuuttia
Katsojat: 7171

Raportti
  Palata Division 1, päivät 20 ja 21 (joulukuu)
Päivä 20 Rennesin stadion UC 2 - 2 AS Troyenne ja Savinienne Stade de la route de Lorient , Rennes

Division 1, päivät 22-25 (tammikuu)
Päivä 22 Rennesin stadion UC 1 - 3 AS Monaco Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 1. s  Tammikuu 1961
11 th paikka 22 pistettä
Jacques Faivre Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen77 th ( 0-2 ) Serge Roy Maali teki maalin 9. minuutilla9 th Maali teki maalin 32. minuutilla 32 ND
Yves Boutet 59 th ( CSC )Rekisteröitynyt leiriään vastaan ​​59 minuutin kuluttua
Katsojat: 9400

Raportti
Päivä 23 Rennesin stadion UC 1 - 1 RC Pariisi Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 8 Tammikuu 1961
10 th paikka 23 pistettä
Remy Lebret Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th ( 0-0 ) Jean Tokpa Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th Katsojat: 16102

Raportti
Päivä 24 Le Havre AC 3 - 2 Rennesin stadion UC Cavée Verte -stadion , Le Havre
Lauantai 21 Tammikuu 1961
13 th paikka 23 pistettä
André Strappe Maali teki maalin 27. minuutilla27 th
Yvon Douis Maali teki maalin 38. minuutilla38 th Maali teki maalin 42. minuutilla 42 n

Division 1, päivät 26–28 (helmikuu)
Päivä 26 Rennesin stadion UC 2 - 2 AS Saint-Etienne Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 5 Helmikuu 1961
13 th paikka 24 pisteen
Jacques Faivre Maali teki maalin 41. minuutilla41 th Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen 70 th ( 1-2 ) Ginés Liron Maali teki maalin 2. minuutilla2 toisen
Georges Peyroche Maali teki maalin 32. minuutilla32 nd
Katsojat: 8713

Raportti
Päivä 27 Rennesin stadion UC 1 - 2 Yhdysvaltain Valenciennes-Anzin Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 19 Helmikuu 1961
Mahi Maali teki maalin 24. minuutilla24 th ( 1 - 0 ) Jean-Claude Baulu Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen77 ja

Division 1, päivät 29 ja 30 (maaliskuu)
Päivä 29 Rennesin stadion UC 4 - 2 RC-objektiivi Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 12 Maaliskuu 1961
13 th paikka 27 pistettä
Jacques Faivre Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Maali teki maalin 20. minuutilla 20 th Maali teki maalin 34. minuutilla 34 th

Division 1, päivät 31-33 (huhtikuu)
Päivä 31 Rennesin stadion UC 2 - 0 SCO Angers Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 9 Huhtikuu 1961
12 th paikka 29 pistettä
Jacques Faivre Maali teki 61 minuutin pelin jälkeen61 e
André Ascencio Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73. th
( 0-0 ) Katsojat: 13 031

Raportti
Päivä 32 FC Grenoble 1 - 1 Rennesin stadion UC Charles-Berty -stadion , Grenoble
Sunnuntai 23 Huhtikuu 1961
12 th paikka 30 pistettä
Edmond Boulle Maali teki maalin 28. minuutilla28. th ( 1 - 0 ) Jacques Faivre Maali teki maalin 57. minuutilla57 th Katsojat: 6,190

Raportti
Päivä 33 Rennesin stadion UC 0 - 0 Olympic Nimes Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 30 Huhtikuu 1961
11 th paikka 31 pistettä
Katsojat: 9294

Raportti
  Division 1, päivät 34-37 (toukokuu)
Päivä 34 FC Nancy 2 - 0 Rennesin stadion UC Pont d'Esseyn urheilupuisto , Tomblaine
Torstai 11 päivänä toukokuuta 1961
14 : nnen paikassa 31 pistettä
Antoine Groschulski Maali teki maalin 28. minuutilla28 th Maali teki maalin 65. minuutilla 65 th ( 1 - 0 ) Katsojat: 4765

Raportti
Päivä 35 Rennesin stadion UC 6 - 1 Olympique lyonnais Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 14 päivänä toukokuuta 1961
12 : nnen paikassa 33 pistettä
Guy Hernas Maali teki maalin 3. minuutilla3 e Maali teki maalin 84. minuutilla 84 e
Jean-Claude Lavaud Maali teki maalin 18. minuutilla18 e Maali teki maalin 79. minuutilla 79 e Maali maalasi 81 minuuttia 81 e
Mahi Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen77 e
( 2 - 0 ) Nestor COMBIN Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 rd Katsojat: 5004

Raportti
Päivä 36 Reims-stadion 1 - 1 Rennesin stadion UC Auguste-Delaune -stadion , Reims
Lauantai 20 päivänä toukokuuta 1961
13 : nnen paikassa 34 pistettä
Jean Vincent Maali teki maalin 80. minuutilla80 th ( 0-0 ) Stephan Ziemczak Maali teki maalin 86. minuutilla86 th Katsojat: 3737

Raportti
Päivä 37 Rennesin stadion UC 0 - 2 Ranskan stadion Stade de la route de Lorient , Rennes

Ranskan Cup Kolmekymmentä toinen kierros
1/32 finaali Rennesin stadion UC 0 - 1 USM Montargis Stade de Paris , Saint-Ouen
Sunnuntaina 15. tammikuuta 1961
? Maali teki maalin
  Charles Drago Cup Ensimmäinen kierros
Ensimmäinen kierros FC Metz 3 - 1 ap Rennesin stadion UC Saint-Symphorien -stadion , Metz
Sunnuntaina 12. helmikuuta 1961
? ? ?Maali teki maalin
Maali teki maalin
Joseph brotons Maali teki maalin

Kilpailuraportti

Kilpailu Lopullinen voittaja Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Ensimmäinen tapaaminen Viimeinen kokous Määrä
Division 1 AS Monaco 1 kpl  päivä 14 th 21. elokuuta 1960 4. kesäkuuta 1961 38
Ranskan Cup UA Sedan-Torcy 1/32 finaali 1/32 finaali 16. tammikuuta 1961 16. tammikuuta 1961 1
Charles Drago Cup AS Monaco 1 st  kierros 1 st  kierros 12. helmikuuta 1961 12. helmikuuta 1961 1

Tulokset päivässä
Päivä 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Maa D. E D. E E D. D. E E D. E D. E D. E E D. E D. D. E D. D. E E D. D. E D. E D. E D. E D. E D. E
Tulokset V D. EI D. V V V EI D. V V EI D. V D. V D. D. V EI D. D. EI D. D. EI D. EI V D. V EI EI D. V EI D. D.
Pisteet 2 2 3 3 5 7 9 10 10 12 14 15 15 17 17 19 19 19 21 22 22 22 23 23 23 24 24 25 27 27 29 30 31 31 33 34 34 34
Neliö 6 12 10 15 11 8 4 4 8 5 4 4 7 5 7 5 9 9 7 8 8 11 10 13 14 13 13 14 13 14 12 12 11 14 12 13 13 14

Lähde: Luettelo kokouksista
Kenttä  : D = Koti; E = Ulkopuoli. Tulos : D = tappio; N = ei mitään; V = voitto.

Viitteet

1. Claude Loire, Le Stade Rennes, Bretonin jalkapallon lippulaiva 1901-1991 , Éditions Apogée, 1994, s. 297
  2. Dahomey itsenäistyi 1 kpl  elokuu 1960
  3. Mahi Khennanen etunimeä käytettiin aina viittaamaan häneen jalkapallo-uransa aikana sukunimen sijaan