Théo (11)
Koko kausi:
Théo (13)

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi blackborder.png Body kit blackcollar.png Pakkaa oikean käsivarren blackborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarja vasen käsivarsi. Png Kit body.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

1959 - 1960 kausi on Stade Rennes yliopisto-klubi aloittaa16. elokuuta 1959Ranskan divisioonan 1 mestaruuden ensimmäisen päivän päättyessä29. toukokuuta 1960 tämän kilpailun viimeisen päivän kanssa.

Stade Rennes UC on mukana myös Coupe de Francessa . Putosi kierroksella 16, hänet siirrettiin sitten Charles Drago Cupiin .

Kauden yhteenveto

Hyvän kauden 1958-1959 jälkeen Stade Rennesillä oli vaikeempi vuosi divisioonassa 1. Kesällä klubi näki yhden sen johtajista lähtevän Antoine Cuissardin luona , joka lähti sydämelleen rakkaalle FC Lorientille . sydän miehittää valmentaja-pelaaja asema. Hänen tilalleen tulee Gabonin maanantai Ossey , mutta hän kokee vaikeuksia integroitua uuteen kokoonpanoonsa. Toinen suuri lähtöä, että keskikenttäpelaaja Nicolas Imbernon , joka korvataan asemaan asemaan Stephan Ziemczak , pitkäaikainen ystävä Théo koska kaksi miestä ovat tunteneet toisensa jo 13-vuotiaana. Saapumisosastossa huomioimme lupaavien nuorten: puolustajan René Cédolinin ja laitahyökkääjän Giovanni Pellegrinin .

Pelkällä tavalla aloitettu Rennes-kausi osoittautuu nopeasti monimutkaiseksi. Osoittaen edelleen keskellä sijoitukset syyskuun lopulla, Rennais sukeltaa punaiselle alueelle syksyllä, ja miehittää 17 th  paikka, että putoaminen vyöhykkeessä 1. st  marraskuu . Läpimurto tapahtui talvella, ennen kuin kolmen voiton sarja maaliskuussa toi Rennesin kärsimyksistä. Saatujen kuuden pisteen ansiosta SRUC varmistaa ylläpidonsa kolmella päivällä mestaruuden päättymisestä, mutta saa kuitenkin vain hieman loistavan viidentoista sijan.

Epätavallinen jakso kauden lopussa (ja vaikka ylläpito on jo hankittu), Stade Rennes löysi itsensä ilman maalivahtia. Haltijan Jacques Rouillé loukkaantuu, ja hänen tilalleen Bernard Josse joutuu pelaamaan tärkeän pelin varalla. Lopuksi, seura löytää ratkaisun palkkaamalla ääritapauksissa Jacques Niclause , sitten vapaa ja jo paikan päällä. Hän allekirjoittaa lisenssin torstaina 5. toukokuuta ja pelaa ammattilaisten kanssa seuraavana sunnuntaina. Ottelun aikana Henri Guérinin on valitettava Dombeckin poissaoloa . Hän kohdistaa Stephan Ziemczakin eturintamaan ja ottaa paikkansa keskeltä pelaten 39 viimeistä ammattimaista otteluaan.

Kansallisissa kupeissa, Stade Rennes hävisi kaukana edellisen kauden esityksistä Coupe de Francen pudotuspeleissä Saint-Étienneä vastaan ennen pudotusta pääsystä Drago Cupiin kotona Ranskan stadionia vastaan .

Kauden joukkue

Lähetä ¹ Nat. ² Sukunimi Syntymä Valinta ³ Mestaruus Ranskan Cup Drago Cup Koko kausi Huomautuksia
AT FIN Guy Méano 11. marraskuuta 1934 - 32 4 0 0 0 0 32 4
G FIN Jacques Niclause 31. joulukuuta 1933 - 2 0 0 0 0 0 2 0 Harjoittanut Toukokuu 1960
AT Gabonin lippu (1959–1960) .svg GAB ( CF ) Maanantai ossey 26. heinäkuuta 1933 - 27 9 3 3 1 0 31 12
AT FIN Giovanni Pellegrini 25. kesäkuuta 1940 - 10 3 3 0 1 1 14 4
D. FIN Jacques Poulain 6. elokuuta 1932 - 13 0 2 0 0 0 15 0
G FIN Jacques Rouillé 28. kesäkuuta 1936 - 35 0 3 0 1 0 39 0
AT FIN Théodore Szkudlapski tunnetaan nimellä Théo 17. marraskuuta 1935 - 38 11 3 2 1 0 42 13
M FIN Stephan Ziemczak 14. elokuuta 1936 B 30 0 3 0 1 0 34 0

Joukkueen tyyppi

Tämä on yleisin mestaruuskilpailu.

Tyhjä jalkapallokenttä PNG

Ruoste Ruoste The Menn Gouès Boutet Boutet Gouès The Menn Gaulon Gaulon Ziemczak Ziemczak Méano Méano Theo Theo Mahi Mahi Dombeck Dombeck Ossey Ossey

Kauden kokoukset

Listaus

Ottelu Päivämäärä Kilpailu Torni Vastustaja Sijainti ¹ Pisteet Luokka. Stade Rennesin maalintekijät
1 16. elokuuta Division 1 1 Ranskan stadion E Symboli tukee äänestystä. Svg 2–1 5 Dombeck Maali teki maalin Maali teki maalin
2 23. elokuuta Division 1 2 Lyon D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–2 10 Dombeck Maali teki maalin
3 30. elokuuta Division 1 3 Toulon E Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 8 Theo Maali teki maalin
4 6. syyskuuta Division 1 4 Monaco D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–2 10 Dombeck Maali teki maalin
5 13. syyskuuta Division 1 5 Le Havre E Symboli vastustaa äänestystä.svg 2–4 13 Theo Maali teki maalin Maali teki maalin
6 16. syyskuuta Division 1 6 Reims E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 15 Mahi Maali teki maalin
7 20. syyskuuta Division 1 7 Valenciennes D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2-1 14 Mahi TheoMaali teki maalin Maali teki maalin
8 27. syyskuuta Division 1 8 Toulouse E Symboli tukee äänestystä. Svg 2–1 9 Théo MéanoMaali teki maalin Maali teki maalin
9 1 kpl  lokakuu Division 1 9 Limoges D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 12
10 4. lokakuuta Division 1 10 Sedan D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–2 13 Méano Maali teki maalin
11 11. lokakuuta Division 1 11 Strasbourg E Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 13 Theo Maali teki maalin
12 18. lokakuuta Division 1 12 Angers D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-3 16 Mahi TheoMaali teki maalin Maali teki maalin
13 25. lokakuuta Division 1 13 RC Pariisi E Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 14 Theo Maali teki maalin Maali teki maalin
14 29. lokakuuta Division 1 14 Sochaux D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–1 16
15 1 kpl  marraskuu Division 1 15 Linssi E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-1 17
16 8. marraskuuta Division 1 16 Bordeaux D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 15 Ascencio Maali teki maalin
17 15. marraskuuta Division 1 17 Saint Etienne E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 15 Ossey Maali teki maalin
18 22. marraskuuta Division 1 18 Nimes D. Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 15 Ossey Maali teki maalin
19 29. marraskuuta Division 1 19 Kiva E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–3 16 Mahi Maali teki maalin
20 6. joulukuuta Division 1 20 Reims D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–1 16
21 20. joulukuuta Division 1 21 Sochaux E Symboli neutraali äänestys. Svg 2-2 16 Mahi OsseyMaali teki maalin Maali teki maalin
22 27. joulukuuta Division 1 22 Strasbourg D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4–0 16 Ossey Hauss ( csc )Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Kirjoitettu hänen leiriään vastaan
23 3. tammikuuta Division 1 23 Limoges E Symboli tukee äänestystä. Svg 2–1 13 Ossey MéanoMaali teki maalin Maali teki maalin
24 10. tammikuuta Division 1 24 Saint Etienne D. Symboli neutraali äänestys. Svg 0-0 13
25 17. tammikuuta Division 1 25 Sedan E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-2 15
26 24. tammikuuta Ranskan Cup 1/32 finaali Montreuil EI Symboli tukee äänestystä. Svg 4-0 Dombeck Ossey ThéoMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
27 31. tammikuuta Division 1 26 Toulon D. Symboli neutraali äänestys. Svg 3–3 15 Dombeck Mahi PellegriniMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
28 7. helmikuuta Division 1 27 Nimes E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-3 16
29 14. helmikuuta Ranskan Cup 1/16 finaali Hautmont EI Symboli tukee äänestystä. Svg 2-1 Ossey DombeckMaali teki maalin Maali teki maalin
30 21. helmikuuta Division 1 28 Kiva D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–1 15 Hernas Théo PellegriniMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
31 28. helmikuuta Division 1 29 Monaco E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-5 16
32 6. maaliskuuta Ranskan Cup 1/8 finaali Saint Etienne EI Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 Theo Maali teki maalin
33 13. maaliskuuta Division 1 30 Linssi D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2–0 15 Ascencio DombeckMaali teki maalin Maali teki maalin
34 20. maaliskuuta Division 1 31 Bordeaux E Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 13 Mahi Maali teki maalin
35 27. maaliskuuta Division 1 32 Toulouse D. Symboli tukee äänestystä. Svg 1–0 13 Ossey Maali teki maalin
36 3. huhtikuuta Drago Cup 3 th  kierros Ranskan stadion D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-3 jälkeen Hernas PellegriniMaali teki maalin Maali teki maalin
37 10. huhtikuuta Division 1 33 Angers E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 14
38 17. huhtikuuta Division 1 34 RC Pariisi D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–2 13 Dombeck Théo PellegriniMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
39 1 kpl  toukokuuta Division 1 35 Le Havre D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 14 Dombeck OsseyMaali teki maalin Maali teki maalin
40 8. toukokuuta Division 1 36 Valenciennes E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–3 14
41 22. toukokuuta Division 1 37 Ranskan stadion D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 2–3 15 Mahi MéanoMaali teki maalin Maali teki maalin
42 29. toukokuuta Division 1 38 Lyon E Symboli neutraali äänestys. Svg 0–0 15

Otteluiden yksityiskohdat

Division 1 Mennä Division 1, päivät 1-3 (elokuu)
Päivä 1 Ranskan stadion 1 - 2 Rennesin stadion UC Parc des Princes , Pariisi
Sunnuntai elokuu 16, 1959
5 th paikka, 2 pistettä
Roger Novarro Maali teki maalin 66. minuutilla66 th ( 0-1 ) Stanislas Dombeck Maali teki maalin 12. minuutilla12 th Maali teki maalin 79. minuutilla 79 th Katsojat: 15333

Raportti
Päivä 2 Rennesin stadion UC 1 - 2 Olympique lyonnais Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 23 elokuu 1959
10 : nnen paikassa 2 pistettä
Stanislas Dombeck Maali teki 63 minuutin pelin jälkeen63 th ( 0-0 ) Antoine Dalla Cieca Maali maalasi 81 minuuttia81 e
Lucien Gardon Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen88 e
Katsojat: 7993

Raportti
Päivä 3 SC Toulon 0 - 1 Rennesin stadion UC Amiraali Jauréguiberry -stadion , Toulon
Sunnuntai elokuu 30, 1959
8 : nnen paikassa, 4 pistettä
( 0-1 ) Theo Maali teki maalin 5. minuutilla5 th Katsojat: 10 066

Raportti
  Division 1, päivät 4-8 (syyskuu)
Päivä 4 Rennesin stadion UC 1 - 2 AS Monaco Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 6 Syyskuu 1959
10 th paikka 4 pistettä
Stanislas Dombeck Maali teki maalin 58. minuutilla58 th ( 0-0 ) Serge Roy Maali teki maalin 49. minuutilla49 th

Frederic N'Doumbé Maali teki maalin 79. minuutilla79 th
( 1 - 0 ) Theo Maali teki 67 minuutin pelin jälkeen67 th Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen 76 th Katsojat: 11 316

Raportti
Päivä 6 Reims-stadion 2 - 1 Rennesin stadion UC Auguste-Delaune -stadion , Reims
Keskiviikko 16 Syyskuu 1959
15 th paikka 4 pistettä
Jean Vincent Maali teki maalin 22. minuutilla22 nd
Raymond Kopa Maali teki maalin 38. minuutilla38 th
( 2-1 ) Mahi Maali teki maalin 8. minuutilla8. th Katsojat: 9095

Raportti
Päivä 7 Rennesin stadion UC 2 - 1 Yhdysvaltain Valenciennes-Anzin Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 20 Syyskuu 1959
14 th paikka 6 pistettä
Mahi Maali teki maalin 51. minuutilla51 ja
Théo Maali teki maalin 59. minuutilla59 e
( 0-0 ) Jacques Legrand Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 th Katsojat: 9,481

Raportti
8. päivä Toulouse FC 1 - 2 Rennesin stadion UC Stadium Municipal , Toulouse
Sunnuntai 27 Syyskuu 1959
9 : nnen paikassa 8 pistettä
Bassidiki Touré Maali teki maalin 10. minuutilla10 th ( 1-2 ) Théo Maali teki 39 minuutin pelin jälkeen39 th
Guy Meaño Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen40 th
Katsojat: 8,164

Raportti
  Division 1, päivät 9--14 (lokakuu)
Päivä 9 Rennesin stadion UC 0 - 2 Limoges FC Stade de la route de Lorient , Rennes
Torstai 1. st  Lokakuu 1959
12 th paikka, 8 pistettä
( 0-1 ) Alexis Bob Maali teki maalin 21. minuutilla21 th
Jean Thomas Maali teki 68 minuutin pelin jälkeen68 e
Katsojat: 10 886

Raportti
Päivä 10 Rennesin stadion UC 1 - 2 UA Sedan-Torcy Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 4 Lokakuu 1959
13 th paikka 8 pistettä
Guy Meaño Maali teki maalin 26. minuutilla26 th ( 1-2 ) Henry Gouès 14 th ( CSC ) Marcel MOUCHEL 16 thRekisteröitynyt leiriään vastaan ​​14 minuutin kuluttua
Maali teki maalin 16. minuutilla
Katsojat: 8628

Raportti
Päivä 11 RC Strasbourg 1 - 1 Rennesin stadion UC Meinau-stadion , Strasbourg
Sunnuntai 11 Lokakuu 1959
13 th paikka 9 pistettä
Antoine Groschulski Maali teki maalin 33. minuutilla33 th ( 1 - 0 ) Theo Maali teki maalin 49. minuutilla49 th Katsojat: 4,389

Raportti
Päivä 12 Rennesin stadion UC 2 - 3 SCO Angers Stade de la route de Lorient , Rennes

14 th paikka 11 pistettä
( 0-0 ) Theo Maali teki maalin 47. minuutilla47 th Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 th Katsojat: 27 589

Raportti
Päivä 14 Rennesin stadion UC 0 - 1 FC Sochaux-Montbeliard Stade de la route de Lorient , Rennes

17 th paikka 11 pistettä
Jean DELOFFRE Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th ( 0-0 ) Katsojat: 6,313

Raportti
Päivä 16 Rennesin stadion UC 1 - 0 FC Girondins de Bordeaux Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 8 Marraskuu 1959
15 th paikka 13 pistettä
André Ascencio Maali teki maalin 2. minuutilla2. sija ( 1 - 0 ) Katsojat: 7438

Raportti
Päivä 17 AS Saint-Etienne 2 - 1 Rennesin stadion UC Geoffroy-Guichard -stadion , Saint-Étienne
Sunnuntai 15. Marraskuu 1959
Roland Mitoraj Maali teki maalin 59. minuutilla59 th
René Domingo Maali teki 75 minuutin pelin jälkeen75 th
( 0-1 ) Maanantai Ossey Maali teki maalin 15. minuutilla15 th Katsojat: 9 709

Raportti
Päivä 18 Rennesin stadion UC 1 - 1 Olympic Nimes Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 22 Marraskuu 1959
15 th paikka 14 pistettä
Maanantai Ossey Maali teki maalin 6. minuutilla6 th ( 1 - 0 ) Paul Chillan Maali teki maalin 51. minuutilla51 th Katsojat: 12193

Raportti
Päivä 19 OGC Nice 3 - 1 Rennesin stadion UC Stade du Ray , Nizza
Sunnuntai 29 Marraskuu 1959
16 th paikka, 14 pistettä
Victor Nurenberg Maali teki maalin 52. minuutilla52 e
Jacques Faivre Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Maali teki maalin 84. minuutilla 84 e
( 0-1 ) Mahi Maali teki maalin 22. minuutilla22 ND Katsojat: 4374

Raportti
  Palata Division 1, päivät 20-22 (joulukuu)
Päivä 20 Rennesin stadion UC 0 - 1 Reims-stadion Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 6 Joulukuu 1959
( 0-1 ) Jean Vincent Maali teki maalin 9. minuutilla9 th Katsojat: 24899

Raportti
Päivä 21 FC Sochaux-Montbeliard 2 - 2 Rennesin stadion UC Auguste-Bonal -stadion , Montbéliard

Raportti
Päivä 22 Rennesin stadion UC 4 - 0 RC Strasbourg Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 27 Joulukuu 1959
16 th paikka, 17 pistettä
Maanantai Ossey Maali teki maalin 17. minuutilla17 th Maali teki maalin 36. minuutilla 36 th Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 th
René Hauss 46 th ( CSC )Rekisteröitynyt omaa leiriä vastaan ​​46 minuutin kuluttua
( 2 - 0 ) Katsojat: 6 937

Raportti
  Division 1, päivät 23-26 (tammikuu)
Päivä 23 Limoges FC 1 - 2 Rennesin stadion UC Beaublanc-stadion , Limoges
Sunnuntai 3 Tammikuu 1960
13 th paikka 19 pistettä
Guy Hatchi Maali teki maalin 72. minuutilla72 ND ( 0-1 ) Guy Meaño Maali teki maalin 41. minuutilla41 th
maanantai Ossey Maali teki maalin 89. minuutilla89 th
Katsojat: 9828

Raportti
Päivä 24 Rennesin stadion UC 0 - 0 AS Saint-Etienne Stade de la route de Lorient , Rennes

Raportti
Päivä 26 Rennesin stadion UC 3 - 3 SC Toulon Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 31 Tammikuu 1960
15 th paikka 21 pistettä
Stanislas Dombeck Maali teki maalin 2. minuutilla2 toisen
Giovanni Pellegrini Maali teki maalin 17. minuutilla17 th
mahi Maali teki maalin 82. minuutilla82 n
( 2-2 ) Egon Jönsson Maali teki maalin 27. minuutilla27 th Maali teki maalin 49. minuutilla 49 th Maali teki maalin 79. minuutilla 79 th Katsojat: 7185

Raportti
  Division 1, päivät 27-29 (helmikuu)
Päivä 27 Olympic Nimes 30 Rennesin stadion UC Jean-Bouin -stadion , Nîmes
Sunnuntai 7 Helmikuu 1960
16 th paikka, 21 pistettä
Hassan Akesbi Maali teki maalin 35. minuutilla35 th Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen 40 th
Bernard Rahis Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th
( 2 - 0 ) Katsojat: 8589

Raportti
Päivä 28 Rennesin stadion UC 3 - 1 OGC Nice Stade de la route de Lorient , Rennes

16 th paikka, 23 pistettä
André Le Menn 5 th ( CSC ) Lucien Cossou 10 th 73 rd André Hess 19 th Jean-Paul Filippi 20 thRekisteröitynyt leiriään vastaan ​​5 minuutin kuluttua
Maali teki maalin 10. minuutilla Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen
Maali teki maalin 19. minuutilla
Maali teki maalin 20. minuutilla
( 4 - 0 ) Katsojat: 1498

Raportti
  Division 1, päivät 30-32 (maaliskuu)
Päivä 30 Rennesin stadion UC 2 - 0 RC-objektiivi Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 13 Maaliskuu 1960
15 th paikka 25 pistettä
André Ascencio Maali teki maalin 2. minuutilla2 toisen
Stanislas Dombeck Maali teki maalin 48. minuutilla48 th
( 1 - 0 ) Katsojat: 7582

Raportti
Päivä 31 FC Girondins de Bordeaux 0 - 1 Rennesin stadion UC Lescure Park , Bordeaux
Sunnuntai 20 Maaliskuu 1960
13 th paikka 27 pistettä
( 0-0 ) Mahi Maali teki maalin 58. minuutilla58 th Katsojat: 5 607

Raportti
Päivä 32 Rennesin stadion UC 1 - 0 Toulouse FC Stade de la route de Lorient , Rennes

Raportti
Päivä 34 Rennesin stadion UC 3 - 2 RC Pariisi Stade de la route de Lorient , Rennes

Division 1, päivät 35-38 (toukokuu)
Päivä 35 Rennesin stadion UC 2 - 2 Le Havre AC Stade de la route de Lorient , Rennes

Raportti
Päivä 36 Yhdysvaltain Valenciennes-Anzin 30 Rennesin stadion UC Nungesser-stadion , Valenciennes
Sunnuntai 8 päivänä toukokuuta 1960
Carrie Max Maali teki maalin 23. minuutilla23 : nnen
Jean-Claude Piumi Maali teki maalin 83 minuutin jälkeen83 th
Jean-Claude Baulu Maali teki maalin 85. minuutilla85 th
( 1 - 0 ) Katsojat: 3962

Raportti
Päivä 37 Rennesin stadion UC 2 - 3 Ranskan stadion Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 22 päivänä toukokuuta 1960
15 : nnen paikassa 32 pistettä
Guy Meaño Maali teki maalin 27. minuutilla27 th
Mahi Maali teki maalin 38. minuutilla38 th
( 2 - 0 ) Edward Stako Maali teki 61 minuutin pelin jälkeen61 e
Amadou Wadé Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Maali teki maalin 80. minuutilla 80 e

Ranskan Cup Kolmekymmentä toinen kierros
1/32 finaali Rennesin stadion UC 4 - 0 CA Montreuil Stade de la Faisanderie , Fontainebleau
Sunnuntaina 24. tammikuuta 1960
Stanislas Dombeck maanantai Ossey ThéoMaali teki maalin
Maali teki maalin Maali teki maalin
Maali teki maalin
  16. kierros
1/16 finaali Rennesin stadion UC 2 - 1 AS Hautmont Liberation Stadium , Boulogne-sur-Mer
Sunnuntaina 14. helmikuuta 1960
Maanantai Ossey Stanislas DombeckMaali teki maalin
? Maali teki maalin
  16. kierros
1/8 finaali Rennesin stadion UC 1 - 2 AS Saint-Etienne Taimitarhan stadion , Poitiers
Sunnuntai 6. maaliskuuta 1960
Theo Maali teki maalin ? ?Maali teki maalin
Kolmas kierros Rennesin stadion UC 2–3 Ranskan stadion Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 3. huhtikuuta 1960
Guy Hernas Giovanni PellegriniMaali teki maalin
? ? ?Maali teki maalin

Kilpailuraportti

Kilpailu Lopullinen voittaja Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Ensimmäinen tapaaminen Viimeinen kokous Määrä
Division 1 Reims-stadion 1 kpl  päivä 15 th 16. elokuuta 1959 29. toukokuuta 1960 38
Ranskan Cup AS Monaco 1/32 finaali 1/8 finaali 24. tammikuuta 1960 6. maaliskuuta 1960 3
Charles Drago Cup RC-objektiivi 3 th  kierros 3 th  kierros 3. huhtikuuta 1960 3. huhtikuuta 1960 1

Tulokset päivässä
Päivä 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Maa E D. E D. E E D. E D. D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. E D. D. E D. E
Tulokset V D. V D. D. D. V V D. D. EI D. V D. D. V D. EI D. D. EI V V EI D. EI D. V D. V V V D. V EI D. D. EI
Pisteet 2 2 4 4 4 4 6 8 8 8 9 9 11 11 11 13 13 14 14 14 15 17 19 20 20 21 21 23 23 25 27 29 29 31 32 32 32 33
Neliö 5 10 8 10 13 15 14 9 12 13 13 16 14 16 17 15 15 15 16 16 16 16 13 13 15 15 16 15 16 15 13 13 14 13 14 14 15 15

Lähde: Luettelo kokouksista
Kenttä  : D = Koti; E = Ulkopuoli. Tulos : D = tappio; N = ei mitään; V = voitto.

Viitteet

1. "Zoomaa Antoine Cuissardilla", FCLorient.net
  2. Claude Loire Le Stade Rennes, lippulaiva Breton jalkapallon 1901-1991 , Éditions Apogee, 1994, s. 294
  3. välillä 1958 ja 1960 , suurin osa Afrikkalainen maat, jotka olivat aikaisemmin osa Ranskan siirtomaat ryhmiteltiin sisällä Ranskan yhteisössä . Siirtymävaltio odottaessaan itsenäisyyttään vuonna 1960.
  4. Mahi Khennanen etunimeä käytettiin aina viittaamaan häneen jalkapallo-uransa aikana sukunimen sijaan
  5. Stade Rennesillä ei ole enää voimassa olevaa maalivahtia kahteen divisioonan 1 otteluun. Niclause, vapaa ja sitten läsnä Rennesissä, palkattiin kauden loppuun