Mahi (23)
Koko kausi:
Mahi (27)

Neuleet

Sarjan vasen käsivarsi blackborder.png Body kit blackcollar.png Pakkaa oikean käsivarren blackborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Koti Sarjan vasen käsivarsi. Png Kit body.png Sarja oikea käsivarsi. Png Kit shorts.png Kit socks.png Ulkopuolella

Kronologia

1958 - 1959 kausi on Stade Rennes yliopisto-klubi aloittaa17. elokuuta 1958Ranskan divisioonan 1 mestaruuden ensimmäisen päivän päättyessä31. toukokuuta 1959 tämän kilpailun viimeisen päivän kanssa.

Stade Rennes UC on mukana myös Coupe de Francessa .

Kauden yhteenveto

Palattuaan Division 1: een Stade Rennes UC: llä on hyvä kausi, joka on merkitty erittäin hyvällä juoksulla Coupe de Francessa. Vielä tärkeämpää on, että se onnistuu säilyttämään itsensä tällä tasolla, mitä ei ole saavutettu vuodesta 1951-1952 .

Luottaen siihen, mikä oli osittain selittänyt heidän menestyksensä edellisestä kaudesta, SRUC ei tee juuri muutoksia siirtomarkkinoilla. Merkittävimmät lähdöt ovat maalivahti Louis Pinat , kun klubissa on vietetty kymmenen vuotta, puolustaja Jean Cueff , joka on ollut läsnä puolestaan ​​vuodesta 1951 , ja laitahyökkääjä Paul Le Dren , joka palaa kotikaupunkiinsa Finistèreen lopettaakseen uransa siellä. Pinatin tilalle SRUC kutsui Ranskan stadionin entisen maalivahdin Jacques Rouillén ja palkkasi vankan André Le Mennin korvaamaan Cueff. Päähenkilö on kuitenkin hyökkääjä Théodore Szkudlapski , lempinimeltään "Theo", joka loistaa pian Lorientin tiellä.

Stade Rennes aloitti erinomaisen kauden aloitteen ylennetylle klubille välttääkseen ansaan joutumisen liian nopeasti vaaraan. Vastaanottaja maksa luxe voittaa Marseille (3-1) ja eteni viiden sija iltana 11 : nnen  päivän lokakuun alussa. Vähemmän loistava sen jälkeen liigassa, Rennais asettuu vähitellen pöydän keskelle. Liian epäsäännöllinen tavoittelemaan korkeammalle, mutta riittävän vahva harkitsemaan ylläpitoa rauhallisella tavalla, Henri Guérinin pelaajat päättävät kauden seitsemällä pisteellä pudotusalueella.

Stade Rennes saavutti parhaan juoksunsa Coupe de Francessa vuoden 1935 finaalin jälkeen , ensin Sidi Bel-Abbèsin algerialaiset fanit ja sitten Saint-Brieucin lähimmät fanit . Troyes (D2) poistettiin sitten nopeasti, ennen kuin “Rouge et Noir” onnistui pääsemään pois Lyonista Parc des Princesin puolivälierissä . Vuonna välierässä, pelataan Oran vastaan FC Sochaux The Rennais täytyy kumartaa. Rennesin puolella olevan Guy Méanon maali ei riitä Yngve Broddin ja Julien Stopyran ensimmäisellä puoliskolla tekemien kahden maalin edessä .

G FIN Jacques Rouillé 28. kesäkuuta 1936 - 19 0 1 0 20 0
AT FIN Théodore Szkudlapski tunnetaan nimellä Théo 17. marraskuuta 1935 - 37 12 5 1 42 13
AT FIN Pierre Teysseyre 4. helmikuuta 1932 - 12 2 1 0 13 2

Joukkueen tyyppi

Tämä on yleisin mestaruuskilpailu.

Tyhjä jalkapallokenttä PNG

Ruoste Ruoste Donnard Varsa The Menn The Menn Varsa Donnard Gaulon Gaulon Imbernon Imbernon Méano Méano Theo Theo Mahi Mahi Dombeck Dombeck Shortsit Shortsit

Kauden kokoukset

Listaus

Ottelu Päivämäärä Kilpailu Torni Vastustaja Sijainti ¹ Pisteet Luokka. Stade Rennesin maalintekijät
1 17. elokuuta Division 1 1 Lille E Symboli neutraali äänestys. Svg 4–4 11 Mahi Theo MayetMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
2 24. elokuuta Division 1 2 Linssi D. Symboli neutraali äänestys. Svg 1–1 11 Ascencio Maali teki maalin
3 27. elokuuta Division 1 3 Reims E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-4 13
4 31. elokuuta Division 1 4 Angers D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–2 11 Shortsit Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
5 7. syyskuuta Division 1 5 Sochaux D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4–0 7 Mahi Théo shortsitMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
6 10. syyskuuta Division 1 6 Sedan E Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 8 Méano Maali teki maalin
7 14. syyskuuta Division 1 7 Marseilles E Symboli tukee äänestystä. Svg 3-1 6 Dombeck MahiMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
8 21. syyskuuta Division 1 8 Saint Etienne D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 6
9 24. syyskuuta Division 1 9 RC Pariisi E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–1 10
10 27. syyskuuta Division 1 10 Strasbourg E Symboli tukee äänestystä. Svg 1–0 7 Méano Maali teki maalin
11 5. lokakuuta Division 1 11 Monaco D. Symboli tukee äänestystä. Svg 2–1 5 Mahi TheoMaali teki maalin Maali teki maalin
12 12. lokakuuta Division 1 12 Nimes E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-3 8
13 19. lokakuuta Division 1 13 Lyon D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 2-4 11 Mahi TheoMaali teki maalin Maali teki maalin
14 2. marraskuuta Division 1 14 Nancy D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–1 7 Dombeck MahiMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
15 11. marraskuuta Division 1 15 Valenciennes E Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 8 Mahi Maali teki maalin
16 16. marraskuuta Division 1 16 Toulouse E Symboli neutraali äänestys. Svg 1-1 8 Shortsit Maali teki maalin
17 23. marraskuuta Division 1 17 Limoges D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-1 10
18 30. marraskuuta Division 1 18 Kiva E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 13
19 7. joulukuuta Division 1 19 Ales D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4–2 9 Mahi Teysseyre MayetMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
20 14. joulukuuta Division 1 20 Nancy E Symboli vastustaa äänestystä.svg 1–2 11 Mahi Maali teki maalin
21 21. joulukuuta Division 1 21 Valenciennes D. Symboli tukee äänestystä. Svg 4-0 9 Gaulon Méano MahiMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
22 28. joulukuuta Division 1 22 Lille D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–0 8 Méano MahiMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
23 4. tammikuuta Division 1 23 Saint Etienne E Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 7 Mahi Maali teki maalin Maali teki maalin
24 11. tammikuuta Ranskan Cup 1/32 finaali Sidi bel abbes EI Symboli tukee äänestystä. Svg 1-0 ap Mahi Maali teki maalin
25 18. tammikuuta Division 1 24 Nimes D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 7 Méano Maali teki maalin
26 25. tammikuuta Division 1 25 Monaco E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-1 11
27 1 kpl  helmikuu Ranskan Cup 1/16 finaali Saint Brieuc EI Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 Dombeck TheoMaali teki maalin Maali teki maalin
28 8. helmikuuta Division 1 26 Strasbourg D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 11 Gaulon TheoMaali teki maalin Maali teki maalin
29 15. helmikuuta Division 1 27 RC Pariisi D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-1 13
30 22. helmikuuta Ranskan Cup 1/8 finaali Troyes EI Symboli tukee äänestystä. Svg 2-0 Mahi MéanoMaali teki maalin Maali teki maalin
31 8. maaliskuuta Division 1 28 Lyon E Symboli vastustaa äänestystä.svg 2–5 13 Méano ThéoMaali teki maalin Maali teki maalin
32 15. maaliskuuta Division 1 29 Toulouse D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3-0 13 Méano ThéoMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
33 22. maaliskuuta Ranskan Cup 1/4 finaali Lyon EI Symboli tukee äänestystä. Svg 3-2 Mahi- shortsitMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
34 29. maaliskuuta Division 1 30 Limoges E Symboli tukee äänestystä. Svg 4–2 11 Dombeck Mahi TeysseyreMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
35 5. huhtikuuta Division 1 31 Kiva D. Symboli vastustaa äänestystä.svg 0-3 13
36 12. huhtikuuta Ranskan Cup 1/2 finaali Sochaux EI Symboli vastustaa äänestystä.svg 1-2 Méano Maali teki maalin
37 19. huhtikuuta Division 1 32 Ales E Symboli tukee äänestystä. Svg 1–0 11 Dombeck Maali teki maalin
38 26. huhtikuuta Division 1 33 Sedan D. Symboli tukee äänestystä. Svg 3–1 8 Mahi Maali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
39 7. toukokuuta Division 1 34 Linssi E Symboli vastustaa äänestystä.svg 0–2 10
40 10. toukokuuta Division 1 35 Reims D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 10 Meaño DombeckMaali teki maalin Maali teki maalin
41 17. toukokuuta Division 1 36 Angers E Symboli neutraali äänestys. Svg 0–0 11
42 24. toukokuuta Division 1 37 Sochaux E Symboli vastustaa äänestystä.svg 3–4 12 Imbernon Mahi ThéoMaali teki maalin Maali teki maalin Maali teki maalin
43 31. toukokuuta Division 1 38 Marseilles D. Symboli neutraali äänestys. Svg 2–2 12 Mahi TheoMaali teki maalin Maali teki maalin

Otteluiden yksityiskohdat

Division 1 Mennä Division 1, päivät 1-4 (elokuu)
Päivä 1 Lille OSC 4 - 4 Rennesin stadion UC Henri-Jooris-stadion , Lille
Sunnuntai 17 elokuu 1958
11 th paikka, 1 piste
François Heutte Maali teki maalin 21. minuutilla21 e Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 e
Yvon Douis Maali teki maalin 58. minuutilla58 e
René Fatoux Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen90 e
( 1-2 ) Patrice Mayet Maali teki maalin 3. minuutilla3 e
Theo Maali teki maalin 5. minuutilla5 e Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen 73 e
Mahi Maali teki maalin 48. minuutilla48 e
Katsojat: 8417

Raportti
Päivä 2 Rennesin stadion UC 1 - 1 RC-objektiivi Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 24 elokuu 1958
11 : nnen paikassa 2 pistettä
André Ascencio Maali teki maalin 36. minuutilla36 th ( 1-1 ) Jean Deloffre Maali teki maalin minuutin kuluttua1 re Katsojat: 11663

Raportti
Päivä 3 Reims-stadion 4 - 0 Rennesin stadion UC Auguste-Delaune -stadion , Reims
Keskiviikko 27 elokuu 1958
13 : nnen paikassa 2 pistettä
Just Fontaine Maali teki maalin 2. minuutilla2 toinen Maali teki maalin 21. minuutilla 21 kpl Maali teki maalin 31. minuutilla 31 kpl Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen 73 rd ( 3 - 0 ) Katsojat: 9198

Raportti
Päivä 4 Rennesin stadion UC 3 - 2 SCO Angers Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 31 elokuu 1958
11 : nnen paikassa 4 pistettä
Antoine Bib shortsit Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen 60 th Maali teki maalin 65. minuutilla 65 th ( 0-1 ) Claude Bourrigault Maali teki maalin 19. minuutilla19 th
Stéphane Bruey Maali teki maalin 82. minuutilla82 ND
Katsojat: 11 233

Raportti
  Division 1, päivät 5-10 (syyskuu)
Päivä 5 Rennesin stadion UC 4 - 0 FC Sochaux-Montbeliard Stade de la route de Lorient , Rennes

8 th paikka, 7 pistettä
Michel Lefebvre Maali teki maalin 66. minuutilla66 th ( 0-1 ) Guy Meaño Maali teki maalin 30. minuutilla30 th Katsojat: 2798

Raportti
Päivä 7 Olympic Marseille 1 - 3 Rennesin stadion UC Stade Velodrome , Marseille
Sunnuntai Syyskuu 14, 1958
6 th paikka, 9 pistettä
Célestin Oliver Maali teki 61 minuutin pelin jälkeen61 th ( 0-0 ) Stanislas Dombeck Maali teki 47 minuutin pelin47 th
Mahi Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th Maali teki 77 minuutin pelin jälkeen 77 th
Katsojat: 14337

Raportti
8. päivä Rennesin stadion UC 0 - 2 AS Saint-Etienne Stade de la route de Lorient , Rennes

Division 1, päivät 11--13 (lokakuu)
Päivä 11 Rennesin stadion UC 2 - 1 AS Monaco Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 5 Lokakuu 1958
5 th paikka, 13 pistettä
Théo Maali teki maalin 40 minuutin jälkeen40 th
mahi Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th
( 1 - 0 ) Vincent Traini Maali teki maalin 54. minuutilla54. th Katsojat: 11,904

Raportti
Päivä 13 Rennesin stadion UC 2 - 4 Olympique lyonnais Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 19 Lokakuu 1958
11 th paikka 13 pistettä
Théo Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th
Mahi Maali teki maalin 80. minuutilla80 th
( 0-3 ) Lucien Cossou Maali teki maalin minuutin kuluttua1 st Maali teki maalin 5. minuutilla 5 th
lucien Gardonjoen Maali teki maalin 36. minuutilla36 e Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen 64 e
Katsojat: 11202

Raportti
  Division 1, päivät 14-18 (marraskuu)
Päivä 14 Rennesin stadion UC 3 - 1 FC Nancy Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 2 Marraskuu 1958
7 th paikassa 15 pistettä
Mahi Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 th Maali teki maalin 56. minuutilla 56 th
Stanislas Dombeck Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th
( 0-1 ) William Mas Maali teki maalin 30. minuutilla30 th Katsojat: 8661

Raportti
Päivä 15 Yhdysvaltain Valenciennes-Anzin 1 - 1 Rennesin stadion UC Nungesser-stadion , Valenciennes
Tiistai 11 Marraskuu 1958
8 th paikka, 16 pistettä
Gines Liron Maali teki maalin 57. minuutilla57 th ( 0-1 ) Mahi Maali teki maalin 14. minuutilla14 th Katsojat: 6000

Raportti
Päivä 16 Toulouse FC 1 - 1 Rennesin stadion UC Stadium Municipal , Toulouse
Sunnuntai 16 Marraskuu 1958
8 th paikka, 17 pistettä
Lucien Muller Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen71 e ( 0-0 ) Antoine 72 th lyhyetMaali teki maalin 72. minuutilla Katsojat: 6798

Raportti
Päivä 17 Rennesin stadion UC 0 - 1 Limoges FC Stade de la route de Lorient , Rennes

Division 1, ottelupäivä 19 (joulukuu)
Päivä 19 Rennesin stadion UC 4 - 2 Alès Olympic Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 7 Joulukuu 1958
9 : nnen paikassa 19 pistettä
Stone Teysseyre Maali teki maalin 50 minuutin jälkeen50 e
Patrice Mayet Maali teki maalin 62. minuutilla62 e
Mahi Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 e Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 e
( 0-1 ) Gilbert Wilson Maali teki maalin 4. minuutilla4 th
Santiago Bessonnart Maali teki 76 minuutin pelin jälkeen76 th
Katsojat: 8661

Raportti
  Palata Division 1, päivät 20-22 (joulukuu)
Päivä 20 FC Nancy 2 - 1 Rennesin stadion UC Pont d'Esseyn urheilupuisto , Tomblaine
Sunnuntai 14 Joulukuu 1958
11 th paikka 19 pistettä
Pierre Nabat Maali teki maalin 59. minuutilla59 th
Léon Deladerrière Maali teki 64 minuutin pelin jälkeen64 th
( 0-0 ) Mahi Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen90 th Katsojat: 6,304

Raportti
Päivä 21 Rennesin stadion UC 4 - 0 Yhdysvaltain Valenciennes-Anzin Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 21 Joulukuu 1958
9. th paikka 21 pistettä
Guy Meaño Maali teki maalin 11. minuutilla11 th Maali teki maalin 60 minuutin jälkeen 60 th

8 th paikka, 23 pistettä
Mahi Maali teki 44. minuutilla maalin44 e Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen 73 e
Guy meaño Maali teki maalin 52. minuutilla52 e
( 1 - 0 ) Katsojat: 12 607

Raportti
  Division 1, päivät 23-25 ​​(tammikuu)
Päivä 23 AS Saint-Etienne 2 - 2 Rennesin stadion UC Geoffroy-Guichard -stadion , Saint-Étienne
Sunnuntai 4 Tammikuu 1959
7 th paikassa 24 pisteen
Yvon Goujon Maali teki maalin 6. minuutilla6 th
Jean Oleksiak Maali maalasi 74 minuuttia74 th
( 1 - 0 ) Mahi Maali teki maalin 51. minuutilla51 e Maali teki maalin 62. minuutilla 62 n Katsojat: 4337

Raportti
Päivä 24 Rennesin stadion UC 1 - 2 Olympic Nimes Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 18 Tammikuu 1959
Guy Meaño Maali maalasi 81 minuuttia81 th ( 0-1 ) Daniel Duc Maali teki maalin 29. minuutilla29 th Maali teki maalin 49. minuutilla 49 th Katsojat: 17018

Division 1, päivät 26 ja 27 (helmikuu)
Päivä 26 Rennesin stadion UC 2 - 2 RC Strasbourg Stade de la route de Lorient , Rennes

Raportti
Päivä 27 Rennesin stadion UC 0 - 1 RC Pariisi Stade de la route de Lorient , Rennes

Sunnuntai 8 Maaliskuu 1959
Robert Salen Maali teki maalin 24. minuutilla24 th Maali teki maalin 36. minuutilla 36 th

Raportti
Päivä 29 Rennesin stadion UC 30 Toulouse FC Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai 15 Maaliskuu 1959
13 th paikka 27 pistettä
Guy Meaño Maali teki maalin 24. minuutilla24 th
Theo Maali teki maalin 48. minuutilla48 th Maali teki 88 minuutin pelin jälkeen 88 th
( 1 - 0 ) Katsojat: 11,228

Raportti
Päivä 30 Limoges FC 2 - 4 Rennesin stadion UC Beaublanc-stadion , Limoges
Sunnuntai 29. Maaliskuu 1959
11 th paikka 29 pistettä
Maanantai Ossey Maali teki maalin 49. minuutilla49 th Maali teki maalin 78. minuutilla 78 th ( 0-1 ) Pierre Teysseyre Maali teki maalin 10. minuutilla10 th
Stanislas Dombeck Maali teki maalin 52. minuutilla52 th Maali teki maalin 86. minuutilla 86 th

13 th paikka 29 pistettä
( 0-0 ) Victor Nurenberg Maali teki 55 minuutin pelin jälkeen55 th Maali teki maalin 78. minuutilla 78 th Maali teki maalin 90 minuutin jälkeen 90 th Katsojat: 20734

Raportti
Päivä 32 Alès Olympic 0 - 1 Rennesin stadion UC Prairie-stadion , Alès
Sunnuntai 19 Huhtikuu 1959
11 th paikka 31 pistettä
( 0-0 ) Stanislaus Dombeck Maali teki 73 minuutin pelin jälkeen73 e Katsojat: 1614

Raportti
Päivä 33 Rennesin stadion UC 3 - 1 UA Sedan-Torcy Stade de la route de Lorient , Rennes
Sunnuntai Huhtikuu 26, 1959
8 : nnen paikassa, 33 pistettä
Mahi Maali teki maalin minuutin kuluttua1 re Maali teki maalin 12. minuutilla 12 e Maali teki 71 minuutin pelin jälkeen 71 e ( 2-1 ) Marcel MOUCHEL Maali teki maalin 13. minuutilla13 th Katsojat: 7849

Raportti
Päivä 35 Rennesin stadion UC 2 - 2 Reims-stadion Stade de la route de Lorient , Rennes

Raportti
Päivä 37 FC Sochaux-Montbeliard 4 - 3 Rennesin stadion UC Auguste-Bonal -stadion , Montbéliard
Sunnuntai 24 päivänä toukokuuta 1959
12 : nnen paikassa 35 pistettä
Yngve Brodd Maali teki maalin 15. minuutilla15 e
Yves Audigane 70 e ( csc ) Samuel Edimo 75 e 86 eRekisteröitynyt leiriään vastaan ​​70 minuutin kuluttua
Maali teki 75 minuutin pelin jälkeen Maali teki maalin 86. minuutilla
( 1-1 ) Nicolas Imbernon Maali teki maalin 31. minuutilla31 e
Mahi Maali teki maalin 72. minuutilla72 e
Theo Maali maalasi 74 minuuttia74 e
Katsojat: 3364

Raportti
Päivä 38 Rennesin stadion UC 2 - 2 Olympic Marseille Stade de la route de Lorient , Rennes

16. kierros
1/16 finaali Rennesin stadion UC 2 - 0 Briochin-stadion Ménez-Paul -stadion , Brest
Sunnuntai 1 kpl  Helmikuu 1959
Stanislas Dombeck ThéoMaali teki maalin
Maali teki maalin
Katsojat: 8300
  16. kierros
1/8 finaali Rennesin stadion UC 2 - 0 AS Troyenne ja Savinienne Léon-Bollée -stadion , Le Mans
Sunnuntaina 22. helmikuuta 1959
Mahi Guy MéanoMaali teki maalin
Katsojat: 8701
  Puolivälierä
1/4 finaali Rennesin stadion UC 3 - 2 Olympique lyonnais Parc des Princes , Pariisi
Sunnuntaina 12. huhtikuuta 1959
Guy Meaño Maali teki maalin 70 minuutin jälkeen70 th ( 0-2 ) Yngve Brodd Maali teki maalin 17. minuutilla17 e
Julien Stopyra Maali teki maalin 21. minuutilla21 e
Katsojat: 17333

Raportti

Kilpailuraportti

Kilpailu Lopullinen voittaja Aloita sylissä Paikka tai viimeinen kierros Ensimmäinen tapaaminen Viimeinen kokous Määrä
Division 1 OGC Nice 1 kpl  päivä 12. th 17. elokuuta 1958 31. toukokuuta 1959 38
Ranskan Cup Le Havre AC 1/32 finaali 1/2 finaali 11. tammikuuta 1959 12. huhtikuuta 1959 5

Kaikki yhteensä Koti Ulkopuolella
Ottelut Pisteet V EI D. BP EKr Ero. V EI D. BP EKr Ero. V EI D. BP EKr Ero.
38 36 13 10 15 63 63 0 9 4 6 39 27 +12 4 6 9 24 36 -12

Tulokset päivässä
Päivä 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Maa E D. E D. D. E E D. E E D. E D. D. E E D. E D. E D. D. E D. E D. D. E D. E D. E D. E D. E E D.
Tulokset EI EI D. V V EI V D. D. V V D. D. V EI EI D. D. V D. V V EI D. D. EI D. D. V V D. V V D. EI EI D. EI
Pisteet 1 2 2 4 6 7 9 9 9 11 13 13 13 15 16 17 17 17 19 19 21 23 24 24 24 25 25 25 27 29 29 31 33 33 34 35 35 36
Neliö 11 11 13 11 7 8 6 6 10 7 5 8 11 7 8 8 10 13 9 11 9 8 7 7 11 11 13 13 13 11 13 11 8 10 10 11 12 12

Lähde: Luettelo kokouksista
Kenttä  : D = Koti; E = Ulkopuoli. Tulos : D = tappio; N = ei mitään; V = voitto.

Viitteet

1. Vuosina 1958 ja 1960 , suurin osa Afrikkalainen maat, jotka olivat aikaisemmin osa Ranskan siirtomaat ryhmiteltiin sisällä Ranskan yhteisössä . Siirtymävaltio odottaessaan itsenäisyyttään vuonna 1960. René Gaulonin alkuperämaa Dahomey on yksi niistä valtioista, jotka ovat saaneet jo nyt suuren autonomian. Toisaalta Dahomeyn lippu otetaan käyttöön vasta 16. marraskuuta 1959 . Muuten tässä käytetään Ranskan lippua.
  2. Mahi Khennanen etunimeä käytettiin aina viittaamaan häneen jalkapallo-uransa aikana sukunimen sijaan